שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרוורטיות.

Ofan
לפני 12 שנים • 16 בספט׳ 2012
Ofan • 16 בספט׳ 2012
אכן, את מעוותת
תחרה שחורה​(נשלט)
תחרה שחורה​(נשלט) • 16 בספט׳ 2012
לדעתי הפרשנות כאן הלכה רחוק מדי.
הבחור לא מעוות בזה שאמר משפט אחד בכנות. קצת הלך נגד הזרם,
גם אחרים אולי חשבו כמוהו אך שמרו על כבוד המת ושתקו.
הבחורה סתם התחרמנה, מה הקשר בין מה שאמר לעוררות היצר אצלה?
אם מישהו פה פרוורטי, זו הבחורה שבחרה לקיים סקס במרפסת ומול החלונות השקופים
ועוד במסגרת מפגש לזכרו של מכר שנפטר.
מקווה שלא ניגב בשמלתה... icon_biggrin.gif
D I N​(אחרת)

יפה.

D I N​(אחרת) • 16 בספט׳ 2012
כנות הנה סטייה מחרמנת ממדרגה ראשונה
בכוח המוח​(שולטת)
לפני 12 שנים • 17 בספט׳ 2012

Re: יפה.

בכוח המוח​(שולטת) • 17 בספט׳ 2012
D I N כתב/ה:

אני מסכימה איתך שכנות היא דבר מחרמן. (היא לא סטיה, היא בדר"כ מראה על מודעות הבנה ובשלות), אבל אני לא חושבת שבמקרה הזה מדובר על כנות. זו גם הסיבה ששאלתי את אינר מה עשה לה את זה בתגובה שלו.

בגדול אין אמת אחת, יש רק תפישות אינספור, וכשאנחנו מאבדים מישהו סדר העדיפויות הפנימי-רגשי, והתפישה שלנו את האובדן משתנה כל עוד אנחנו חווים את האובדן. כך, במצבים האלה מגיעים אל קדמת הבמה כל המצבים והמקרים אליהם נתגעגע באדם שאיבדנו. לא מדובר בשקר כשאנחנו מזכירים את ה"טוב" שלו, אלא מדובר על תהליך נפשי כשכולנו חווים באובדן. לא רק במוות ד"א. גם כשאנחנו נפרדים ממישהו, אנחנו חווים את האובדן ממה שנתגעגע אליו, ודוחקים הצידה את ה"רע". אנחנו לא עושים את זה כי אנחנו לא כנים, אלא כי כך מבנה רגשי פועל בדר"כ במקום הזה.

אני לא חושבת שיש אדם שחושב שיש אדם כלשהו בעולם שהוא מושלם, ובדיוק עכשיו הוא מת ומספידים אותו. כולם יודעים שאף אחד לא מושלם. זה לא מפריע לנו להתקבץ יחד ולחוות את האובדן במשותף. להתגעגע לחלקים מסויימים, ולכאוב את זה שהם לא יקרו יותר. במובן הזה אנחנו לא צריכים ילד שיספר לנו שהילד הוא עירום (:

אני מניחה שאינר יודעת את כל זה, ואני לא מחדשת לה כלום. בכל זאת הגיבורה שלה התרגשה מהאמירה הזו, וכנראה שיש לה סיבה שאולי נעלמה מעיני. למשל (רק כדוגמה, כן?) - היכולת שלו להיות מנותק רגשית מהסיטואציה, כשהאמירה שלו מצביעה על כך, וניתוק כזה מרגש את הגיבורה. למשל, העובדה שהוא אנטי חברתי באופן מסויים, והתכונה הזו מרגשת את הגיבורה.

כל עוד אין לי את החוליה הזו, משהו בקטע הופך לי לא מדויק.
המלט

המלט • 17 בספט׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה:
D I N כתב/ה:

הוועדה תמליץ איפוא שלא לפרסם את הקטע ב'מאזניים' או ב'במה חדשה', לעת עתה. icon_cool.gif
בכוח המוח​(שולטת)

בכוח המוח​(שולטת) • 17 בספט׳ 2012
המלט כתב/ה:
בכוח המוח כתב/ה:
D I N כתב/ה:

הוועדה תמליץ איפוא שלא לפרסם את הקטע ב'מאזניים' או ב'במה חדשה', לעת עתה. icon_cool.gif

הורס.