קים(שולטת) |
לפני 10 שנים •
19 באוק׳ 2014
Re: תגובות בעניין המסיבה
לפני 10 שנים •
19 באוק׳ 2014
קים(שולטת) • 19 באוק׳ 2014
gangbangbisex69 כתב/ה: שוב שבת שלום
אנו מבקשים לא להגיב בעניין המסיבה, רצון אדם כבודו, והדבר המרכזי בתפיסת עולמינו, ועליו בנוי הליין שלנו זה סבלנות וקבלת האחר. מתנצלים על אי הנוחות שנגרמה למישהו מהתגובות בשרשור. שוב בברכת סובלנות וקבלת האחר שבת שלום לכולם אוהבים שלומי ויפית אשמח לקבל פרטים על המסיבות |
|
קים(שולטת) |
לפני 10 שנים •
19 באוק׳ 2014
Re: תגובות בעניין המסיבה
לפני 10 שנים •
19 באוק׳ 2014
קים(שולטת) • 19 באוק׳ 2014
gangbangbisex69 כתב/ה: שוב שבת שלום
אנו מבקשים לא להגיב בעניין המסיבה, רצון אדם כבודו, והדבר המרכזי בתפיסת עולמינו, ועליו בנוי הליין שלנו זה סבלנות וקבלת האחר. מתנצלים על אי הנוחות שנגרמה למישהו מהתגובות בשרשור. שוב בברכת סובלנות וקבלת האחר שבת שלום לכולם אוהבים שלומי ויפית אשמח לקבל פרטים על המסיבות |
|
נערת הכפר |
לפני 10 שנים •
22 באוק׳ 2014
גם אני חיפשתי מידע על המסיבות וזה היחידי שמצאתי
לפני 10 שנים •
22 באוק׳ 2014
נערת הכפר • 22 באוק׳ 2014
והחלק המשעשע הוא שבקריאת השרשור בשלמותו אני דווקא שוכנעתי לטובה
מתלבשת, ההתגובה שלך היתה בול.. לאנשים שאף פעם לא היו ורוצים להגיע לדאנג'ן אני תמיד מסבירה שאני מגיעה לשם דווקא בגלל שזו לא מסיבה ונילית - דווקא בגלל המרחב השונה של האנשים יש הרבה יותר קבלה ונתינת מרחב ובתור טראנסית אני מרגישה בטוחה הרבה יותר. כמה צביטות בתחת מזרים / ללא הסכמה בערב בחצאית קצרה בכל מועדון טיפוסי בתל אביב? וכמה בדאנג'ן אם אבוא רק עם חוטיני? מישהו בכלל מדמיין את זה קורה שם? ולגבי "כולם שם סוטים" זה נכון בהחלט. אבל כולם סוטים בכל מקום, כל הזמן. בכל מקום אחר פשוט דואגים להתסתיר את זה.... בקיצור, גם אני אשמח לשמוע עוד פרטים על המסיבה, אני עדיין מאוד לא בטוחה שזה "כוס התה שלי" אבל בהחלט אבוא לראות מה הענינים שם.. |
|
קים(שולטת) |
לפני 10 שנים •
22 באוק׳ 2014
למה לא להגיב?
לפני 10 שנים •
22 באוק׳ 2014
קים(שולטת) • 22 באוק׳ 2014
דווקא בזכות הפוסט אני סקרנית (:
|
|
המלכה הצוחקת |
לפני 10 שנים •
23 באוק׳ 2014
אז ככה:
לפני 10 שנים •
23 באוק׳ 2014
המלכה הצוחקת • 23 באוק׳ 2014
על המיקום בכלל לא התלוננתי ואין לי בעיה איתו.
