עוצמה מלכותית |
לפני 10 שנים •
13 באוג׳ 2014
לפני 10 שנים •
13 באוג׳ 2014
עוצמה מלכותית • 13 באוג׳ 2014
תחרה- זו הגדרה שלי ורק שלי ל"סיסי".
סיסי במהותה היא נקבית. וכאחת כזאת, שימוש בזין שלה לחדירה נראה לי הזוי ולא קשור. אישית תמיד ראיתי אותו כסוג של עטין. רך, נפול ודורש חליבה. אז נכון, הן עדינות יותר, והרבה יותר קל לנהל איתן שיחה מגברים שהם יותר גבריים. בד בבד הן גם יותר עסוקות בעצמן ודורשות יותר תחזוקה מנשלטים אחרים ( אישה, לא יעזור כלום... ). |
|
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} |
לפני 10 שנים •
13 באוג׳ 2014
לפני 10 שנים •
13 באוג׳ 2014
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 13 באוג׳ 2014
מה הקבעון הזה?
מה זה משנה אם הבחור רק סיסי במיטה או לפעמים סיסי ולפעמים לא? מבחינתי שני הקשרים באים בחשבון. רק חבל שקשה למצוא קשר רציני כזה שמחוץ למיטה אתם זוג רגיל. ולא הבנתי למה לפי מה שכתבת זו לא יכולה להיות זוגיות. |
|
עוצמה מלכותית |
לפני 10 שנים •
13 באוג׳ 2014
לפני 10 שנים •
13 באוג׳ 2014
עוצמה מלכותית • 13 באוג׳ 2014
קיבעון, סטייה...לא משנה איך תקראי לזה
בעיניי סיסי זאת אישה שכלואה בגוף של גבר. כזאת שחושבת כאישה, מרגישה כאישה ומזדיינת כאישה. המהות שלה היא נקבית, מסורסת. היא לא יכולה להיות בועלת גם אם תרצה בכך. לאלו שכן מצליחות לבעול אני קוראת בשמות אחרים, וכאלו לא חסר. אישית, הייתי בקשר מאוד אינטנסיבי עם סיסי שכמעט והגיע לזוגיות, אגב. העניין הוא שככל שהעמקתי בו כך הרגשתי שאני מאבדת את הנשיות שלי. כך איבדתי את הרצון להיחדר וליהנות מדברים שאהבתי כנחדרת, אפילו שפת הגוף שלי השתנתה... כיוון שלא הייתי מוכנה לוותר על הנשיות שלי, לקחתי צעד אחורה והבנתי שלא אוכל לנהל קשר רציני על בסיס מתכונת שבה אני החודרת בלבד , אגב, היא הגיעה בדיוק לאותה תובנה. לי זה לא עבד אבל כל אחת וכוס התה שלה... |
|