סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בנות, הנה המלצה חמה על שולט איכותי ;)

בלוסום​(לא בעסק)
לפני 11 שנים • 28 באוג׳ 2013

Re: בנות, הנה המלצה חמה על שולט איכותי ;)

בלוסום​(לא בעסק) • 28 באוג׳ 2013
נקודה כתב/ה:
זה מצחיק אותך?

מה זה גורם לך להרגיש?

בעיני הבחור פשוט אשף כשורים חברתים...
נקודה​(אחרת)

נקודה​(אחרת) • 28 באוג׳ 2013
'פוליאנה' כתב/ה:
נקודה כתב/ה:
זה מצחיק אותך?

מה זה גורם לך להרגיש?

בעיני הבחור פשוט אשף כשורים חברתים...

לא יודעת לגבי הכישורים החברתיים שלו, הוא נשמע לי בעיקר פסיכופט ואני לא ממש מצליחה למצוא את ההומור בעניין.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 28 באוג׳ 2013
לא נראה לי שהוא פסיכופת.
הוא כנראה סתם בחור עילג שחושב שאם הוא ידבר ככה לבחורה, אז היא תחשוב שהוא שולט אמיתי והיא תתחרמן מזה ותרצה אותו.
לא חסרים אדונים שפונים אליי ישר ב"בואי כלבה" או נשלטים שפונים ב"אני רוצה להיות לרגלייך המלכה, להיות העבד ניקיון שלך, ללקק לך את הרגליים ושתזייני אותי".
נוריתE
לפני 11 שנים • 29 באוג׳ 2013
נוריתE • 29 באוג׳ 2013
לשם מה בכלל שמרת את זה? icon_rolleyes.gif
lirlir​(נשלטת)

אוי ווי זמיר..

lirlir​(נשלטת) • 29 באוג׳ 2013
ולא, פולנייה אני עוד לא

זה לא הצחיק אותי, לא העלה בי גיחוך ואפילו לא שמץ של חיוך

דברים כאלו לצערי קורים לא מעט, ונראה שהבחור היקר "טרח" בחתיכת תיאור מושקע ביחס לסתם "בואי כלבה"/"תני לי ללקק את רגלייך", כדי למשוך תשומת לב של שולט (ב20 אג'), או נשלט

חתיכת ראש מעוות וחולה

אדיוט.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אם גם אני קיבלתי הודעה כזאת, וחשבתי שזה מאד מושך, ונפגשתי איתו והוא מאד מצא חן בעיני ואכן מימש את ההבטחות וגרם לי בכך הנאה רבה...
איך אני אמורה להרגיש עכשיו? הרי את לועגת גם לי. כשאת מציגה את ההודעה הזאת כמושא לצחוק, את גם אומרת "מי המשוגעת שתגיב לזה". המשוגעת הזאת מאד נבוכה עכשיו. לא נעים.
סירופ​(נשלטת)

מרחיב אישונים בהפתעה

סירופ​(נשלטת) • 29 באוג׳ 2013
אני מעריכה שהוא פשוט טועה, הבחור משוכנע שהתיאור הזה יעבוד על הסאבית הים תיכונית המצויה. יכול להיות שהוא אפילו חיובי ונדיב , רק תינוק שנשבה בידי ייצוג שגוי .

איך הוא, הם, לא תופסים שאותם כללים של חיזור, פיתוי והרשמה ( אין הכוונה לדמי רישום, שלא יוחזרו בשום מקרה( (הנה ליתיום, אני בדיאלוג עם ההומור שלך)

בווניל, עובדים גם כאן ושאדון, לפנ ישהוא מתחיל בהכרזות על יפיעתו ושפיעתו, צריך לשחק אותה... גבר,

שלפני ההנמכה צריך לתקשר בגובה העיניים.

ושכמו כולם הוא נמדד לפני הכל על בסיס הההתאמה, השפיות הבסיסית, הכבוד ההדדי, השנינות, המענטשיות, התבונה , המראה ... ורק אחרי כן על וירטואוזיות גופנית , טיב הקשרים, איכות הסיקוס, בטיחות הציוד וידה ידה .

שנה טובה חברות!
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 29 באוג׳ 2013
יולי Yuli כתב/ה:
אם גם אני קיבלתי הודעה כזאת, וחשבתי שזה מאד מושך, ונפגשתי איתו והוא מאד מצא חן בעיני ואכן מימש את ההבטחות וגרם לי בכך הנאה רבה...
איך אני אמורה להרגיש עכשיו? הרי את לועגת גם לי. כשאת מציגה את ההודעה הזאת כמושא לצחוק, את גם אומרת "מי המשוגעת שתגיב לזה". המשוגעת הזאת מאד נבוכה עכשיו. לא נעים.

את רומזת למשהו? icon_rolleyes.gif
גבר

גבר • 29 באוג׳ 2013
כחולית כתב/ה:
מי רוצה? לעמוד בבקשה בתור...
חייבת להראות הודעה שקיבלתי לפני כמה זמן...
icon_lol.gif
לא נגעתי!!!

היי מזדיינת בפהicon_smile.gif)
אני בן 29 ויש לי 21 ס"מ (אמיתי)
בא לי לתפוס לך תראשולזיין לך תגרון קצת אוהבת שמפמפים לך את הפה בכח?
למשל לפני יומיים אספתי מדיסקוטק ילדה בת 19 שאמרה לי שהיא אוהבת חזקאחרי שהשתעשתי עם הגולגולת של הכלבה אני מוודא שהרסתי אותה כמו שצריך ואז מהשיער אני גורר אותה למראה מרים לה תראש שתראה מה נישאר לה מהראש ואומר תראי מה נהיה ממך יא זבל ואז ליד המראה דחפתי לה תכלי לפה לאט ונתתי זוית עם הזיין ככה שאני מוחץ לה את הלחי החוצה
הראש שלה הפך לצעצוע יא עבד מטומטמת ותוך כדי אני יורק לה על הפנים בנקודה הזאת אני אוהב לצלם אותה שתהיה לי מזכרת מעוד צעצוע שהיה לי
יא זונה בא לי לשבת לך על הפנים יא זבל בא לי לנקות תרגליים שלי על הפנים שלך יא סמרטוט לרגליים ואז אני אזמין שתי חברים אקח מכל אחד חמש שקל דמי שכירות לצעצוע שלי הראש שלך ואז נתמסר בין החברה עם הראש שלך שכל מי שתופס תראש צריך לדפוק לך את הגרון יותר חזק מבחינתי הפה שלך זה הכוס
בא לך לדסקס במסנגר?
תשלחי מייל
בא לי להטביע אותך בשפיך חם

אח שלו, שיחקת אותה. הרטבת את הבחורה עם סיפוריי מעלליך, הפכת אותה מכחולית לשלולית, היא לא יכולה לחכות יותר לרגע שתשים לה את העשרים ואחד בזווית, שתגלגל לה את הגולגולת ושתזמין את "שתי" החברים המתמסרים שלך.

אה, היא לא חזרה אליך ? עזוב, בטח סתם מכוערת.