cיגי |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
ממש לא זאת הייתה כוונתי
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
cיגי • 4 בינו׳ 2013
בבקשה הפסקנה עם השירשור
אין צורך להעליב כאן אם זה מפריע לכן מה שאני כותבת אני מתנצלת אך אני לא מתכוונת להפסיק לכתב כאן את מה שבא לי לכתב אנשים כותבים בלוג בפורום ולא נשמעה טענה אחת על כך בבקשה מי שמפריע לה שלא תקרא אך הניחו לכל אחת לעשות ככל העולה על רוחה כל עוד זה לא פוגע באף אחד תודה על התגובות ושבת שלום לכן |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
Re: קדימה, לפתוח בלוג
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
מלכתא • 4 בינו׳ 2013
עלומה כתב/ה: מלכתא כתב/ה: לא מכירה אף אחת מהנפשות הפועלות,
וכנראה שגם לא הכי מעוניינת להכיר, אבל תגידו לי, משעמם לכם? ממתי בכלוב יש כללים מה אפשר לכתוב ומה לא? מפריע לכם, תעברו הלאה. תאמינו לי שיש פה הרבה שירשורי ג'אנק, אנשים שפותחים שרשור לספר על נאד שתקעו, או שרשורי ליקוקיאדה אחד לשני- שאני פשוט לא סובלת. אז אני סוגרת וממשיכה הלאה. לא אומרת לכם "תפתחו בלוג". אם דווקא במקום הזה יש לנו בעיה לקבל את השונה, מישהו פה צריך לעשות בדק בית עם עצמו.... אני לא חושבת שאף אחת מהנפשות הפועלות נפגעה מעניין האי רצון שלך להכיר אותן... לגבי הבדק בית, אחרי כל ההתהפוכויות שעברת פה ובכלל (לדברי הפרופיל שלך), רק עכשיו הבנת את זה?.... אז בגלל חוסר האהבה שלך על הנאד של ההוא, מנסים לשמר את הפורום הנ"ל, מה הבעיה? שלך?, את יודעת, גם כשאת עוברת דברים והרבה, את תמיד צריכה להמשיך לבדוק את עצמך, זה רק אומר ששרדת עוד יום, מזל טוב... עלומה, אני שמחה שהפרופיל שלי מעניין אותך. מעבר לכך,הניתוחים שלך הם קישקושיאדה מיותרת, ולא מצביעה על שום דבר מלבד היותך בנאדם שפל, שיורד לפסים אישיים. הנסיון שלך לגרור אותי לויכוחים שפלים, לא צלח... אז אולי במקום להתגונן, במקום שבו לא הותקפת, תפתחי את הראש לדעות אחרות. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
אני מסכימה עם מלכתא ועם אשה צייתנית -
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
בלוסום(לא בעסק) • 4 בינו׳ 2013
אפשר פשוט לרפרש ולא להכנס.
כך אמרו לי לפחות, יישמו זאת על עצמכן. בברכת שבת שלום. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
Re: לא ידעתי
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
בכוח המוח(שולטת) • 4 בינו׳ 2013
אישה צייתנית כתב/ה: שהחוק דורש לכתב כאן רק על שליטה נשית
גם לא ידעתי שלכלובי יש סגניות בפורום אתן יכולות להתעלם פשוט ולהמשיך לקרא על שליטה נשית לי בא לי לכתב את מה שבא לי לא מבינה למה אתן לא מתעסקות בעיניינים שלכן ובאות לשמש כסדרניות? אין כאן "חוק" אבל יש כאן כוונה, ויש כאן רצון לבנות מקום שחולק פרקטיקות ועניינים בדס"מיים לפי נושאים, לטובת אלה שמתעניינים בתחום. מה את באה ואומרת? שעל הזין שלך? שזה הפייסבוק החדש שלך? סבבה. אין לי בעיה גדולה עם הצורך הזה שלך בתשומת לב בכל מחיר, זכותך. אני רק מספרת לך שזה לא מקובל על גבול הפתטי, ותעשי עם זה מה שאת רוצה. זה לא באמת מפריע לא להכנס לאמרות השפר שאת מוצאת בגוגל ויורקת כאן בלי הבחנה. חיינו כאן עם דברים גרועים יותר, ושרדנו. (: |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
Re: קדימה, לפתוח בלוג
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
עלומה(אחרת) • 4 בינו׳ 2013
מלכתא כתב/ה: עלומה כתב/ה: מלכתא כתב/ה: לא מכירה אף אחת מהנפשות הפועלות,
וכנראה שגם לא הכי מעוניינת להכיר, אבל תגידו לי, משעמם לכם? ממתי בכלוב יש כללים מה אפשר לכתוב ומה לא? מפריע לכם, תעברו הלאה. תאמינו לי שיש פה הרבה שירשורי ג'אנק, אנשים שפותחים שרשור לספר על נאד שתקעו, או שרשורי ליקוקיאדה אחד לשני- שאני פשוט לא סובלת. אז אני סוגרת וממשיכה הלאה. לא אומרת לכם "תפתחו בלוג". אם דווקא במקום הזה יש לנו בעיה לקבל את השונה, מישהו פה צריך לעשות בדק בית עם עצמו.... אני לא חושבת שאף אחת מהנפשות הפועלות נפגעה מעניין האי רצון שלך להכיר אותן... לגבי הבדק בית, אחרי כל ההתהפוכויות שעברת פה ובכלל (לדברי הפרופיל שלך), רק עכשיו הבנת את זה?.... אז בגלל חוסר האהבה שלך על הנאד של ההוא, מנסים לשמר את הפורום הנ"ל, מה הבעיה? שלך?, את יודעת, גם כשאת עוברת דברים והרבה, את תמיד צריכה להמשיך לבדוק את עצמך, זה רק אומר ששרדת עוד יום, מזל טוב... עלומה, אני שמחה שהפרופיל שלי מעניין אותך. מעבר לכך,הניתוחים שלך הם קישקושיאדה מיותרת, ולא מצביעה על שום דבר מלבד היותך בנאדם שפל, שיורד לפסים אישיים. הנסיון שלך לגרור אותי לויכוחים שפלים, לא צלח... אז אולי במקום להתגונן, במקום שבו לא הותקפת, תפתחי את הראש לדעות אחרות. מבטיחה לעשות זאת, ברגע שתעמדי בדברים שאת דורשת, קחי לך פרוייקט ותקראי בעיון ובניסיון להבין את עצמך, שוב.. |
