סירופ(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
תודה תודה
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
סירופ(נשלטת) • 25 באוק׳ 2012
תודה חברות, כמה הבהרות.... גם אני צלע שלישית, האדון שלי נשוי, בסוף הערב הוא הולך
הביתה אליה. יערה ( מרשה לי לומר) שהיא רצתה להתנסות בלהיות עם זוג, כחלק מהמסע שלה אבל זה היה מראש "עסקה" של סשנים בודדים. אין ביננו זוגיות במובן של שלישיה. חה חה חה , מה הם הרגישו, לצערי, אין הם אחוזי תאוות תמלול ודיווח כמוני, או כמו שאומר האדון " את מפרקת ומפוררת כל דבר לפרודות, מאבדת את השלם הגדול מסך חלקיו, אולי תרפי מן הכתיבה ותחווי פעם?" וברגעים יותר ביקורתיים " שוב רצת לספר לחברה?" אני מקווה לכתוב את ההמשך בסופ"ש ואז להתיחס גם לשלל הרגשות שעלו בי: ההתרגשות, הסקרנות, הצביטה בלב, אחרי אישור הטקסט בפני המעורבים בדבר |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 באוק׳ 2012
רצסיבי(נשלט) • 25 באוק׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: Alice' כתב/ה: זה קטע טוב וכתוב מדהים .
היתי פעם אחת - צלע שלישית. הרגשתי שאני חייבת לעשות את זה ,לסמן וי . החזרת אותי קצת לשם. איך זה הרגיש? ובכלל, מאוד מסקרן אותי כל המקום הזה - איך מרגישה הצלע השלישית, מה היא חושבת על המקום שלה, למה היא בעצם מצטרפת? מה התחושות שלה לגבי בת הזוג? (מעולם לא רציתי להיות צלע שלישית כזו, אבל השאלות האלה עולות תמיד אצלי.) גם כל השאר מסקרן אותי (ואם יתקיים דיון בעניין אני אחלוק גם מנסיוני) - איך זה מרגיש להיות שם כשהוא עם אחרת, ממה נובעים הריגושים, האם זה גם כואב אבל גם מענג? רק מענג? רק כואב? ולמה בעצם הוא רוצה את זה? מה מרגישים אל הצלע השלישית? ובקשר לקודקוד הגברי - איך זה מרגיש, ואיך מאזנים בין השתיים? מה מקורות הגירוי שם? כל שיתוף בנושא המרתק הזה יתקבל בברכה, ואם סירופ מעדיפה להעביר את הדיון בנושא לפוסט נפרד, אני אפתח אחד כזה בשמחה. אני קצת מתפלא עליך. במשולש יש הרבה יותר משלוש צלעות. למשל, שלושה תיכונים, ולפעמים גם שלושה אנכים. חשבתי שיש לך יותר ניסיון בתחום אני חייבת להודות שבעניין הספציפי הזה יש לי פחות נסיון באנכים ויותר נסיון בקודקודים. (: אתה רוצה לשתף אותנו במשהו שקשור לנושא הזה, רצ'? הייתי שמח לשתף, אבל אני אזדקק קודם לרשות מהזוג ששימשתי לו צלע שלישית, והזוג הזה ידוע בקנאותו לפרטיות. אני בטוחה שהם סומכים עליך שתדע לשתף בתחושות שלך מבלי להסגיר מידע מסווג עליהם. (: ובכן, זה מעורר תחושות אמביוולנטיות. בחלק מהזמן אתה מרגיש חלק מצוות (שזה טוב), בחלק אחר מהזמן אתה מרגיש שאתה אמצעי ליצירת מניפולציה של השולט על הנשלטת (שזה גם טוב, ההחפצה), בחלק מהזמן אתה משתלב טוב, ובחלק אחר אתה מרגיש גלגל שלישי. יש משהו נחמד בלהיות מתחת לזו שמתחת, אבל לפעמים אתה מרגיש כמו מציצן. וכן הלאה. אבל לבטח זה משתנה לחלוטין בין משולש אחד למשנהו. |
|