בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
Re: אוי וייז מיר...
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 1 באוג׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: rapunzel כתב/ה: לא, אתם לא רציניים שאתם ממשיכים לא לדעת לקרוא...
ולתת לייקים לתגובה שלחלוטין מסלפת את מה שבאמת אפשר היה לעשות... מנסיון אישי, מכיוון שגם אני חושבת שזה רעיון תוקפני לעילא ולעילא - מצאתי פתרון לכך! הולכים לשיר, כשהוא ב PAUSE, ומעתיקים את הכתובת שלו במצב הזה, ומדביקים בפרופיל - AND VOUALA - השיר מופיע ב ל י להתנגן אוטומטית. היה לי שיר כזה בפרופיל מלא זמן. אבל... אל תתנו למציאות להפריע לכם... מה זה קשור? בפועל יש פרופילים שפותחים והם מייד מתנגנים, נכון? על זה אני מדברת. את הצגת את זה בצורה שאין שום דרך אחרת לשים שיר בפרופיל. על זה אני מדברת. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 1 באוג׳ 2012
rapunzel כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: rapunzel כתב/ה: לא, אתם לא רציניים שאתם ממשיכים לא לדעת לקרוא...
ולתת לייקים לתגובה שלחלוטין מסלפת את מה שבאמת אפשר היה לעשות... מנסיון אישי, מכיוון שגם אני חושבת שזה רעיון תוקפני לעילא ולעילא - מצאתי פתרון לכך! הולכים לשיר, כשהוא ב PAUSE, ומעתיקים את הכתובת שלו במצב הזה, ומדביקים בפרופיל - AND VOUALA - השיר מופיע ב ל י להתנגן אוטומטית. היה לי שיר כזה בפרופיל מלא זמן. אבל... אל תתנו למציאות להפריע לכם... מה זה קשור? בפועל יש פרופילים שפותחים והם מייד מתנגנים, נכון? על זה אני מדברת. את הצגת את זה בצורה שאין שום דרך אחרת לשים שיר בפרופיל. על זה אני מדברת. לא הצגתי כלום, סיפרתי מה קורה לי ולמה אני לא אוהבת את הרעיון. זה גם לא משנה שיש אופציות אחרות כל עוד זו שדיברתי עליה קיימת ואפשרית. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: rapunzel כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: rapunzel כתב/ה: לא, אתם לא רציניים שאתם ממשיכים לא לדעת לקרוא...
ולתת לייקים לתגובה שלחלוטין מסלפת את מה שבאמת אפשר היה לעשות... מנסיון אישי, מכיוון שגם אני חושבת שזה רעיון תוקפני לעילא ולעילא - מצאתי פתרון לכך! הולכים לשיר, כשהוא ב PAUSE, ומעתיקים את הכתובת שלו במצב הזה, ומדביקים בפרופיל - AND VOUALA - השיר מופיע ב ל י להתנגן אוטומטית. היה לי שיר כזה בפרופיל מלא זמן. אבל... אל תתנו למציאות להפריע לכם... מה זה קשור? בפועל יש פרופילים שפותחים והם מייד מתנגנים, נכון? על זה אני מדברת. את הצגת את זה בצורה שאין שום דרך אחרת לשים שיר בפרופיל. על זה אני מדברת. לא הצגתי כלום, סיפרתי מה קורה לי ולמה אני לא אוהבת את הרעיון. זה גם לא משנה שיש אופציות אחרות כל עוד זו שדיברתי עליה קיימת ואפשרית. הרבה יותר קל להתלונן מאשר לנסות לפתור את זה |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
rapunzel כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: rapunzel כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: rapunzel כתב/ה: לא, אתם לא רציניים שאתם ממשיכים לא לדעת לקרוא...
