up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
up u rs(אחרת) • 3 בנוב׳ 2012
[quote="kaly"][quote="סיגורני"]
kaly כתב/ה: אני מאחלת לנועה בנוש(הכותבת) שיבוא היום ובקרוב,שתכיר גבר שיחסף אותה מהרגליים ,שי
אני לא מאמינה שיש רק דרך אחת לאהוב ולקבל אורגזמות. אם אוכל להאיר את תשומת ליבך למשפט הראשון שרשמתי : "שיכיר לה תחושות חדשות וחזקות" חדשות לא על חשבון הישנות,מקביל למה שהיא כבר מכירה ואין בו שום פסול. כל עוד שחדשות האילו מקבילות לעולם שאת רואה כאהבה... הפתעה הפתעה- יש אנשים לא חייבים יחסי שליטה כדי להגיע לעוצמות של אהבה והתמסרות. לא כולם צריכים לרוץ עם הלשון בחוץ אחרי החדש. יש אנשים שסתם להתאהב באופן מסורתי מספיק חזק עבורם. ולדעתי. זה מעורר קנאה. אל תתנשאי את על מי שרואה את העולם אחרת מימך. יתכן שיש ונילים שיכולים ללמד אותך יותר משיעור אחד על כבוד לשונה ואהבה . |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
הממ
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
דיווה(מתחלפת) • 3 בנוב׳ 2012
kaly כתב/ה: אני מאחלת לנועה בנוש(הכותבת) שיבוא היום ובקרוב,שתכיר גבר שיחסף אותה מהרגליים ,שיכיר לה תחושות חדשות וחזקות של נתינה,הכלה
שילמד אותה מחדש את משמעות המילים כבוד ואהבה. כתיבה פמיניסטית מידי ,לא רלוונטית. אני לא מוצאת סיבה אחת למה העורך של המדור הסכים להעלות אותה לאוויר. מה שכן,הגיע הזמן שמקום לשמוע רק גברים מתפארים בכיבושים שלהם ונשים מתלחששות פה לאוזן שגם נשים יתהדרו בכיבושים שלהן.זכותן.הן עצמאיות,מפרנסות ושוות ערך. גם בנושאי השיחה בבתי הקפה. נועה-זדייני! ובואי לספר לנו איך היה וכמה קשה לך עכשיו ללכת מה הקשר בין מה שרשמת לנושא ההכלה, כבוד ואהבה? את עושה/אומרת בדיוק את מה שהיא עשתה קצוות אפשר ככה ואפשר ככה החכמה לא לפסול ולכבד את כל אחת מהדרכים אתה לא יכול לעשות "נו נו נו" לאחר ולהתנהל כמוהו |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
4 בנוב׳ 2012
תרגעו
לפני 12 שנים •
4 בנוב׳ 2012
נוריתE • 4 בנוב׳ 2012
היא מדברת על נשים וניליות ש"מתבלות" את חי המין שלהן בכניעה "נוסח " sm לבני הזוג שלהן
היא לא מגנה אותנו ואת אורח חיינו היא חוזרת ומדגישה שבסאדו הדברים הם אחרים. הנה כאן: "אם חברי קהילת הבדס"מ רואים את עצמם כעוסקים בפעילות מינית מעט חריגה, אך כזו הנעשית במסגרת גבולות מוגדרים ומוסכמים מראש, תוך מתן כבוד הדדי ומילת קוד שמשמעותה "עצור", הרי שמרגע זליגת עקרונות אלו לתרבות המיינסטרים - הגבולות נעשים נזילים ובלתי ברורים" היא,צודקת,כי שמה, זה נעשה מסוכן לאותן טראנדיות וניליות עליהן היא מדברת ואם הן מספיק טיפשות אז,זב''ש. וזכותה המלאה למתוח ביקורת עלזה,מנקודת מבטה האישית. דעתה כדעתי בסך סך הכל מי שלא מבינה בזה שלא תתעסק,במה שהיא לא מבינה. ושוב,היא בכלל לא מדברת פה על הבידיס''מ שלנו. זה בכלל לא בידיס''מ מה שההן עושות. מישהו תהה, למה "עבד כי ימלוך" בכותרת זאת כותרת שלה ואין לי מושג למה היא בחרה בה לנושא הזה אני יכולה רק לשער כי כשהיא מדברת על העבד המולך הכוונה שלה היא לגבר ונילי ממוצא ש"תופס"שליטה במיטה(?) אבל הקטע הזה תפס אותי : "הוא לא אוהב אותך מי שאוהב אותך גם יכבד אותך ואת הגוף שלך, ולא יגרום לך להתהלך במשך שבוע עם סימנים כחולים על הגוף. מי שבאמת מרשה לעצמו להיות אוהב ונאהב לא צריך להרגיש שולט או נשלט ביחס לצד השני. תקראו לי נאיבית, אבל אני מאמינה שכשאתה אוהב מישהי אתה רך אליה, פגיע, מתמסר, מעניק ומוותר, אתה תקטוף עבורה את הירח ואת הכוכבים. אתה לא תיתן לה סטירה ותגרום לה לראות כוכבים. ומי שאוהב אותך לא יביא אותך למקום הזה, כי הוא לא ירצה לראות אותך שם. " ואחרי יותר מ20 שנים כשיפחה אני יודעת על מה היא מדברת וכמובן ישנם/ן כאלו שלא יסכימו איתי אבל לשם כך אנחנו מקום פתוח לכל דעה. |
|
Uranus |
לפני 12 שנים •
4 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
4 בנוב׳ 2012
Uranus • 4 בנוב׳ 2012
כתבה מטופשת שבמרכזה תפיסה שעיקרה: "אנשים שמגדירים עצמם נורמטיביים".