|
cיגי |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
חזרת שוב
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
cיגי • 4 בינו׳ 2013
על אותם הדברים שאמרת קודם
תודה לך שוב על הדברים שנאמרו בפעם השניה חבל לי שלא תכנסי יותר אבל אתגבר על כך מקווה שתמצאי מקום טוב יותר שבת שלום לך ובאמת תודה על ההבהרה |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
Re: חזרת שוב
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
אישה צייתנית כתב/ה: על אותם הדברים שאמרת קודם
תודה לך שוב על הדברים שנאמרו בפעם השניה חבל לי שלא תכנסי יותר אבל אתגבר על כך מקווה שתמצאי מקום טוב יותר שבת שלום לך ובאמת תודה על ההבהרה לשירותך תמיד, כאן ובעוד עשרות הפוסטים מהסוג הזה שתכתבי בעתיד. (: |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
Re: לא ידעתי
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 4 בינו׳ 2013
אישה צייתנית כתב/ה: שהחוק דורש לכתב כאן רק על שליטה נשית
גם לא ידעתי שלכלובי יש סגניות בפורום אתן יכולות להתעלם פשוט ולהמשיך לקרא על שליטה נשית לי בא לי לכתב את מה שבא לי לא מבינה למה אתן לא מתעסקות בעיניינים שלכן ובאות לשמש כסדרניות? אז עכשיו את יודעת. מערך הפורומים פה בנוי כך שלכל אספקט של שליטה יש את הפורום שלו. מה שאת כותבת לא נכלל תחת הקטגוריה הזו ודוחק תחתיו פוסטים רלוונטיים וחכמים יותר, שלא לצורך. בא לך לכתוב? יופי! תעשי את זה בפלטפורמה שיעודית לכך. כשאת מפזרת את ההגיגים בשקל שלך בפורום שבו הם אינם רלוונטיים, ועוד קוראת לאנשים להתעלם אם לא בא להם, את יוצאת הישראלי המכוער. זה שמגיע לאתרים היסטוריים, זורק את הטינופת מהמנגל שלו בסביבה ועוד צועק לאנשים שמעירים לו שמדובר באיזור ציבורי ששייך לכולם ולא בפח זבל הפרטי שלו בבית. לוטוס, סדרנית בכלוב, הסגנית של בר כוכבא ואלוהים תורן. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
גברות יקרות
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
Madame T(שולטת) • 4 בינו׳ 2013
אמנם אני חובבת שליטה נשית ויתכן כי דברי 'האישה הצייתנית' לא בדיוק תואמים פורום מכובד זה, אבל האם שווה 'להתנפל' עליה בצורה כזו? היא לא כתבה כאן דברי נאצה חלילה, וגם אם לא בדיוק לנושא הפורום, אז מה קרה?
מי שמתאים לה - תקרא ותתיחס, מי שלא -לא. LIVE AND LET LIVE! |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 בינו׳ 2013
מלכתא כתב/ה: לא מכירה אף אחת מהנפשות הפועלות,
וכנראה שגם לא הכי מעוניינת להכיר, אבל תגידו לי, משעמם לכם? ממתי בכלוב יש כללים מה אפשר לכתוב ומה לא? מפריע לכם, תעברו הלאה. תאמינו לי שיש פה הרבה שירשורי ג'אנק, אנשים שפותחים שרשור לספר על נאד שתקעו, או שרשורי ליקוקיאדה אחד לשני- שאני פשוט לא סובלת. אז אני סוגרת וממשיכה הלאה. לא אומרת לכם "תפתחו בלוג". אם דווקא במקום הזה יש לנו בעיה לקבל את השונה, מישהו פה צריך לעשות בדק בית עם עצמו.... צודקת. אלף פעם אני בודקת למה אני לא מקבלת את השונה, זה שבא לו לחרבן עלי בניגוד לרצוני, ולא מצליחה למצוא את ההגיון למה בדס"מית שכמותי לא מספיק מכילה ונאורה, שלא לדבר על כך שאני לא מספיק מזוכיסטית. (: זה לא הפוסט הראשון מהסוג הזה בימים האחרונים, ואם הוא היה הראשון השני או השלישי לא הייתי מציעה לה לפתוח בלוג, כי הגיג אחד או שניים זה בסדר גמור, אבל הצפה של פורום בקשקושים האלה קצת מפריע. ברור שאפשר לא להכנס. אפשר גם לא להכנס לפורום, אבל למה? כי לאנשים בא לעשות בו מה שבא להם? באמת? כי אם כן גם אני יודעת לעשות מה שבא לי כשמשהו לא בא לי טוב, זו הדרך? משכך - הטענה שאני צריכה לקבל את השונה, זה שנכנס למקום שאני מחשיבה גם כשלי ו"שם זין", היא טענה לא רצינית ומגוחכת עד מאוד בעיני. |
|