ולתת לייקים לתגובה שלחלוטין מסלפת את מה שבאמת אפשר היה לעשות... מנסיון אישי, מכיוון שגם אני חושבת שזה רעיון תוקפני לעילא ולעילא - מצאתי פתרון לכך! הולכים לשיר, כשהוא ב PAUSE, ומעתיקים את הכתובת שלו במצב הזה, ומדביקים בפרופיל - AND VOUALA - השיר מופיע ב ל י להתנגן אוטומטית. היה לי שיר כזה בפרופיל מלא זמן. אבל... אל תתנו למציאות להפריע לכם... מה זה קשור? בפועל יש פרופילים שפותחים והם מייד מתנגנים, נכון? על זה אני מדברת. את הצגת את זה בצורה שאין שום דרך אחרת לשים שיר בפרופיל. על זה אני מדברת. לא הצגתי כלום, סיפרתי מה קורה לי ולמה אני לא אוהבת את הרעיון. זה גם לא משנה שיש אופציות אחרות כל עוד זו שדיברתי עליה קיימת ואפשרית. הרבה יותר קל להתלונן מאשר לנסות לפתור את זה איך את מציעה לי לפתור את זה? |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 1 באוג׳ 2012
תפסיקי להכנס לפרופילים. מי הם בכלל, החוצפנים האלה.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: איך את מציעה לי לפתור את זה? לצאת מנקודת הנחה שבכל פרופיל שתכנסי אליו יהיה רעש... כך שתשימי את הווליום על נמוך ולהכנס בעקיר לפרופילים של נשלטות - נראה לי שאיכשהו הן יותר "שירותיות" גם ככה, ומתחשבות בכך שאנשים ירצו *לבחור* אם לשמוע או לא... |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
rapunzel כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: איך את מציעה לי לפתור את זה? לצאת מנקודת הנחה שבכל פרופיל שתכנסי אליו יהיה רעש... כך שתשימי את הווליום על נמוך ולהכנס בעקיר לפרופילים של נשלטות - נראה לי שאיכשהו הן יותר "שירותיות" גם ככה, ומתחשבות בכך שאנשים ירצו *לבחור* אם לשמוע או לא... אני יכולה גם לנסות לאבד את השמיעה, זה יאפשר פתרון מלא. (: בקיצור, לאחר הפתרונות שהצעת, שמטילים עלי מגבלות, אני עדיין לא אוהבת את הרעיון, מה לעשות? הנה אני יוצאת בקריאה נרגשת - תקשיבו לרפונזל, שימו על מיוט לפני שאתם מעלים שיר, ככה יש סיכוי שיותר יקראו את הפרופיל שלכם. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: rapunzel כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: איך את מציעה לי לפתור את זה? לצאת מנקודת הנחה שבכל פרופיל שתכנסי אליו יהיה רעש... כך שתשימי את הווליום על נמוך ולהכנס בעקיר לפרופילים של נשלטות - נראה לי שאיכשהו הן יותר "שירותיות" גם ככה, ומתחשבות בכך שאנשים ירצו *לבחור* אם לשמוע או לא... אני יכולה גם לנסות לאבד את השמיעה, זה יאפשר פתרון מלא. (: בקיצור, לאחר הפתרונות שהצעת, שמטילים עלי מגבלות, אני עדיין לא אוהבת את הרעיון, מה לעשות? הנה אני יוצאת בקריאה נרגשת - תקשיבו לרפונזל, שימו על מיוט לפני שאתם מעלים שיר, ככה יש סיכוי שיותר יקראו את הפרופיל שלכם. ו - |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
נוריתE • 1 באוג׳ 2012
ועדיין? עזרה טכנית... מישהו?
|
|
מUחדת |
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 באוג׳ 2012
מUחדת • 1 באוג׳ 2012
..ולדעת שאני אשמה בכל זה.
לו רק יכולתי לשלוט בטעמם המוזיקלי של הבריות לכולכם היו רגעים של חסד בכל לחיצה על פרופיל. בכוח- אנא, סלחי לי על המחדל. |
|