סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

להכניס שליטה במערכת ונילית

המטפלת המתעללת​(שולטת)
לפני 12 שנים • 24 במאי 2012

חחחחחח רדוש

Red Leaf כתב/ה:
הכי חשוב, תיהיה עדין ורך, אוהב ומתחשב. שוויה שוויה, לאט לאט, בלי למהר, בלי לעשות דברים בחופזה, תן לה את הזמן להתרגל לסיטואציה.

תתחיל מזה שכשאתה מנשק אותה, תחזיק קצת את השיער חזק ותיישיר מבט אל עבר עיניה, תראה מה קורה שם. אחר כך, שלח ידך אל שדיה, וצבוט בעדינות, תראה איך היא מגיבה, האם זה משפיל/מדליק אותה, או לחילופין מלחיץ או מרתיע אותה. תלטף אותה בראש קצת, תראה איך היא מגיבה לזה. תמשיך לנשק אותה, וקח יוזמה ושלח יד אל איבר חלציה, בדוק אם היא מתמסרת לך בתנועה, אם היא "מרקדת" על אצבעותייך, אם היא נדלקת מהמשחק הזה.
אם זה לא עובד עד עכשיו, באמת שחבל להמשיך לבדוק את זה בכל סיטואציה אפשרית, ולכן חביבי, אספר לך סוד. בזמן שידך על דגדגנה, תלקק לה את האוזן ותלחש את השורה הבאה:"לפני מספר שנים, טיילתי קצת בעולם, ויצא לי להגיע לכפר בעולם השלישי. היו שם נופים מדהימים, חיות בר חופשיות, פרחים, צמחיה, ויופי מדהים, כמעט כמו שלך. אבל את יודעת מה הכי קסם לי? ברגע שראיתי זאת, ידעתי שארצה לתת רק לבחירת ליבי את המתנה המדהימה" ותלקק את תנוך אוזנה. תתרחק קצת, תן לה לשאול את מה, ואז תחזור לאוזנה ולחש לה:"מילה מתוקה שלי, מילה. ראיתי בכפר ההוא, עם הנופים היפים, חיות הבר הקסומות והאנשים הנפלאים את המחווה הגדולה ביותר שניתן לתת למין הנשי - מילה נשית". תמשיך לשחק קצת בדגדגנה, בתקווה שהיא לא התעלפה לך בדרך.

זה הסשן הראשון שלה, מקווה בשבילך שלא היה לה ספריי פלפל בתיק, לום, סכין או אקדח.
בהצלחה!

איך הרטבת אותי ככה על הבוקר!! icon_lol.gif
בריאות ואורך חיים
50 גוונים ג'ינג'ים​(אחרת)
לפני 12 שנים • 26 במאי 2012

Re: להכניס שליטה במערכת ונילית

מעורבב כתב/ה:
אני יוצא עם מישהי ממש מתוקה, ואני חושב להכניס שליטה לסקס,
איך אני עושה את זה בלי לפגוע בה (לא חייב הארדקור)
אני מאוד מכבד אותה אז גם יהייה לי קצת מוזר להשפיל אותה.

ובכלל, איפה הגבולות?

מפחיד אותי שהיא תעלב ותברח

אני לא כזאת מומחית גדולה בתחום השליטה אך לדעתי יש כאן טיפה בלבול ....
החיבור שלך בין זה שאתה מאד מכבד אותה לבין להשפיל אותה.

לפחות עפ"י ניסיוני הדל, כל נשלט רוצה שיכבדו אותו כאדם. הרצון או אולי הצורך בהשפלה איננו סותר. חוסר כבוד, בעיני, הוא לא לכבד גבולות של הצד השני או לא לדעת מתי לסיים את "השליטה" (הכוונה לא למי שחי שליטה 24/7).

לגבי איך לעשות זאת:
אפשר לגשש "בקטנה". כמו שכבר אמרו כאן, ספנק קטן וחלש יחסית בישבן תוך כדי ולראות את התגובה (גירגור/התלהבות או רתיעה), כשהיא יושבת עלייך תנסה ללפות את הישבנים שלה חזק יותר, להציע לה לעצום עיניים (בינתיים בלי מטפחת).

הדבר החשוב ביותר, בעיני, בכל קשר ולא רק בשליטה זה להיות קשוב. האם זה נעים לה או לא. לא, אז תניח. כן, אז לאט לאט.

בהצלחה (-:
מלכתא
לפני 12 שנים • 26 במאי 2012
מלכתא • 26 במאי 2012
לאט לאט ובזהירות.
תתחיל בזה שתדבר איתה על מה אתה, תסביר לה את הגישה שלך לעולם.

אפשר להתחיל מצפיה משותפת בסרטים,
ולהתחיל בדברים "קלים" כמו להחזיק לה את הידיים, לקשור לה את העיניים.

מנסיון אישי, זה עובד אחלה כשזה מתחיל בתור גיוון בחדר המיטות (סקס קינקי) ועולה בהדרגה.
בכל מקרה, מאוד חשוב שתראה התלהבות מכל מה שהיא מסכימה לעשות (זה הכי מבאס להתאמץ בשביל מישהו ולא לקבל פידבק חיובי), ותהיה קשוב לרצונות שלה. אם משהו נראה לה גבול, אל תלחץ.

ואם אתה מכבד אותה, תשלוט בה בכבוד!
לדעתי אי אפשר לשלוט במישהו בלי לכבד אותו.

ובהצלחה icon_smile.gif)