סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הצטלמתם? רוצים לשים תמונה באלבומים?

Grey / Green
לפני 12 שנים • 10 באוק׳ 2012
Grey / Green • 10 באוק׳ 2012
אני בעד תמונות מהחיים שלכם. אם החיים שלכם מלוכלכים ומג'ויפים, אני רוצה לראות את זה. אם אתם עושים בדסמ על סדיני קיפי, אני רוצה לראות את זה. אם יש לכם בטן רופסת ואתם עדיין חושבים שזה כיף להקשר ולהצטלם, מה שאתם עושים מעניין אותי פי אלף מהפקות האופנה האלו שאני יכול להשיג בחינם בכל אתר פורנו באינטרנט. כשאתן מצלמות את עצמכן על ארבע על בלטות דמוי-שיש ישראליות קצת עקומות, מנסות לספוג דילדו בתחת על רקע של מטבח פורמייקה ישראלי, מה שאתן עושות זה אמיתי, ויומיומי, והרבה יותר נוגע לי מאשר אם הייתן עושות את זה על סדיני סאטן ומוארות בעמוד תאורה שהבאתם מבן דוד שלכם הצלם.
    התגובה האהובה בשרשור
שוסי
שוסי • 10 באוק׳ 2012
Grey / Green כתב/ה:
אני בעד תמונות מהחיים שלכם. אם החיים שלכם מלוכלכים ומג'ויפים, אני רוצה לראות את זה. אם אתם עושים בדסמ על סדיני קיפי, אני רוצה לראות את זה. אם יש לכם בטן רופסת ואתם עדיין חושבים שזה כיף להקשר ולהצטלם, מה שאתם עושים מעניין אותי פי אלף מהפקות האופנה האלו שאני יכול להשיג בחינם בכל אתר פורנו באינטרנט. כשאתן מצלמות את עצמכן על ארבע על בלטות דמוי-שיש ישראליות קצת עקומות, מנסות לספוג דילדו בתחת על רקע של מטבח פורמייקה ישראלי, מה שאתן עושות זה אמיתי, ויומיומי, והרבה יותר נוגע לי מאשר אם הייתן עושות את זה על סדיני סאטן ומוארות בעמוד תאורה שהבאתם מבן דוד שלכם הצלם.

WORD
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 10 באוק׳ 2012
Grey / Green כתב/ה:

גם אני רוצה לראות את זה, אני מציצנית וסקרנית שחבל על הזמן, אבל החלק המציצני שבי לא מתואם עם החלק שמתגרה מינית. מה לעשות, מי שאין לו מודעות מינימלית ועין בוחנת בסיסית לגבי מה שלומדים עליו מהג'יפה שלו, רוב הסיכויים שלא יגרה אותי גם מנטאלית. השאלה היא: בא לכם להיות הגרסה המקומית לנשיונאל ג'אוגרפיק, או שיש טעם אחר לכך שאתם מורחים את זה מול כולם. אם יש טעם אחר, אולי בכל זאת שווה להעיף עין בוחנת בתוצאה.
A v​(שולט)
A v​(שולט) • 10 באוק׳ 2012
Grey / Green כתב/ה:
בדסמ על סדיני קיפי, .

טוב אתה ממש סוטה
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אני דווקא אוהבת את התמונות הגרועות.
כלומר, הן לא מספקות שום עונג אסתטי - בשביל זה יש את בונדג'.
אבל הן בהחלט מספקות את היצר המציצני יותר טוב מכל תמונה עשויה היטב. ותכלס, זה היצר שאני מחפשת לספק כשאני נכנסת לאלבומים בכלוב. אז הסדין המקומט והכלים בכיור מציקים לי בעין - אבל איכשהו אני אוהבת את זה שמציקים לי בעין.
האמת, אני בכלל לא חושבת על להתגרות כשאני נכנסת לאלבומים פה. כשאני רוצה לראות פורנו אני רואה פורנו. פה זה משהו אחר - יותר עניין של שיתוף וחשיפה מאשר חומר לאוננות. בשבילי לפחות.
צלילה
צלילה • 10 באוק׳ 2012
לא אוהבת תמונות גרועות כלל
(אפילו שיש לי אחת כזאת בפרופיל אבל היא אולי נמצאת שם מטעמים אחרים )
אבל בהחלט אהבתי את דבריו של הירוק

מעניין .