בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 21 בספט׳ 2012
זאלופון כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: זאלופון כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: עריכה: רגע, מה זה השטויות האלה? "התנזרת ממין לשלושה חודשים" - איך זה שזה שווה נקודה?! גם אני תהיתי בקשר לזה. ואם אחרי ההתנזרות הזו אני אלטף כלב זכר במטוס, בכלל הציון שלי ירקיע שחקים. יולי, לכל ידוע שרק מופקרות מתנזרות 3 חודשים ומעלה, והן מקפידות קלה כבחמורה ואפילו לא מריחות נענע, מתפלאה עליך.. (נו, כמה יצא לך? או חשוב יותר, מה הרחיק אותך מה- 100 הנכסף??) זאלו, זה לא מספיק, אלא אם תלעס נענע באותה העת, ותדבק מהכלב במנדבושקס. בכל זאת, לא הגעת ל-90, אה? לוטוס יודעת שאתה כזה "טהור"? (שזה ההיפך ממופקר, כן?) האמת העצובה היא שאפילו ל-80 לא הגעתי. אני מרגיש כמו נער מקהלה תם וזך (למרות שבמקרה הזה לפחות הייתי מקבל נקודה על יחסים עם בני אותו מין). המנדבושקס האלה, מאז אסקימו לימון אני מפנטז עליהם וטרם הספקתי. עד גיל 40 אני שם, זו הבטחה. לא יתכן שמופקרת ראויה כמו לוטוס תצטרך להתנהל לצד חסיד אומות עולם שבקושי עובר את ה-70. אני גם מתה לזייף אורגזמה, אבל תמיד שניה אחת לפני שהזיוף מצליח, מתפלקת לי אחת אמיתית. וזה לא במטוס. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 21 בספט׳ 2012
זאלופון כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: זאלופון כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: עריכה: רגע, מה זה השטויות האלה? "התנזרת ממין לשלושה חודשים" - איך זה שזה שווה נקודה?! גם אני תהיתי בקשר לזה. ואם אחרי ההתנזרות הזו אני אלטף כלב זכר במטוס, בכלל הציון שלי ירקיע שחקים. יולי, לכל ידוע שרק מופקרות מתנזרות 3 חודשים ומעלה, והן מקפידות קלה כבחמורה ואפילו לא מריחות נענע, מתפלאה עליך.. (נו, כמה יצא לך? או חשוב יותר, מה הרחיק אותך מה- 100 הנכסף??) זאלו, זה לא מספיק, אלא אם תלעס נענע באותה העת, ותדבק מהכלב במנדבושקס. בכל זאת, לא הגעת ל-90, אה? לוטוס יודעת שאתה כזה "טהור"? (שזה ההיפך ממופקר, כן?) האמת העצובה היא שאפילו ל-80 לא הגעתי. אני מרגיש כמו נער מקהלה תם וזך (למרות שבמקרה הזה לפחות הייתי מקבל נקודה על יחסים עם בני אותו מין). המנדבושקס האלה, מאז אסקימו לימון אני מפנטז עליהם וטרם הספקתי. עד גיל 40 אני שם, זו הבטחה. לא יתכן שמופקרת ראויה כמו לוטוס תצטרך להתנהל לצד חסיד אומות עולם שבקושי עובר את ה-70. לי יצא גם כן קצת יותר מ-70, אבל אני מניחה שחלק מזה כולל גם דברים ששכחתי כבר שעשיתי, כמו למשל מה היתה דעתי על קנת סטאר בזמן משפט לוינסקי (הו הזיקנה האיומה!) וגם דברים שלא סביר שיקרו כמו למשל להכניס שוב בעלי חיים הביתה (וגם מנדבושקס זה חיות!), אז על אחת כמה וכמה למיטה שלי. הכינו את העצים ליער חסידי אומות העולם של הזאלוטוסים. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 21 בספט׳ 2012
יואו אני מרגישה מה זה טהורה עכשיו. 67!
|
|
the rain song |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
the rain song • 21 בספט׳ 2012
יולי Yuli כתב/ה: יואו אני מרגישה מה זה טהורה עכשיו. 67!
את עוד צעירה.... וכנ"ל הזאלוטוסים |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 21 בספט׳ 2012
the rain song כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: יואו אני מרגישה מה זה טהורה עכשיו. 67!
את עוד צעירה.... וכנ"ל הזאלוטוסים אני חושבת שעוד כמה שנים זה לא מה שישנה. ימי ההפקרות שלי כנראה מאחורי. כלומר, אי אפשר לדעת וכל זה, אבל אני מאמינה שאם עד היום לא הזדיינתי עם כלב או חטפתי מנדבושקס, סביר להניח שאת הרכבת הזאת כבר פספסתי. |
|
the rain song |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
the rain song • 21 בספט׳ 2012
יולי Yuli כתב/ה: the rain song כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: יואו אני מרגישה מה זה טהורה עכשיו. 67!
את עוד צעירה.... וכנ"ל הזאלוטוסים אני חושבת שעוד כמה שנים זה לא מה שישנה. ימי ההפקרות שלי כנראה מאחורי. כלומר, אי אפשר לדעת וכל זה, אבל אני מאמינה שאם עד היום לא הזדיינתי עם כלב או חטפתי מנדבושקס, סביר להניח שאת הרכבת הזאת כבר פספסתי. אם להיות כנה אז שנותי בבדסמ הוסיפו איזה 20 נקודות בקלות. נראה לי שרק המסיבה הראשונה שלי בלימיט הוסיפה 15 לפחות:/ |
|