שנאוצר(נשלט) |
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
Re: ו....
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
שנאוצר(נשלט) • 1 במאי 2012
Red E כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: Red E כתב/ה: אלריק! כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: BDSM זה כמו להיות אוהד הפועל
נולדנו לסבול צריך להיות קצת לא שפוי כדי להיות בתוך זה משיכה שאין לה הסבר הגיוני אחד ללכת נגד הזרם מבחירה (או שלא) ככל שנספוג יותר נעודד אותך יותר ואם אני אוהד ביתר? (ןלא, אני לא בבון...) ואם אני אוהדת מכבי תל אביב וארגנטינה ..?? מאמהמיה כמה סבל אלריק לא כל אוהד בית"ר הוא בבון זה בסדר רק נתתי את נקודת המבט שלי. חחח וred e סקס מסיונרי ונילי זה הכי מכבי תל אביב שיש ארגנטינה מתקבל על הדעת. זה סוג של קוקהולד. הם תמיד מגיעים לסוף ולא גומרים. חחח שנאוצר, אין ויכוח.. אבל כשארגנטינה תנצח את ברזיל בגמר במונדיאל הבעל"ט בברזיל ב-2014.. בעצם גם בקופה אמריקה היא תהפוך לשולטת!! יש? . לא מאמין שהם יצליחו. אבל הייתי שמח לראות אותם משפילים את הברזילאים השחצנים. ואגב דרום אמריקה. אהבתי את הציטוט ממאה ימים של בדידות. ספר מעולה |
|
Red E |
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
Red E • 1 במאי 2012
שנאוצר כתב/ה: Red E כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: Red E כתב/ה: אלריק! כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: BDSM זה כמו להיות אוהד הפועל
נולדנו לסבול צריך להיות קצת לא שפוי כדי להיות בתוך זה משיכה שאין לה הסבר הגיוני אחד ללכת נגד הזרם מבחירה (או שלא) ככל שנספוג יותר נעודד אותך יותר ואם אני אוהד ביתר? (ןלא, אני לא בבון...) ואם אני אוהדת מכבי תל אביב וארגנטינה ..?? מאמהמיה כמה סבל אלריק לא כל אוהד בית"ר הוא בבון זה בסדר רק נתתי את נקודת המבט שלי. חחח וred e סקס מסיונרי ונילי זה הכי מכבי תל אביב שיש ארגנטינה מתקבל על הדעת. זה סוג של קוקהולד. הם תמיד מגיעים לסוף ולא גומרים. חחח שנאוצר, אין ויכוח.. אבל כשארגנטינה תנצח את ברזיל בגמר במונדיאל הבעל"ט בברזיל ב-2014.. בעצם גם בקופה אמריקה היא תהפוך לשולטת!! יש? . לא מאמין שהם יצליחו. אבל הייתי שמח לראות אותם משפילים את הברזילאים השחצנים. ואגב דרום אמריקה. אהבתי את הציטוט ממאה ימים של בדידות. ספר מעולה כל מי שכותהב שהם שחצנים.. מקבל אצלי ניקוד גבוה דוס פואה שנאוצר |
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
שנאוצר(נשלט) • 1 במאי 2012
Red E כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: Red E כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: Red E כתב/ה: אלריק! כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: BDSM זה כמו להיות אוהד הפועל
