*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 31 במאי 2012
גברים כתב/ה: יסלחו לי המגיבים הנחרצים, אבל נראה לי שכל מגיב נחרץ, משליך את נסיון העבר המאוד ספיציפי שלו, יחד עם האישיות המאוד ספיציפית שלו, למקרה מאוד ספיציפי אחר עם אישיות שונה לגמרי, ומכיוון שלמעט אותן מספר שורות של כמיהה של הכותב, אף אחד לא באמת יודע מה קרה בינהם בעבר ומה קורה בינהם בהווה הרי שהקשר בין המקרים מקרי לחלוטין.
בכל מקרה, אני אומר שאין שום סיכוי בעולם שזה יצליח (: במקרה המאוד ספציפי הזה----- לא סולחת! |
|
Red E |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
אממ:)
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
Red E • 31 במאי 2012
" תגידו- יש עתיד לקשר מחודש עם שפחה שהיתה, הלכה ואולי תחזור?"[align=justify]
כיוון שגברים מבקש לסייג , אני מסייגת .. אך ורק לעניות דעתי הלא נחרצת כשנגמר משהו, הוא נגמר, שייך לעבר , לעיתים רחוקות ניתן להחיות |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
Re: הסטירה האחרונה.
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 31 במאי 2012
Adonasuy כתב/ה: יש עתיד לקשר מחודש עם שפחה שהיתה, הלכה ואולי תחזור?
אני חושבת אחרת מקודמיי :-) אני מתנגדת ל'הליכה לפי הספר' ואני דוגלת מאוד בלעשות את מה שבא ומרגישים. כך עברתי לגור עם האיש שלי שבועיים בדיוק מיום שהכרנו וכך אני היא זו שהתחילה עם כל אחד מ 4 החברים הרציניים שהיו לי כך אני לעולם לא אתחשבן 'הוא זה שצריך להתקשר עכשיו, כי אני התקשרתי אמש'. אם בא לי לדבר עם מישהו - אתקשר אליו. אם בא לי לראות מישהו - אזמין אותו. אם בא לך לנסות איתה שוב זה אומר ש.. בא לך לנסות איתה שוב. לדעתי רק טוב יכול לצאת מזה. אם זה יצליח - הרווחתם אחד את השניה. ואם זה יכשל - תדע שזה לא מתאים לך, אבל ניסית. כי רצית לנסות. בעצם, למה לא לנסות? מה יש להפסיד? צריך לזכור שלב יכול לכאוב רק כשחושפים אותו, כשמסירים את הקליפות. ולדעתי עדיף להתקלף ולהסתכן בכאב הלב מאשר להשאיר אותו עטוף, מוגן וחסר אינטראקציה. |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
עלומה(אחרת) • 31 במאי 2012
גברים כתב/ה: יסלחו לי המגיבים הנחרצים, אבל נראה לי שכל מגיב נחרץ, משליך את נסיון העבר המאוד ספיציפי שלו, יחד עם האישיות המאוד ספיציפית שלו, למקרה מאוד ספיציפי אחר עם אישיות שונה לגמרי, ומכיוון שלמעט אותן מספר שורות של כמיהה של הכותב, אף אחד לא באמת יודע מה קרה בינהם בעבר ומה קורה בינהם בהווה הרי שהקשר בין המקרים מקרי לחלוטין.
בכל מקרה, אני אומר שאין שום סיכוי בעולם שזה יצליח (: לדעתי, אם מחזירים עבר להווה, זה בדיוק הזמן שהחלטת להתפשר בחיים שלך, בלי שום קשר לטיב היחסים, לאדם שאתה, לאישיות המאוד ספציפית שלך. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
בטי בום(שולטת) • 31 במאי 2012
יש אנשים שתמיד יהיו שלך ותמיד יהיה חיבור.
הנסיבות והקשר משתנה אבל תמיד יהיה שם משהו אני בעד לפחות לנסות. |
|
Red E |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
Red E • 31 במאי 2012
מקופלת כתב/ה: Adonasuy כתב/ה: יש עתיד לקשר מחודש עם שפחה שהיתה, הלכה ואולי תחזור?
אני חושבת אחרת מקודמיי אני מתנגדת ל'הליכה לפי הספר' ואני דוגלת מאוד בלעשות את מה שבא ומרגישים. כך עברתי לגור עם האיש שלי שבועיים בדיוק מיום שהכרנו וכך אני היא זו שהתחילה עם כל אחד מ 4 החברים הרציניים שהיו לי כך אני לעולם לא אתחשבן 'הוא זה שצריך להתקשר עכשיו, כי אני התקשרתי אמש'. אם בא לי לדבר עם מישהו - אתקשר אליו. אם בא לי לראות מישהו - אזמין אותו. אם בא לך לנסות איתה שוב זה אומר ש.. בא לך לנסות איתה שוב. לדעתי רק טוב יכול לצאת מזה. אם זה יצליח - הרווחתם אחד את השניה. ואם זה יכשל - תדע שזה לא מתאים לך, אבל ניסית. כי רצית לנסות. בעצם, למה לא לנסות? מה יש להפסיד? צריך לזכור שלב יכול לכאוב רק כשחושפים אותו, כשמסירים את הקליפות. ולדעתי עדיף להתקלף ולהסתכן בכאב הלב מאשר להשאיר אותו עטוף, מוגן וחסר אינטראקציה. לעניות דעתי הוא סתם שואל לא נראה לי שאנחנו נהווה גורם מכריע בהחלטתו לכאן או לכאן אם בכלל |
|
בשקט(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
אין חוקיות
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
בשקט(נשלטת) • 31 במאי 2012
ואם זה מרגיש נכון, אז למה לא ללכת עם זה?
