בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הפעם הראשונה...

Pegged27male​(מתחלף)
לפני 11 שנים • 13 במאי 2014
Pegged27male​(מתחלף) • 13 במאי 2014
היי, זוהי ההודעה הראשונה שלי כאן באתר מזה שנה כצופה ועוד חודש כחבר, מצטער אבל לא יכלתי להישאר אדיש.
הכרתם במסגרת כלשהי עם זיקה למיניות? מסיבה/ערב כזו או אחר? היכרות כאן בכלוב/אתר מקביל?
מצד אחד אני מאוד רוצה להיות שמח יחד איתך שבאמת אכן נהנת ורוצה מאוד לפרגן ולתמוך.
מצד שני קשה לי עם זה שכשאמרת ״לא״ הוא המשיך, עם כל הכבוד לעולם הבדסמ, לפי נקודת המבט שלי, ״לא״ הוא עדיין ״לא״ , כל עוד לא הוגדרו גבולות ברורים (!) וכל עוד לא שוחחתם על אקט אלים.

אני מבין לגמרי את המצב שלך כרגע, את בסחרור פסיכי של הרגשות שלך, את מלאה בשאלות ללא תשובות, את רוצה יותר ממנו, אבל מצד שני הרגשת שאכן נפגעת, תקראו לי תמים, תקראו לי רגיש מידי או תצאו עליי שאני לא מבין את הווי ועולם הבדסמ עד הסוף ושהמקום שלי זה לא כאן, אבל משהו בפתיחה הזו של המערכת יחסים לא נראה לי תקין.

לפי ההתנהגות שלו כרגע, לדעתי האישית בלבד, את צריך לעצור ולשאול את עצמך מה בעצם חווית שם? ולמה את באמת מעוניינת שזה יימשך? איפה באמת היה ה after care שבאמת היית צריכה? הרצון להיות ה׳קורבן׳.
אני יודע שקל לנו לשפוט מהצד כי אנחנו לא היינו שם, אנחנו לא מרגישים את מה שאת מרגישה והכי קל זה להגיד לך לשים את הרגשות שלך בצד, אבל אני מבקש ממך גם מבלי להכיר אותך (ולא אותו), תנסי לראות את המצב בצורה נייטרלית, האם היה זה סשן חסר אמפתיה? האם הוא רואה בך כסטוץ בלבד?

אני לא מעוניין לגרום לך להפסיק דבר שטוב לך בו/איתו ואני בטוח שגם אף אחד מהחברים כאן לא מעוניין בזה, פשוט נראה לי שישנן שאלות פתוחות אולי בגלל שנסחפת פנימה מהר, אולי לא התעכבת עליהן יותר מידי.

תיהי חזקה וזהירה.
קשורה חזק​(נשלטת)
לפני 11 שנים • 13 במאי 2014
קשורה חזק​(נשלטת) • 13 במאי 2014
חברים קודם כל תודה רבה על התגובות והעצות שלכם,
אני שמה לב שלהרבה מכם לא ברור העיניין שאמרתי "לא" ובכל זאת המשכנו
אני רוצה לחדד את זה ולומר שזה בא ממקום הפוך, זאת בעצם הייתה ההסכמה שלי
אמרתי לו בבקשה לאאא הכוונה הייתה - אין צורך שתוריד לי עוד סטירה אני מסכימה להתפשט
וחשוב לי גם להדגיש שבמהלך האקט עצמו אני הכי מרגישה שהוא קשוב אליי ושאכפת
לו ממני ושאם אני לא יהנה גם הוא לא יהנה.
הבעיה שלי היא כל מה שקורה אחרי, אני מרגישה שאני רוצה להיות יותר קרובה אליו ,
יותר איתו, יותר שלו ואולי אני ממהרת מידי וזה ירחיק אותו וזאת הסיבה שאני לא יוזמת יותר מידי
ומחכה לסימן ממנו....
שרמומית שרמומית
לפני 11 שנים • 14 במאי 2014
שרמומית • 14 במאי 2014
קשורה חזק כתב/ה:
חברים קודם כל תודה רבה על התגובות והעצות שלכם,
אני שמה לב שלהרבה מכם לא ברור העיניין שאמרתי "לא" ובכל זאת המשכנו
אני רוצה לחדד את זה ולומר שזה בא ממקום הפוך, זאת בעצם הייתה ההסכמה שלי
אמרתי לו בבקשה לאאא הכוונה הייתה - אין צורך שתוריד לי עוד סטירה אני מסכימה להתפשט
וחשוב לי גם להדגיש שבמהלך האקט עצמו אני הכי מרגישה שהוא קשוב אליי ושאכפת
לו ממני ושאם אני לא יהנה גם הוא לא יהנה.
הבעיה שלי היא כל מה שקורה אחרי, אני מרגישה שאני רוצה להיות יותר קרובה אליו ,
יותר איתו, יותר שלו ואולי אני ממהרת מידי וזה ירחיק אותו וזאת הסיבה שאני לא יוזמת יותר מידי
ומחכה לסימן ממנו....

אז תבטאי את הרצונות שלך מולו
תגידי לו ״אני רוצה להיות שלך״
או
שפשוט תישארי ללילה וככה תרגישי יותר קרובה אליו, יותר איתו ובמובן מסויים, גם יותר שלו
בהצלחה icon_smile.gif