|
|
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2013
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2013
DanaDomme(שולטת) • 6 בינו׳ 2013
זאלופון כתב/ה: fog כתב/ה: כל הכבוד אישה,
ובושה לכם, ההתנצלות הזאת. תסתכלו עליה כולכם, תחשבו על ההכנסת אורחים שלכם, על אנשים חדשים שבאים ואיך אתם עונים להם, ואיך הם מרגישים. ותתביישו כולכם. זו לא התנצלות. זו בדיוק אותה גישה שהציתה את כל הסיפור. אבל עזוב. אתה באמת רוצה לפתוח את הויכוח שוב? אני לא. בוא נסכים שלא להסכים. הלאה. יש לך טעות, מי שהצית את כל הסיפור זו חבורת פלוצים נפוחים מחשיבות עצמית אבל לא מספיק מתוחכמים כי עובדה שהיא יצאה טוב מהסיפור הזה. |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2013
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2013
זאלופון(שולט) • 6 בינו׳ 2013
DanaDomme כתב/ה: זאלופון כתב/ה: fog כתב/ה: כל הכבוד אישה,
ובושה לכם, ההתנצלות הזאת. תסתכלו עליה כולכם, תחשבו על ההכנסת אורחים שלכם, על אנשים חדשים שבאים ואיך אתם עונים להם, ואיך הם מרגישים. ותתביישו כולכם. זו לא התנצלות. זו בדיוק אותה גישה שהציתה את כל הסיפור. אבל עזוב. אתה באמת רוצה לפתוח את הויכוח שוב? אני לא. בוא נסכים שלא להסכים. הלאה. יש לך טעות, מי שהצית את כל הסיפור זו חבורת פלוצים נפוחים מחשיבות עצמית אבל לא מספיק מתוחכמים כי עובדה שהיא יצאה טוב מהסיפור הזה. אני מסכים שמי שהצית את כל הסיפור זו חבורת פלוצים נפוחים מחשיבות עצמית לעומת זאת מי שמלבה אותו כל פעם מחדש ומחיה אותו אחרי שהוא כבר גווע הם אלו שמכורים לדם אבל מנסים בצדקנות להצטייר כחסידי אומות עולם. |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2013
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2013
מלכתא • 6 בינו׳ 2013
זאלופון כתב/ה: DanaDomme כתב/ה: זאלופון כתב/ה: fog כתב/ה: כל הכבוד אישה,
ובושה לכם, ההתנצלות הזאת. תסתכלו עליה כולכם, תחשבו על ההכנסת אורחים שלכם, על אנשים חדשים שבאים ואיך אתם עונים להם, ואיך הם מרגישים. ותתביישו כולכם. זו לא התנצלות. זו בדיוק אותה גישה שהציתה את כל הסיפור. אבל עזוב. אתה באמת רוצה לפתוח את הויכוח שוב? אני לא. בוא נסכים שלא להסכים. הלאה. יש לך טעות, מי שהצית את כל הסיפור זו חבורת פלוצים נפוחים מחשיבות עצמית אבל לא מספיק מתוחכמים כי עובדה שהיא יצאה טוב מהסיפור הזה. אני מסכים שמי שהצית את כל הסיפור זו חבורת פלוצים נפוחים מחשיבות עצמית לעומת זאת מי שמלבה אותו כל פעם מחדש ומחיה אותו אחרי שהוא כבר גווע הם אלו שמכורים לדם אבל מנסים בצדקנות להצטייר כחסידי אומות עולם. זאלופון, אני מציעה (גם) לך להכנס לשרשור "קריאת השכמה" שפתחתי בהשפעה ממה שקרה באותו הדיון. אני מסכימה איתך שמי שמלבה אותו בכל פעם מחדש הם אנשים צמאי דם, שמחפשים להוסיף שמן למדורה. וחבל שגם נסיונות להרגיע את הרוחות לא מספיק טובים בשבילך, שכן הם מתוגמלים במילים כמו "צדקנות". |
|
|
|
|
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2013
Re: אם ההודעה הייתה מועברת לכאן מלחתחילה
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2013
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 6 בינו׳ 2013
[quote="אישה צייתנית"]כל כאב הראש של כאב הראש אולי היה נמנע
אך לפי מה שקראתי.אנשים יחפשו למעוץ חרבות גם אם הכל יהיה מונח במקומו ללא קשר לתוכן ההודעה או למיקומה. מודה ומתוודה שלא בדקתי וישר נכנסתי לכתב בפורום הבנות על הבנים משום שלא ידעתי שזה מכוון רק לשליטה נשית מצטערת אם הורדתי ברמת הפורום עם אמרות חסרות תוכן עבור האיכותיים שכאן אקח את ההצעות לתשומת ליבי ואלמד מהן אחת מהם כבר לקחתי עובדה שאני כותבת כאן אני באמת רוצה להודות שוב ושוב על ההודעות והמילים החמות שקיבלתי הן בפורום והן בפרטי על הסבלנות,ועל הגישה החמה וכן שוב מודה לאלו שהגיבו כפי שהגיבו גם ממכם אלמד למרות שרוב התגובות נמשכו שם בלעדיי מאחר ולא ראיתי טעם להעמיק בנושא כה חסר חשיבות לדעתי,ובטח לא להגיב שם הרי אמרתם שזה פורום על שליטה נשית ובכל זאת פתחם שרשור שלא קשור לזה כלל. מאחלת לכם שתהיו יותר סבלניים.ואדיבים שבוע טוב לכולם