שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הצעת ייעול

מלכתא
לפני 11 שנים • 21 בפבר׳ 2013
מלכתא • 21 בפבר׳ 2013
בעיניי, ניצול לשם ניצול הוא ההפך מהבדסמ כפי שאני רואה אותו.
אבל, נתקלתי כבר באנשים שמבחינתם הניצול הכלכלי- עבד משכורת, עבד מתנות, עבד הסעות וכו'- היא היא המהות של הבדסמ!
השאלה האם זה בדסמ היא לא שאלה שצריכה להישאל, כי אין זה ממקומו של כל אדם באשר הוא לקבוע מה לגיטימי ומה לא. הגענו לכאן כי חיפשנו מפלט לפנטזיות שלנו, לא בשביל שיטיפו לנו מוסר.

מה שכן, כמו שכבר אמרתי, אני לא רואה בזה את מהות הבדסמ, ואני מתרחקת מאנשים שמערבים מניעים כלכליים בעולם הזה. ברור שאילו היה פורום נפרד לאנשים כאלו, זה היה מקל על ה"סינון" שלי, אבל גם כך יש לי שיטות להתרחק מאנשים כאלו-
קריאה מדוקדקת של הפרופיל, שאלת השאלות הנכונות וכו'.
אני גם חושבת שברמה הפרקטית, פורום כזה לא יעבוד שכן אף אחד לא יודה שהוא פה רק בשביל הניצול.
סוליסט
סוליסט • 21 בפבר׳ 2013
מחזק את דבריה של מלכתא , לכל אחד יש את הזכות לבחור את הקשר הבדסמי שלו, ונמאס מכל מיני גורואים שמטיפים על איך צריך להיראות בדסמ.
גם לקשר ונילי יש הרבה צורות וסוגים בהם הוא בא לידי ביטוי. יש כאלו שחיים במערכת יחסים פתוחה, יש כאלו שבמערכת יחסים סגורה ויש ( משפט אחד שקראתי באחד הפרופילים שמאוד אהבתי) עם דלת הזזה.
יש כאלו המנהלים את מערכת היחסים כשהם גרים ביחד, יש כאלו שמנהלים אותה כשכל אחד נמצא בארץ אחרת, ויש כאלו שגרים באותו בניין, קומה מעל קומה, ואף אחד לא בא אליהם ואומר להם שהם כן נמצאים או לא נמצאים בקשר רומנטי, כי לדעתו צריך לנהל אותו אחרת.

מי שמגדיר את מערכת היחסים בין בני הזוג הם בני הזוג עצמם ולא הסביבה, ואם יש פה זוג שרוצה לנהל את יחסיו הבדסמים בצורה אחרת ממה שנראה למישהו, כי זה מה ש"עושה לו את זה", זכותו, וזה לא אומר שזה לא בדסמ.
הם אלו שקובעים מה הם כן אוהבים ומה הם לא אוהבים והם אלו שמגדירים את הקשר שלהם ולא הסביבה שחושבת אחרת מהם.
כפוף
כפוף • 21 בפבר׳ 2013
מלכתא כתב/ה:
אבל, נתקלתי כבר באנשים שמבחינתם הניצול הכלכלי- עבד משכורת, עבד מתנות, עבד הסעות וכו'- היא היא המהות של הבדסמ!
השאלה האם זה בדסמ היא לא שאלה שצריכה להישאל, כי אין זה ממקומו של כל אדם באשר הוא לקבוע מה לגיטימי ומה לא. הגענו לכאן כי חיפשנו מפלט לפנטזיות שלנו, לא בשביל שיטיפו לנו מוסר.

נו ואת באמת מאמינה להם שזו משאת נפשם היחידה ? להסיע ? לקנות מתנה ? והכל ללא תמורה ?
ונניח שכן, ואיך קנית מתנה למישהי הופכת פתאום לבדס"מ ?
השאלה כן צריכה להישאל והתשובה צריכה להינתן:
כמובן שכל אחד יכול להגדיר לעצמו כל דבר כראות עיניו ואף אחד לא יקבע לאף אחד איך לנהל את חייו וכולנו מכבדים את הסטיות של האחרים כי כולנו סוטים ואנחנו לא שופטים ... וכו' וכו' וכו'
אבל זה לא בדס"מ.
ברוב במקרים זו אחיזת עיניים. זה ניסיון של אדם נואש ובודד (או סתם שרלטן ונוכל) להכניס רגל בדלת, וליצור קשר עם מישהי שאולי היא "אמתית" ומהצד השני ניצבות אלו שיוצרות את הרושם שאולי הן כאלה.
רפאל
רפאל • 21 בפבר׳ 2013
אפשר להתווכח על זה עוד 10 שנות כלוב, אבל בדס"מ אמיתי זה כשהאישה הולכת על עקבים גבוהים גבוהים ודקים דקים. וזהו. בעצם כמעט שכחתי שהיא גם צריכה ללבוש מחוך. וגם צריך להיות לה מחסום פה גדול ואדום. ואני חושב שזהו.

