Brave girl |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
:)
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
Brave girl • 25 בספט׳ 2012
גם שולטים בוגרים זה מצרך נדיר...
תאמין לי....... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
aka BODYGUARD • 25 בספט׳ 2012
אני לא כותב כאן יותר מדי אבל מודה שזה תפס את העין... מר גונן היקר, באופן אישי אני יותר מאשמח אם זו שבחרה בטייטל נשלטת- תהיה אחת כזו. אפילו במינימום, אבל עם בסיס החלטי למה ומי שהיא. הגיל, הסטטוס, כל אלה אפשר לבחון בשלב השני, לאחר שיחות, קפה פרנדלי, טלפונים וכל מהלך אחר שקיים. אני שומע כאן הלוך ושוב תלונות על מחסור בשולטים, על עודף "שולטים", על שרלתני זיונים במסווה של "אני שולט אכזר" ושאר ירקות ופירות העונה. מצד שני, כשניגשים לבחינת הלכה למעשה, ה"נשלטת" מגיעה עם צ'ק ליסט, שלא מבייש קניה חודשית באחת הרשתות. אם תעז ( ! ) לא לעמוד באחד הקריטריונים תמצא את עצמך באופן מיידי ברשימת ה-נו-נו שלה, של חברותיה, של עדר המרכלות הקבוע ותיכנס לרשימה שחורה. לא מאמין??? אני יכול להוכיח. אני מחזיק ברשימה שחורה של אחת שהגיבה כאן בשירשור, כולל הערות על מי ומה כל אחד שבחנה, שמעה, או העבירה מידע לחברותיה. קיבלתי את המסמך בטעות ממי שהיתה איתה בקשר והבינה שכך לא בונים חומה.. אין סוף למחלות הנפש כנראה. לסיכום? הנח לענין הגיל ומצא לך את זו שתהיה המכסה לסיר שאתה, שתסגור אותך ללא רווחים, חיו באושר. לגיל, לחצי מבושלת, ל-OVER מבושלת, ללא מבושלת- הבלים. שנה טובה. |
|
עוֹלָם |
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
בתור נשלטת בוגרת ביותר
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
עוֹלָם • 26 בספט׳ 2012
תרשה לי לגחך בקוראי בפרופיל שלך
"מאלף כלבות בהווה, למי שרוצה לשחק את המשחק" אני, באופן אישי, לא משחקת שום משחק. ועל כן, אני גם בוגרת בנשלטותי. |
|
kakleta(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
kakleta(לא בעסק) • 26 בספט׳ 2012
כידוע שאיכות נדבקת לאיכות, וחוסר איכות נדבקת לחוסר איכות. אמינות נכללת בה.
כידוע שבאתר הכלוב לא קשה למצוא אישה צעירה וחסרת ניסיון, "לאלף ולחנך" אותה, לעשות בה הכל ולספר שככה זה בשליטה. זו אופציה לא רעה בכלל ל"דומים" מהסוג הידוע. אז למה להתלונן, גונן? |
|
דורון גונן |
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
דורון גונן • 26 בספט׳ 2012
BODYGUARD כתב/ה: ... באופן אישי אני יותר מאשמח אם זו שבחרה בטייטל נשלטת- תהיה אחת כזו. אפילו במינימום, אבל עם בסיס החלטי למה ומי שהיא. הגיל, הסטטוס, כל אלה אפשר לבחון בשלב השני, לאחר שיחות, קפה פרנדלי, טלפונים וכל מהלך אחר שקיים. אני שומע כאן הלוך ושוב תלונות על מחסור בשולטים, על עודף "שולטים", על שרלתני זיונים במסווה של "אני שולט אכזר" ושאר ירקות ופירות העונה. מצד שני, כשניגשים לבחינת הלכה למעשה, ה"נשלטת" מגיעה עם צ'ק ליסט, שלא מבייש קניה חודשית באחת הרשתות. אם תעז ( ! ) לא לעמוד באחד הקריטריונים תמצא את עצמך באופן מיידי ברשימת ה-נו-נו שלה, של חברותיה, של עדר המרכלות הקבוע ותיכנס לרשימה שחורה. . בחיי! body, אני חותם על הטקסט המצוטט בשתי הידיים, כי מעט מהנשלטות מודעות לעצמן, לרצונותיהן והכי גרוע, למה שבאמת יעשה להן טוב בחיים. (וזו גם הסיבה לפתיחת האשכול) גם "רשימת המלאי" או הצ'ק ליסט הוא נכון. זה עניין דפוק לגמרי אבל הוא נובע מכך שלדעתי, הגברת אינה מצויידת בכלים רגשיים או הגיוניים לבחון את השולט שלפניה, אז היא עושה לעצמה רשימה של "סימנים". בעניין זה, נזכרתי בטריק קטן שעשיתי התכתבתי עם מישהי שכנראה "רהיטות" היתה השריטה שלה. לא אופי, לא אישיות, לא שליטה - התברר ששום דבר חוץ מ"רהיטות" לא מעניין אותה בראש ובראשונה. ההתכתבויות רצו הלוך ושוב, הקשר התפתח, אבל רציתי להיות בטוח שלקשר יש בסיס שפוי כלשהוא... הכנסתי בכוונה שגיאת כתיב אחת, אות הוחלפה... נו, אתה יכול כבר לתאר לעצמך את ההיסטריה בצד שקיבל את המכתב... למרות האמור לעיל להווה ידוע, יש כאן מספר נשלטות שמהיכרות אישית הן אכן מודעות לעצמן, הפנימו שהן נשלטות מטבען וששולט זה מה שהן מחפשות. סבבה. לסיכום, עדיף מישהי שהתאפסה על עצמה. נדמה לי שבין הנשלטות הבוגרות יותר נמצא אותן. גמר חתימה טובה לכולן/ם! |
|
שלגי |
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
שלגי • 26 בספט׳ 2012
איכשהו ההצבעה הזו על כמה כל מיני אנשים פה הם דפוקים (במקרה הזה נשים),
לא מוציאה את המוציא טוב. בעיני לפחות. (גם כשאני מעירה לעובדים שלי,אני מנסה ככל שניתן להתמקד בפן החיובי - לא כי אני נחמדה כל כך, אלא זה פשוט יעיל יותר) בכל מקרה מאחלת לכל אחד ואחת שימצאו את שחפץ ליבם. |
|
דורון גונן |
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
דורון גונן • 26 בספט׳ 2012
שלגי כתב/ה: איכשהו ההצבעה הזו על כמה כל מיני אנשים פה הם דפוקים (במקרה הזה נשים),
לא מוציאה את המוציא טוב. בעיני לפחות. (גם כשאני מעירה לעובדים שלי,אני מנסה ככל שניתן להתמקד בפן החיובי - לא כי אני נחמדה כל כך, אלא זה פשוט יעיל יותר) בכל מקרה מאחלת לכל אחד ואחת שימצאו את שחפץ ליבם. שלגי, לבחור שולט לפי "צ'ק ליסט" זה בעייתי. אבל, לבחור שולט לפי הרהיטות שלו זו בהחלט התייחסות קרה, מנוכרת, טכנית ורובוטית! במילה אחת: דפוק! |
|
שלגי |
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
שלגי • 26 בספט׳ 2012
דורון גונן כתב/ה: שלגי כתב/ה: איכשהו ההצבעה הזו על כמה כל מיני אנשים פה הם דפוקים (במקרה הזה נשים),
לא מוציאה את המוציא טוב. בעיני לפחות. (גם כשאני מעירה לעובדים שלי,אני מנסה ככל שניתן להתמקד בפן החיובי - לא כי אני נחמדה כל כך, אלא זה פשוט יעיל יותר) בכל מקרה מאחלת לכל אחד ואחת שימצאו את שחפץ ליבם. שלגי, לבחור שולט לפי "צ'ק ליסט" זה בעייתי. אבל, לבחור שולט לפי הרהיטות שלו זו בהחלט התייחסות קרה, מנוכרת, טכנית ורובוטית! במילה אחת: דפוק! גונן כנראה שלא הייתי ממש ברורה. לא התייחסתי לטיב הביקורת (לאו דווקא נקודת הרהיטות שבחרת לשתף אותנו בה), אלא לעצם הביקורת. למען האמת,לא ממש ברורה לי מטרת העניין מעבר להוצאת קיטור. ובתכלס, מה שהתכוונתי לומר זה שאצלי קיטורים פומביים ומכלילים כאלה לא באים בטוב מי יודע מה . זה הכל. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
26 בספט׳ 2012
aka BODYGUARD • 26 בספט׳ 2012
תודה על הצבעת האמון, מר גונן.
אני עדיין טוען שלגיל הנשלטת יש פחות משקל אל מול הבגרות שלה, וכמובן אל מול התובנות שלה או הצ'ק ליסט המפורסם. חוויתי מערכות נפלאות עם טולרנס גילאים ולא היתה שום בעיה בדיוק ברגע שהבנתי והובנתי. שם המשחק הוא תיקשורת. אם היא קיימת, הבסיס השני הוא נקודת המוצא של הנשלטת והאם זה תואם את נקודת המוצא שלי. הבסיס השלישי הוא התוכן הנוצק למערכת. הבסיס הרביעי הוא בבחינת "הום ראן". אם הגענו לכאן- הגענו לרקיע השביעי.. |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 12 שנים •
27 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
27 בספט׳ 2012
Cauchy{Venus Blue} • 27 בספט׳ 2012
אישה בוגרת בלי דרישות?
גברת מינן... |
|