גם על הימצאותן של טרנסיות בכלל לא התלוננתי, נהפוך הוא! אני ממש בעד. הנסיון להפוך אותי לאיזו טרנספובית לא יצליח לכם כאן וחבל שאתם מנסים. התמרמרתי על כך שזה ליין שמציג עצמו בפירוש כמסיבת חילופי זוגות, ושיש בו "תמהיל מעורב" של קהל, זו בדיחה! ולמי שלא מבינה על מה אני מדברת שתקרא את הפרסומים של מנהלי הליין בעצמם - לא מציגים עצמם כליין של טרנסיות וגברים ולא נעליים. מדובר במצג שווא. (ואני עדינה כאן). והנה ההוכחה: כשהגעתי אחד ממנהלי הליין טרח לבוא אלי וללחוץ את ידי - כנראה התרגש כל כך לראות אשה שנכנסה לליין שלו המלא גברים בודדים ועצובים! ואשה שאשכרה נשארה וישבה שם למשך כמה דקות (בניגוד לכל הנשים שראה עד עכשיו שהסתובבו וברחו על ההתחלה). לגבי איך שבחרתם להציג אותנו - עוד מהתלה טובה: לא היינו שם "מעל חצי שעה". היינו שם כרבע שעה, ואכן מודה, זו היתה רבע שעה יותר מדי... (היינו מוקסמים מהזוועה - כמו שאי אפשר להפסיק להסתכל על תאונת דרכים? ככה) וגם כתבתם: "ישבתם על הבר" ו"נהניתם מהמופע והאווירה" חחחחחחח! קורע! ישבנו על כסאות מתפרקים במחסן קטן ומוזנח עם שטיח מטונף ליד מן דלפק (בר!) מעפן כזה ומאחוריו כמה בקבוקי שתיה וכוסות פלסטיק כמו מסיבת כיתה ה' במקלט של הבניין. "האווירה והמופע" אותם ספגנו היו פשוט מביכים בקיצוניות . על המופע אני לא ארחיב - מפאת כבוד הרקדניות, אבל סירייסלי?!? לקרוא לזה "מופע"? אתם עדיין מחזיקים בכוח במצג השווא הזה שאתם מציגים? כאילו קורה אצלכם משהו מעניין? יש איזו אווירה מחשמלת? מופע מדהים? מסיבה שווה?? פשוט בושה. ולנסות לצייר לקוחות לא מרוצים (בצדק ומכל הסיבות שבעולם!) כאילו זו עכשיו נקמה אישית, זה ממש מקומם. ברור לחלוטין שרצינו כסף בחזרה, וממש לא איימנו עליכם בדבר. לא לכלתי על אף אחת, כל מה שנאמר אמת לאמיתה, עם הדברים שאמרתי אתם לא מתמודדים ולעומת זאת ממציאים דברים שלא אמרתי כדי לנסות להוציא אותי לא עניינית ו"נקמנית". ובנוגע להבטחתך - שהיו כאלה שנכנסו ומיד יצאו- אני בטוחה שהיו כאלה... אני בטוחה שהיו המון, מלא, מלא אנשים כאלה! וכנראה שזה עדיין נראה לכם תקין וסבבה... באמת, עזבו את הכסף...ועזבו אותי מה"לא מכסה את ההוצאות" שלכם עבור ההפקה הכי רשלנית שאי פעם נתקלתי בה, זה ממש לא העניין. העניין הוא זלזול וחוסר כבוד תהומי כלפי בני אדם בכלל וכלפי קהל הלקוחות שלכם בפרט. |
|
gangbangbisex69 |
לפני 10 שנים •
24 באוק׳ 2014
>להלן נוסח הפרסום, והמלכה הצוחקת ,אנחנו מבקשים שתרדי מהענ
לפני 10 שנים •
24 באוק׳ 2014
gangbangbisex69 • 24 באוק׳ 2014
אנו ממשיכים בכניסה חינם לכל המגדר הנשי(טרנסיות,נשים וקרוסיות)
>>>>SEX-PARTY-BISEX<<<< >>>>מסיבת מין דו מינית<<<< . >>>(נשמח אם תשתפו אצלכם ובקבוצות)<<< SEX-PARTY-BISEX המסיבה הכי חמה שיש (מס 24) במוצאי שבת בעשר בלילה 25/10/2014 ההרשמה בעיצומה. +מופע מטריף ומדליק של רקדנית אקזוטית. >>>>>SEX-PARTY-BISEX <<<<<>>>>מסיבת מין דו מינית<<<< . javascript:emoticon('') SEX-PARTY-BISEX המסיבה הכי חמה שיש (מס 24) במוצאי שבת בעשר בלילה 25/10/2014 ההרשמה בעיצומה. +מופע מטריף ומדליק של רקדנית אקזוטית. מסיבת מין דו מינית SEX-PARTY-BISEX ומפגש חברתי מעניין icon_smile.gif (דיסקרטית לחלוטין לא ניתן להכנס עם מכשירי טלפון-מי שיתפס יורחק מהמקום) מ22-00 עד 02-00 . קורה פעם בשבועיים במקום דיסקרטי במרכז ומיועד לכל מי שרוצה להכיר ולהתנסות מקרוב. מיועד לזוגות (גבר ואישה) , גברים דומיניים בודדים, ולכל המגדר הנשי לסוגיו. (מגיעים בד"כ 60-80 איש בתמהיל מעורב). כל אחד בקצב שלו, יש כאלה שכל הערב ,צופים במתרחש, ובאנשים הפעילים. ויש כאלה שנכנסים לפעילות אינטנסיבית מההתחלה. אין קוד לבוש, הכל נכון, וכל אחד מגיע איך שהכי נכון לו. מפטיש ועד סולידי. כל אחד עושה רק מה שנכון לו, איך שנכון לו, עם מי שנכון לו, ועם כמה שנכון לו. כולל עד 2 משקאות אלכוהוליים לאדם בבר ושתיה קלה וכיבוד קל חפשי. (חל איסור מוחלט להכנס לחדרים האינטימים עם כוסות שתיה ואוכל) המקום סופר דיסקרטי וכך גם הגישה והכניסה אילו, כולל החניה. מחירים לכניסה גברים בודדים דו מיניים ___ ש"ח . זוגות (גבר ואישה) חינם .(ללא מגבלת גיל) חיילים ___ ש"ח בהצגת חוגר בלבד. כל המגדר הנשי בלי יוצא מהכלל (נשים ,טרנסיות,קרוסיות) חינם . (ללא מגבלת גיל) • כניסה למקום, משעה 22-00 מומלץ להגיע בזמן , כדי ליהנות ממקסימום פעילות. *הכניסה בהרשמה מוקדמת בלבד (לשלוח הודעה בפרטי ,או במייל) מייל: gangbangbisex69@gmail.com *מספר המקומות מוגבל אם עדיין לא נרשמת ויש עניין להשתתף נא לשלוח הודעה במייל או בפרטי |
|
שוסי |
לפני 9 שנים •
24 בנוב׳ 2014
Re: אז ככה:
לפני 9 שנים •
24 בנוב׳ 2014
שוסי • 24 בנוב׳ 2014
המלכה הצוחקת כתב/ה: על המיקום בכלל לא התלוננתי ואין לי בעיה איתו.