רק אנשים שמסוגלים לקבוע ולהגדיר שהם הם הנורמטיביים, מסוגלים לבקר הנאה מינית ודינמיקה זוגית שהם לא מבינים כמשהו לא נורמטיבי. הגישה שלה היא של צדקנית צווחנית שמשתמשת בביטויים מקטינים כגון: "ילדי כאפות", "משכנעות את עצמן" ו"מיניות שוויונית" (מה זה בכלל המושג המפגר הזה?) זה לא שהיא לא מגניבה בגלל שהיא לא מתחברת לבדס"מ ואפילו לא בגלל שהיא לא מסוגלת לפרגן; היא לא מגניבה פשוט כי היא מפגרת. בברכה, ילד כאפות גאה |
|
kaly |
לפני 12 שנים •
4 בנוב׳ 2012
Re: הממ
לפני 12 שנים •
4 בנוב׳ 2012
kaly • 4 בנוב׳ 2012
דיווה כתב/ה: kaly כתב/ה: אני מאחלת לנועה בנוש(הכותבת) שיבוא היום ובקרוב,שתכיר גבר שיחסף אותה מהרגליים ,שיכיר לה תחושות חדשות וחזקות של נתינה,הכלה
שילמד אותה מחדש את משמעות המילים כבוד ואהבה. כתיבה פמיניסטית מידי ,לא רלוונטית. אני לא מוצאת סיבה אחת למה העורך של המדור הסכים להעלות אותה לאוויר. מה שכן,הגיע הזמן שמקום לשמוע רק גברים מתפארים בכיבושים שלהם ונשים מתלחששות פה לאוזן שגם נשים יתהדרו בכיבושים שלהן.זכותן.הן עצמאיות,מפרנסות ושוות ערך. גם בנושאי השיחה בבתי הקפה. נועה-זדייני! ובואי לספר לנו איך היה וכמה קשה לך עכשיו ללכת מה הקשר בין מה שרשמת לנושא ההכלה, כבוד ואהבה? את עושה/אומרת בדיוק את מה שהיא עשתה קצוות אפשר ככה ואפשר ככה החכמה לא לפסול ולכבד את כל אחת מהדרכים אתה לא יכול לעשות "נו נו נו" לאחר ולהתנהל כמוהו אבל זה מה שאמרתי. חדשות,לא מבטלת את הקודמות. לא לחפש להתלהם עלי סתם לצורך ויכוח. ואם לא הבנת את הקשר בין המילים שרשמתי כמו הכלה כבוד ואהבה אז תקראי שוב את הכתבה שבה נועה אומרת שגבר שמכבד אותך מכבד את הגוף שלך ובלה בלה בלה... ואני אומרת שיש עוד דרכים,להכיל,לתת,לכבד ולאהוב וכל זאת מבלי לגרוע מהקיים. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
4 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
4 בנוב׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 4 בנוב׳ 2012
Uranus כתב/ה: כתבה מטופשת שבמרכזה תפיסה שעיקרה: "אנשים שמגדירים עצמם נורמטיביים".
רק אנשים שמסוגלים לקבוע ולהגדיר שהם הם הנורמטיביים, מסוגלים לבקר הנאה מינית ודינמיקה זוגית שהם לא מבינים כמשהו לא נורמטיבי. הגישה שלה היא של צדקנית צווחנית שמשתמשת בביטויים מקטינים כגון: "ילדי כאפות", "משכנעות את עצמן" ו"מיניות שוויונית" (מה זה בכלל המושג המפגר הזה?) זה לא שהיא לא מגניבה בגלל שהיא לא מתחברת לבדס"מ ואפילו לא בגלל שהיא לא מסוגלת לפרגן; היא לא מגניבה פשוט כי היא מפגרת. בברכה, ילד כאפות גאה מתה עליך. (: |
|
כלבה כוסית(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
18 באפר׳ 2013
מבלי לקרוא את הכתבה
לפני 11 שנים •
18 באפר׳ 2013
כלבה כוסית(נשלטת) • 18 באפר׳ 2013
אותי, בתור אחת שעדיין מתלהבת מהעולם הזה,
ועפה על עצמי מזה שאני בכלל נמצאת כאן, מעצבן שהוא פתאום הפך לבון טון של כל דיכפין. רק הגעתי לכאן וכבר כולם נדחפים גם. |
|