Red E |
לפני 12 שנים •
15 במאי 2012
Re: אוי אוי אוי..:)
לפני 12 שנים •
15 במאי 2012
Red E • 15 במאי 2012
גברים כתב/ה: Red E כתב/ה: ההתעסקות הזו... אחד בישבן של השני .. או של השניה...
את מי זה מעניין ? רדי, בגדול אני מסכים איתך לחלוטין ! אם כי במחשבה שניה, אני חושב שאולי זה יהיה יותר אחראי מצידי, לבדוק את הישבן של "השניה" ורק אחר כך לגבש דיעה כל כך מוצקה. ואז לכשתבדוק ותחליט מה שתחליט גם תיידע אותנו ? |
|
גברים(שולט) |
לפני 12 שנים •
15 במאי 2012
לפני 12 שנים •
15 במאי 2012
גברים(שולט) • 15 במאי 2012
Red E כתב/ה: גברים כתב/ה: Red E כתב/ה: ההתעסקות הזו... אחד בישבן של השני .. או של השניה...
את מי זה מעניין ? רדי, בגדול אני מסכים איתך לחלוטין ! אם כי במחשבה שניה, אני חושב שאולי זה יהיה יותר אחראי מצידי, לבדוק את הישבן של "השניה" ורק אחר כך לגבש דיעה כל כך מוצקה. ואז לכשתבדוק ותחליט מה שתחליט גם תיידע אותנו ? אותנו ? את באה גם באריזות כפולות ? (: |
|
Red E |
לפני 12 שנים •
15 במאי 2012
לפני 12 שנים •
15 במאי 2012
Red E • 15 במאי 2012
גברים כתב/ה: Red E כתב/ה: גברים כתב/ה: Red E כתב/ה: ההתעסקות הזו... אחד בישבן של השני .. או של השניה...
את מי זה מעניין ? רדי, בגדול אני מסכים איתך לחלוטין ! אם כי במחשבה שניה, אני חושב שאולי זה יהיה יותר אחראי מצידי, לבדוק את הישבן של "השניה" ורק אחר כך לגבש דיעה כל כך מוצקה. ואז לכשתבדוק ותחליט מה שתחליט גם תיידע אותנו ? אותנו ? את באה גם באריזות כפולות ? (: סליחה אסור לטעות בדקויות.. אותי, אותי וגם לגבי המיצוק , חשובה "המוצקה" גם |
|
MasterKey(שולט) |
לפני 12 שנים •
15 במאי 2012
כביסה מלכלכת
לפני 12 שנים •
15 במאי 2012
MasterKey(שולט) • 15 במאי 2012
תגידו - חשבתם ללכת לייעוץ זוגי? אולי לגישור?
|
|