לי נמאס מכל הוניליות שהולכות על שטוח. אתה מקשקש איתה בצ'אט, מצחיק אותה, מסכם איתה גבולות ומילת ביטחון. ואז, כשנפגשים, היא מגיעה על שטוח ועם פה שפתוח לרווחה. כאילו, מה הקטע?

הצעת היעול שלי היא פרום לנשים שהולכות על שטוח. אפשר לקרוא לו "רגלים על הקרקע".
    התגובה האהובה בשרשור
the rain song
the rain song • 21 בפבר׳ 2013
או קיי, זה לא בדסמ - אז מה?
לא הבנתי, למה זה חשוב איך קוראים לזה?
זה משפיע על זכות הקיום שלהם? על זכות בעלות ניק בכלוב?

ורפאל, אני אשמח מאוד לפורום נעליים שטוחות - אתה מסדר לנו משהו?
מלכתא
לפני 11 שנים • 22 בפבר׳ 2013
מלכתא • 22 בפבר׳ 2013
כפוף כתב/ה:
מלכתא כתב/ה:

נו ואת באמת מאמינה להם שזו משאת נפשם היחידה ? להסיע ? לקנות מתנה ? והכל ללא תמורה ?
ונניח שכן, ואיך קנית מתנה למישהי הופכת פתאום לבדס"מ ?
השאלה כן צריכה להישאל והתשובה צריכה להינתן:
כמובן שכל אחד יכול להגדיר לעצמו כל דבר כראות עיניו ואף אחד לא יקבע לאף אחד איך לנהל את חייו וכולנו מכבדים את הסטיות של האחרים כי כולנו סוטים ואנחנו לא שופטים ... וכו' וכו' וכו'
אבל זה לא בדס"מ.
ברוב במקרים זו אחיזת עיניים. זה ניסיון של אדם נואש ובודד (או סתם שרלטן ונוכל) להכניס רגל בדלת, וליצור קשר עם מישהי שאולי היא "אמתית" ומהצד השני ניצבות אלו שיוצרות את הרושם שאולי הן כאלה.

כמו שאמרתי, בעיני זה לא בדסמ אמיתי. כי מאחורי בדסמ אמיתי לא עומד רצון לנצל בלבד. למעשה, בתור שולטת, אני מודעת בדיוק לכמה כוח, אנרגיה, זמן והשקעה דורש חינוך של נשלט. אני עושה את זה מאהבה, מישהי אחרת עושה את זה מסיפוק צורך אימהי, ומישהי אחרת עושה את זה מסיפוק הצורך הסדיסטי שלה ואולי יש מישהו שעושה את זה בגלל ביטחון עצמי נמוך- אלף ואחת סיבות.
אבל- וזה אבל חשוב-
יכולהיות שאתה תראה נשלט קונה מתנה לשולטת שלו ותחשוב שהיא מנצלת אותו, ואתה לא יודע את כל התמונה המלאה.
ויכול להיות, שהיא באמת רק מנצלת אותו כחלק ממשחקי השליטה שלהם- שמקובלים ורצויים ע"י שני הצדדים.
לכן, אם אני מבינה נכון את גישתך, יש להתרחק מתופעות כאלו שבעיניי, וגם בעיניך הן "ניצול טהור". להתרחק כן, אבל להחליט שלאנשים כאלו אין זכות קיום אתה לא יכול. קצת כמו זנות. אתה לא חייב ללכת לזונה, אבל אולי יש מישהו שממש מגרה אותו לשלם כסף תמורת המין שלו. אז אתה תשים אותו מאחורי סורג ובריח ותמנע ממנו לעשות את מה שמדליק אותו? לא.