נולדנו לסבול צריך להיות קצת לא שפוי כדי להיות בתוך זה משיכה שאין לה הסבר הגיוני אחד ללכת נגד הזרם מבחירה (או שלא) ככל שנספוג יותר נעודד אותך יותר ואם אני אוהד ביתר? (ןלא, אני לא בבון...) ואם אני אוהדת מכבי תל אביב וארגנטינה ..?? מאמהמיה כמה סבל אלריק לא כל אוהד בית"ר הוא בבון זה בסדר רק נתתי את נקודת המבט שלי. חחח וred e סקס מסיונרי ונילי זה הכי מכבי תל אביב שיש ארגנטינה מתקבל על הדעת. זה סוג של קוקהולד. הם תמיד מגיעים לסוף ולא גומרים. חחח שנאוצר, אין ויכוח.. אבל כשארגנטינה תנצח את ברזיל בגמר במונדיאל הבעל"ט בברזיל ב-2014.. בעצם גם בקופה אמריקה היא תהפוך לשולטת!! יש? . לא מאמין שהם יצליחו. אבל הייתי שמח לראות אותם משפילים את הברזילאים השחצנים. ואגב דרום אמריקה. אהבתי את הציטוט ממאה ימים של בדידות. ספר מעולה כל מי שכותהב שהם שחצנים.. מקבל אצלי ניקוד גבוה דוס פואה שנאוצר את בכלל אוהדת הפועל שלא יודעת את זה |
|
Red E |
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
Red E • 1 במאי 2012
שנאוצר כתב/ה: Red E כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: Red E כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: Red E כתב/ה: אלריק! כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: BDSM זה כמו להיות אוהד הפועל
נולדנו לסבול צריך להיות קצת לא שפוי כדי להיות בתוך זה משיכה שאין לה הסבר הגיוני אחד ללכת נגד הזרם מבחירה (או שלא) ככל שנספוג יותר נעודד אותך יותר ואם אני אוהד ביתר? (ןלא, אני לא בבון...) ואם אני אוהדת מכבי תל אביב וארגנטינה ..?? מאמהמיה כמה סבל אלריק לא כל אוהד בית"ר הוא בבון זה בסדר רק נתתי את נקודת המבט שלי. חחח וred e סקס מסיונרי ונילי זה הכי מכבי תל אביב שיש ארגנטינה מתקבל על הדעת. זה סוג של קוקהולד. הם תמיד מגיעים לסוף ולא גומרים. חחח שנאוצר, אין ויכוח.. אבל כשארגנטינה תנצח את ברזיל בגמר במונדיאל הבעל"ט בברזיל ב-2014.. בעצם גם בקופה אמריקה היא תהפוך לשולטת!! יש? . לא מאמין שהם יצליחו. אבל הייתי שמח לראות אותם משפילים את הברזילאים השחצנים. ואגב דרום אמריקה. אהבתי את הציטוט ממאה ימים של בדידות. ספר מעולה כל מי שכותהב שהם שחצנים.. מקבל אצלי ניקוד גבוה דוס פואה שנאוצר את בכלל אוהדת הפועל שלא יודעת את זה אפילו לא בצחוק שנאוצר |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
סיכום (זמני)
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 1 במאי 2012
חבר חדש שיכנס לשרשור הזה יבין
שבדסמ זה מושג מתחום הכדורגל. |
|
גברים(שולט) |
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
Re: מה זה BDSM ?
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
גברים(שולט) • 1 במאי 2012
kamor כתב/ה: היום ישבתי לתומי. והרהרתי ( גם לתומי ) . ואז חשבתי לעצמי מי זה לעזאזל תומי ?
והגעתי למסקנה שBDSM זה בדיוק כמו חומוס. אם אוכלים יותר מידי זה עושה גזים. נראה אם מישהו יצליח למצוא אנלוגיה טובה מזאת.... . דבר ידוע הוא, שצריך ספרקטום רחב, עם הרבה פתיחות, בשביל למצוא אנאלוגיה טובה לבדסמ. |
|
kamor(נשלט) |
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
לפני 12 שנים •
1 במאי 2012
kamor(נשלט) • 1 במאי 2012
אם כבר הזכירו ספורט....
מלכה בתשלום זה כמו כרטיס VIP למשחק. אתה מוציא הרבה כסף ובסוף מגלה שיש אנשים שנכנסו בחינם !! ובסוף אתה מקבל נקניקיה. . |
|
daniel222 |
לפני 12 שנים •
2 במאי 2012
לפני 12 שנים •
2 במאי 2012
daniel222 • 2 במאי 2012
bdsm זה כמו תבלינים.
כל תבשיל (סשן) עם ההעדפה האישית והמינון שמתאימים לכל אחד מהסועדים. |
|
אי זוגי |
לפני 12 שנים •