AIR(נשלט) |
לפני 10 שנים •
3 בדצמ׳ 2013
לפני 10 שנים •
3 בדצמ׳ 2013
AIR(נשלט) • 3 בדצמ׳ 2013
James Bondage כתב/ה: כל מי שפוחד מאאוטינג, שיקים פרופיל אלטרנטיבי לפייסבוק (ושיהיה מוכן לזה שפייסבוק יסגרו לו אותו, כי "תנאי השימוש" באתר דורשים לתת פרטי אמת). כנל לגבי גוגל+ וכל רשת חברתית אחרת.
רק שיהיה לכם ברור: בפייסבוק, האתר קיים כדי למכור את הפרטים שלכם למפרסמים, ו*אתם* המוצר שהאתר מוכר. פעם בחצי שנה בערך הם עושים רוויזיה ודברים שחשבתם שהיו חסויים מפסיקים להיות חסויים. כמו כן, אם כבר בפייסבוק עסקינן: כל עמוד שיש בו כפתור "לייק", בין אם לחצתם עליו ובין אם לא, מופיע אצל פייסבוק בתור עמוד שביקרתם בו. סתם, שתדעו. כאחד שיש בידו דף סגור וקבוצה פתוחה של פטיש אינני נוהג לאשר כניסתם של כינויים פקטיביים ללא תמונה. לצערי בדרך כלל אלו המשתמשים הכי בעיתיים שיש מבחינת הטרדות מיניות ועשיית בלאגן. יש לציין שיש בקבוצות הפטיש אלפי משתמשים (אנשים מאוד יפים ואטרקטיביים) שלא כזה איכפת להם אם הקבוצה פתוחה או סגורה וכן לא איכפת להם שידעו שהם קצת קינקיים במיטה או שידעו שהם קצת יוצאי דופן. פטיש ובדסמ הם כבר לא טאבו, צאו מהסרט |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
3 בדצמ׳ 2013
לפני 10 שנים •
3 בדצמ׳ 2013
בלוסום(לא בעסק) • 3 בדצמ׳ 2013
AIR כתב/ה: James Bondage כתב/ה: כל מי שפוחד מאאוטינג, שיקים פרופיל אלטרנטיבי לפייסבוק (ושיהיה מוכן לזה שפייסבוק יסגרו לו אותו, כי "תנאי השימוש" באתר דורשים לתת פרטי אמת). כנל לגבי גוגל+ וכל רשת חברתית אחרת.
רק שיהיה לכם ברור: בפייסבוק, האתר קיים כדי למכור את הפרטים שלכם למפרסמים, ו*אתם* המוצר שהאתר מוכר. פעם בחצי שנה בערך הם עושים רוויזיה ודברים שחשבתם שהיו חסויים מפסיקים להיות חסויים. כמו כן, אם כבר בפייסבוק עסקינן: כל עמוד שיש בו כפתור "לייק", בין אם לחצתם עליו ובין אם לא, מופיע אצל פייסבוק בתור עמוד שביקרתם בו. סתם, שתדעו. כאחד שיש בידו דף סגור וקבוצה פתוחה של פטיש אינני נוהג לאשר כניסתם של כינויים פקטיביים ללא תמונה. לצערי בדרך כלל אלו המשתמשים הכי בעיתיים שיש מבחינת הטרדות מיניות ועשיית בלאגן. יש לציין שיש בקבוצות הפטיש אלפי משתמשים (אנשים מאוד יפים ואטרקטיביים) שלא כזה איכפת להם אם הקבוצה פתוחה או סגורה וכן לא איכפת להם שידעו שהם קצת קינקיים במיטה או שידעו שהם קצת יוצאי דופן. פטיש ובדסמ הם כבר לא טאבו, צאו מהסרט אולי בשבילך זה כך, אבל אצלי למשל אחותי בפייס שלי והיא אשת מקצוע, ולמטופלים שלה מה אפשר לעשות יש גם פייס... כך שלא לכולם זה מתאים. |
|
שחארזאד |
לפני 10 שנים •
3 בדצמ׳ 2013
לפני 10 שנים •
3 בדצמ׳ 2013
שחארזאד • 3 בדצמ׳ 2013
לי אין חברים ובני משפחה בפייס שלי
לא רואה צורך. ולא משנה אם יש לי כמה חברים בעלי כינויים רבי משמעות או שאני חברה בכמה "קבוצות סגורות" מיוחדות. הפרופיל שלי שמה ככללו,נקי מבידיס''מ. כי יש לי חבריםם מכל העולם בגלל הפיות שלי. |
|