deeply disturbed(מתחלף) |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
Re: טיזינג ונילי
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
deeply disturbed(מתחלף) • 1 בנוב׳ 2012
נשוי שולט כתב/ה: gezurius כתב/ה: כשהייתי בן 12 לימדו אותי משפט "כל הבנות נותנות רק שלא כל הגברים יודעים איך לקחת!!"
אומנם נכנסתי פה לעניינים רק לפני חודש אבל עד היום כל בחורה שהייתי איתה יותר מפעמיים הסקס הפך להיות טירוף.... חלק נבהלו מעצמם שהן נהנו מזה .... אם פגשת אותה בקטע כזה כנראה שהיא רצתה להתנסות.... ואתה לא הצלחת לקחת אותה לשם!!! חמוד יש לי יותר מ15 שנה של ניסיון בשליטה. קראתי ספרים ואני לומד כול הזמן . תשובות כמו שלך שמעתי בכתה יוד שהתחלתי לזיין ונילי. יש המון מעבר למה שאתה מציג בצורה שיטחית ופשטנית. יום טוב ״חמוד״ זה מאוד מחמיא לי... אבל בוא אני אגלה לך את סוד החיים! זה או שאתה בתוך תוכך שולט או נשלט ... או אוהב סדיסט או מזוכיסט כמה שתקרא ותלמד זה לא ישנה בך כלום רק ילטש את מה שפורץ ממך!! ואם זה מבחן התוצאה חבל על ה 15 שנה שבזבזת... תפתח לעצמך ותראה באמת מי / מה אתה!! |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 בנוב׳ 2012
נשוי שולט כתב/ה: חמוד יש לי יותר מ15 שנה של ניסיון בשליטה. קראתי ספרים ואני לומד כול הזמן . תשובות כמו שלך שמעתי בכתה יוד שהתחלתי לזיין ונילי. יש המון מעבר למה שאתה מציג בצורה שיטחית ופשטנית. יום טוב יצא המרצע מן השק. |
|
עבד משועבד{עבד} |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
עבד משועבד{עבד} • 1 בנוב׳ 2012
אני בהחלט מבין את נשוי שולט. הוא חיפש נשלטת לא זיון ונילי+
גם לי קרה מקרה דומה, נפגשתי עם שולטת ואז הענין הסתובב ככה שמצאתי את עצמי מצליף בה סוטר לה ומטייל איתה בבית כשקולר לצווארה. זה אמור היה להיות הפוך. אני נשלט והיא שולטת. |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
Episode(לא בעסק) • 1 בנוב׳ 2012
מתהפך כתב/ה: אני בהחלט מבין את נשוי שולט. הוא חיפש נשלטת לא זיון ונילי+
גם לי קרה מקרה דומה, נפגשתי עם שולטת ואז הענין הסתובב ככה שמצאתי את עצמי מצליף בה סוטר לה ומטייל איתה בבית כשקולר לצווארה. זה אמור היה להיות הפוך. אני נשלט והיא שולטת. השרשור הזה משעשע. באמא. שוב, מתהפך יקר, אם היא לא תאמה לציפיות שלך, למה נשארת? ויותר מכך, למה סטרת לה וטיילת איתה עם קולר? בכל רגע נתון יכולת לקום ולעזוב. אבל נשארת. ועל מה אתה בוכה? שלטה עליך מלמטה. מלכה. השיגה מה שרצתה. (: |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 1 בנוב׳ 2012
והקטע הכי כואב: כל הונילים האלה שמוציאים מאיתנו זיונים במרמה ותוך הטעיה, והרי ידוע שבדס"מים (אמיתיים!) לא מזדיינים אלא רק מאוננים.
|
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
Mary Jane • 1 בנוב׳ 2012
נשוי שולט כתב/ה: .........
המיפגש הסתיים בזיון ונילי+ מבלי שהיה בו שום תוכן בדסמי . ....... ובמה *אתה* תרמת על מנת להכניס תוכן בדסמי ? כלומר, חוץ מלהיות 'שולט' בגוף הכינוי ובסוגריים (; |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
אוי..שאני מתאפקת כאן לא להגיב...והינה נשברתי
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
up u rs(אחרת) • 1 בנוב׳ 2012
רגע- התירוץ של נשואים (באושר, כן? רק באושר...) לחיפוש אחרי הרפתקאות מיניות זה לא ש"האשה / הבעל לא בקטע/נגעל" ולכן הם נותנים לעצמם אישור לתקוע מחוץ לבית בלי שזה יחשב בגידה?
הרי כמובן, לו הם עצמם היו וניליים ולא הייתה להם את "הנטיה הזאת" הם היו נאמנים כמו שטייניץ לביבי. זהו. אני שותקת. |
|
שולט קפילרי(שולט) |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
שולט קפילרי(שולט) • 1 בנוב׳ 2012
Mary Jane כתב/ה: נשוי שולט כתב/ה: .........
המיפגש הסתיים בזיון ונילי+ מבלי שהיה בו שום תוכן בדסמי . ....... ובמה *אתה* תרמת על מנת להכניס תוכן בדסמי ? כלומר, חוץ מלהיות 'שולט' בגוף הכינוי ובסוגריים (; כדי להכניס תוכן בדסמי צריך לקבל רשות לכך. אני לא אכפה על אף אחת מפגש בדסמי אם היא לא מאמינה בכך. עד כמה שזכור לי הקבילו את הדבר לאונס. היא התימרה להיות נשלטת ובפועל לא היתה שם . חבל שקרה אבל קורה גם לטובים שביננו |
|
שולט קפילרי(שולט) |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
שולט קפילרי(שולט) • 1 בנוב׳ 2012
בכוח המוח כתב/ה: והקטע הכי כואב: כל הונילים האלה שמוציאים מאיתנו זיונים במרמה ותוך הטעיה, והרי ידוע שבדס"מים (אמיתיים!) לא מזדיינים אלא רק מאוננים.
כמה שזה נכון . הזיון (החדירה) היא רק 10% מכול המפגש ... השאר זה בדסמ מנטלי איכותי |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בנוב׳ 2012
Mary Jane • 1 בנוב׳ 2012
אה, לא התכוונתי חלילה לכפייה. אלא להוראות סטנדרטיות, כמו "ידיים מאחורי הגב, זונה", "תפתחי את הפה אני רוצה לבדוק לך את השיניים", "טוב נו, אתה יכול לנשק לי את הנעליים" וכיו"ב תקשורת נורמלית ובריאה בין פרטנרים מיועדים (;
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי נוב' 01, 2012 9:55 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|