מחפש בגילי |
לפני 11 שנים •
29 באפר׳ 2013
בעקרון אני מעדיף תמונה ושיחה בטלפון כך ניתן לודא התחזות
לפני 11 שנים •
29 באפר׳ 2013
מחפש בגילי • 29 באפר׳ 2013
אם משהו מצרף תמונה לא לו, רואים את זה במפגש הראשון והאחרון, וזהו.
|
|
Ofan |
לפני 11 שנים •
6 במאי 2013
ווידאו צ'אט (לנשים) ? מותר לבקש, רצוי לסרב
לפני 11 שנים •
6 במאי 2013
Ofan • 6 במאי 2013
בואו נשווה לרגע בין לולי (המהממת) לבין נורית (המהממת לא פחות!), נסיון החיים שלהן הוא שונה, ובנקודה שלולי נמצאת היא בוחרת להחשף פחות ברשת באופן ויזואלי. כל הכיף ברשת זה לפגוש אנשים ונשים, משונים ושונות (שוות ושוות יותר). חלק יסכימו להיחשף וחלק לא - והבעיה מתחילה כשהגבר מתחיל לנדנד, ללחוץ ולהפעיל מניפולציות. זה אור אדום ! זה גבר שלא יודע לכבד גבולות, או סתם תינוק. להתרחק !
לגבי אבטחת מחשבים, אין בצ'אט ווידאו משהו מיוחד מבחינת פריצה למחשב, אבל אגב אפילו קובץ PDF נגוע שמישהו שולח במייל, אם פתחת אותו הוא יכול להתקין לך ווירוס על המחשב, ולגנוב את כל הסיסמאות. מה שכן מסוכן הוא, כל תמונה שאת מעלה לשרת (גם אם הורדת) מישהו יכול לשמור עליה. אם דיברת עם מישהו שאת לא מכירה בווידיאו צ'אט, הוא יכול לשמור את כל השיחה, לערוך, לשנות ולפרסם. זה יכול להיות מאוד לא נעים, אבל עוד יותר לא נעים זה להיקלע למערכת יחסים עם גבר שלא מכבד אותך ואת הלא שלך. הודעה זאת נכתבה בלשון נקבה, ולא מטעמי נוחות בלבד. מה לעשות? נשים הן יותר פגיעות. |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
6 במאי 2013
לפני 11 שנים •
6 במאי 2013
נוריתE • 6 במאי 2013
אני,עדיין לא אוהבת את כל הלחץ הזה
בייחוד אילו שלא פותחים לך מצלמה מהצד השני בשלל תירוצים. לפתוח מצלמה אפשר קצר בפייסבוק הדדי אם עומדים להיפגש. אם אדם יתחיל למצא תרוצים ל למה לא אני אמשיך הלאה. ושליחת תמונות זה מסוכן מה גם שכל הזוי שמכנה עצמו שולט דווקא מבקש תמונות עירום. לא לא ושוב,לא. |
|