גם על הימצאותן של טרנסיות בכלל לא התלוננתי, נהפוך הוא! אני ממש בעד. הנסיון להפוך אותי לאיזו טרנספובית לא יצליח לכם כאן וחבל שאתם מנסים. התמרמרתי על כך שזה ליין שמציג עצמו בפירוש כמסיבת חילופי זוגות, ושיש בו "תמהיל מעורב" של קהל, זו בדיחה! ולמי שלא מבינה על מה אני מדברת שתקרא את הפרסומים של מנהלי הליין בעצמם - לא מציגים עצמם כליין של טרנסיות וגברים ולא נעליים. מדובר במצג שווא. (ואני עדינה כאן). והנה ההוכחה: כשהגעתי אחד ממנהלי הליין טרח לבוא אלי וללחוץ את ידי - כנראה התרגש כל כך לראות אשה שנכנסה לליין שלו המלא גברים בודדים ועצובים! ואשה שאשכרה נשארה וישבה שם למשך כמה דקות (בניגוד לכל הנשים שראה עד עכשיו שהסתובבו וברחו על ההתחלה). לגבי איך שבחרתם להציג אותנו - עוד מהתלה טובה: לא היינו שם "מעל חצי שעה". היינו שם כרבע שעה, ואכן מודה, זו היתה רבע שעה יותר מדי... (היינו מוקסמים מהזוועה - כמו שאי אפשר להפסיק להסתכל על תאונת דרכים? ככה) וגם כתבתם: "ישבתם על הבר" ו"נהניתם מהמופע והאווירה" חחחחחחח! קורע! ישבנו על כסאות מתפרקים במחסן קטן ומוזנח עם שטיח מטונף ליד מן דלפק (בר!) מעפן כזה ומאחוריו כמה בקבוקי שתיה וכוסות פלסטיק כמו מסיבת כיתה ה' במקלט של הבניין. "האווירה והמופע" אותם ספגנו היו פשוט מביכים בקיצוניות . על המופע אני לא ארחיב - מפאת כבוד הרקדניות, אבל סירייסלי?!? לקרוא לזה "מופע"? אתם עדיין מחזיקים בכוח במצג השווא הזה שאתם מציגים? כאילו קורה אצלכם משהו מעניין? יש איזו אווירה מחשמלת? מופע מדהים? מסיבה שווה?? פשוט בושה. ולנסות לצייר לקוחות לא מרוצים (בצדק ומכל הסיבות שבעולם!) כאילו זו עכשיו נקמה אישית, זה ממש מקומם. ברור לחלוטין שרצינו כסף בחזרה, וממש לא איימנו עליכם בדבר. לא לכלתי על אף אחת, כל מה שנאמר אמת לאמיתה, עם הדברים שאמרתי אתם לא מתמודדים ולעומת זאת ממציאים דברים שלא אמרתי כדי לנסות להוציא אותי לא עניינית ו"נקמנית". ובנוגע להבטחתך - שהיו כאלה שנכנסו ומיד יצאו- אני בטוחה שהיו כאלה... אני בטוחה שהיו המון, מלא, מלא אנשים כאלה! וכנראה שזה עדיין נראה לכם תקין וסבבה... באמת, עזבו את הכסף...ועזבו אותי מה"לא מכסה את ההוצאות" שלכם עבור ההפקה הכי רשלנית שאי פעם נתקלתי בה, זה ממש לא העניין. העניין הוא זלזול וחוסר כבוד תהומי כלפי בני אדם בכלל וכלפי קהל הלקוחות שלכם בפרט. תקשיבי,אני מתה עלייך. (לא יודעת כלום על המסיבה אגב.סתם את אדירה) |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 9 שנים •
3 באפר׳ 2015
עם מעריצות כמו הסושי הזו,
לפני 9 שנים •
3 באפר׳ 2015
קטסטרופה{Adonai} • 3 באפר׳ 2015
מי צריך אויבות?
אגב, על איזה פאקינג ליין את מדברת? לא שמעתי עליו מעולם! |
|