מה זה משנה אם יש לזה סיכוי כזה או אחר - זה לא ניסי בסטטיסטיקה, זו אינטראקציה בין שני אנשים, מה שלא יעבוד אצל אחד יעבוד אצל אחר. וזה שיש היסטוריה וקשר ייחודי, יתרום להצלחה אצל אחד וירסק את הסיכויים אצל אחר. אישית, אני בעד לנסות, כמו שאר הדברים הטובים בחיים, חייבים לנסות ולו כי הסכוי להצלחה, אולי לא ניתן לצפי מדוייק - אבל הפרס של ההצלחה, לא יסולא בפז. |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 31 במאי 2012
Red E כתב/ה: מקופלת כתב/ה: Adonasuy כתב/ה: יש עתיד לקשר מחודש עם שפחה שהיתה, הלכה ואולי תחזור?
אני חושבת אחרת מקודמיי :-) אני מתנגדת ל'הליכה לפי הספר' ואני דוגלת מאוד בלעשות את מה שבא ומרגישים. כך עברתי לגור עם האיש שלי שבועיים בדיוק מיום שהכרנו וכך אני היא זו שהתחילה עם כל אחד מ 4 החברים הרציניים שהיו לי כך אני לעולם לא אתחשבן 'הוא זה שצריך להתקשר עכשיו, כי אני התקשרתי אמש'. אם בא לי לדבר עם מישהו - אתקשר אליו. אם בא לי לראות מישהו - אזמין אותו. אם בא לך לנסות איתה שוב זה אומר ש.. בא לך לנסות איתה שוב. לדעתי רק טוב יכול לצאת מזה. אם זה יצליח - הרווחתם אחד את השניה. ואם זה יכשל - תדע שזה לא מתאים לך, אבל ניסית. כי רצית לנסות. בעצם, למה לא לנסות? מה יש להפסיד? צריך לזכור שלב יכול לכאוב רק כשחושפים אותו, כשמסירים את הקליפות. ולדעתי עדיף להתקלף ולהסתכן בכאב הלב מאשר להשאיר אותו עטוף, מוגן וחסר אינטראקציה. לעניות דעתי הוא סתם שואל:) לא נראה לי שאנחנו נהווה גורם מכריע בהחלטתו לכאן או לכאן אם בכלל:) שואלים מסיבות שונות. בכל אופן אני שמחה לראות אותו גם כאן ולא להסתפק רק בבלוג. ובכלל, לא התייחסתי למה שכתבת, אדונשוי, לפני השאלה. אני פשוט מרגישה כמו דחפור קטן היום, אז מווסתת באופן מודע :-) |
|
Red E |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
Red E • 31 במאי 2012
מקופלת כתב/ה: Red E כתב/ה: מקופלת כתב/ה: Adonasuy כתב/ה: יש עתיד לקשר מחודש עם שפחה שהיתה, הלכה ואולי תחזור?
אני חושבת אחרת מקודמיי אני מתנגדת ל'הליכה לפי הספר' ואני דוגלת מאוד בלעשות את מה שבא ומרגישים. כך עברתי לגור עם האיש שלי שבועיים בדיוק מיום שהכרנו וכך אני היא זו שהתחילה עם כל אחד מ 4 החברים הרציניים שהיו לי כך אני לעולם לא אתחשבן 'הוא זה שצריך להתקשר עכשיו, כי אני התקשרתי אמש'. אם בא לי לדבר עם מישהו - אתקשר אליו. אם בא לי לראות מישהו - אזמין אותו. אם בא לך לנסות איתה שוב זה אומר ש.. בא לך לנסות איתה שוב. לדעתי רק טוב יכול לצאת מזה. אם זה יצליח - הרווחתם אחד את השניה. ואם זה יכשל - תדע שזה לא מתאים לך, אבל ניסית. כי רצית לנסות. בעצם, למה לא לנסות? מה יש להפסיד? צריך לזכור שלב יכול לכאוב רק כשחושפים אותו, כשמסירים את הקליפות. ולדעתי עדיף להתקלף ולהסתכן בכאב הלב מאשר להשאיר אותו עטוף, מוגן וחסר אינטראקציה. לעניות דעתי הוא סתם שואל לא נראה לי שאנחנו נהווה גורם מכריע בהחלטתו לכאן או לכאן אם בכלל שואלים מסיבות שונות. בכל אופן אני שמחה לראות אותו גם כאן ולא להסתפק רק בבלוג. ובכלל, לא התייחסתי למה שכתבת, אדונשוי, לפני השאלה. אני פשוט מרגישה כמו דחפור קטן היום, אז מווסתת באופן מודע כן, אז שיכתוב גם כאן ויותר |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
לפני 12 שנים •
31 במאי 2012
בכוח המוח(שולטת) • 31 במאי 2012
אני בעד לעשות מה שעושים בכל החלטה חשובה - להטיל מטבע.
|
|