סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם זה עינוי לגיטימי?

en1
en1
לפני 20 שנים • 28 בפבר׳ 2004
en1 • 28 בפבר׳ 2004
אנפה, בסיטואציות כאלו אין לי סבלנות. עינוי עם פינצטה יהיה יותר עינוי בשבילי, אבל את מוזמנת להנות.

ואיך לתפוס אותו? ברגעים כאלו הייתי רוצה להיות חברה של מישהו כמו טוני סופרנו (שעל חיבתי אליו כבר כתבתי). שהוא ישלח מישהו מהאנשים שלו לעשות את העבודה. או יותר טוב - שיחנוק אותו במו ידיו ויבתר אותו, כמו שעשה לראלף.

(טוב, האמת שפשוט הייתי חייבת להכניס את הסופרנו לאיזשהו שירשור אחרי הפרק האחרון... הם נפרדים... אוי כרמלה, מה יהיה עליכם? שברתם לנו את הלב).
המלך אריה הראשון
המלך אריה הראשון • 28 בפבר׳ 2004
אתן מדסקסות על מה תעשו לכל אותם מבריזים בעוד שהתשובה הפשוטה ניתנה כבר מקודם ע"י בלאק לוטוס

ציטוט:
לא חסרים כאן אנשים שאיצטלת הוירטואליה נאה להם למדי, והם לא רוצים להחליפה.
תוודאי טוב טוב שלא נפלת על אחד כזה.

אני חושב שזה היה אמור להיות לך ברור כבר מהפעם שהוא הזמין אותך לבית הקפה על מנת לראות בלי להראות.

מה הסיבות שלו לכך? יתכן והוא בן 15, יתכן והוא נכה שפחד שאם תדעי תנתקי את הקשר...או כל סיבה אחרת. מה שלי ברור שיש לו סיבה טובה לחשוב שאם תפגשו תסרבי. אז הוא רוצה לחוות את השליטה כמה שיותר אבל פוחד מהכשלון.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 28 בפבר׳ 2004
מסכים לדבריהם של כל הקוטלים, ועוד משהו: אני חושב שה"חינוך" לסוגיו צריך להיות עם טעם כלשהו, ולא רק כדי להראות מי הבוס. להבריז מפגישה ולטעון שלנסות להתקשר ולשלוח SMS אלה ביטויים של היסטריה זה לא חינוך, זה לא אדנותי, זה פשוט אינפנטילי (עוד מילה שורדה אוהבת).

בעניין האיך להביא אותו אל המארב - חכו בסבלנות. עוד מעט, אינשאללה, טננבוים יתחיל לדבר וכולנו נלמד איך עושים זאת נכון. לדעתי פינצטה ומחבט בייסבול זה לא מספיק. אני חושב יותר בכיוון של משהו בסגנון התפוז המכני, רק שבמקום אלימות ברוטלית יוקרן סרט ליל הכלולות של יאסר וסוהא. אפשר להוסיף גם תוכנית של יצפאן פה ושם.
אנפת לילה
לפני 20 שנים • 29 בפבר׳ 2004

זאלופון, אני מצטערת

אנפת לילה • 29 בפבר׳ 2004
ההקרנות הליליות האלה הן יותר מידי בשבילי....
אני אשאר עם הפינצטה שלי...
ברכיים, את מוזמנת לעשות את העבודה הראשונית, אני אמשיך משם, לי דווקא יש סבלנות .
Master_Abra_Kadabra​(שולט)
Master_Abra_Kadabra​(שולט) • 29 בפבר׳ 2004
לוטוס וארייה הביעו כאן אפשרות באשר ולוירטואליה של הברנש.
מאד יכול להיות גם שאינו איזה צופה במיסתור מפחד הכשלון אלא מישהו שהקיק שלו הוא פשוט לשלוח אנשים תמימים לכל מיני מקומות.
המממ.
אולי מספר טלפון קוי במקום סלולארי יעזור?
אלה קלים יותר לאיתור כידוע.
אבל שוב- למי יש כח לבלוש?
עדיף לשלוח אותו אחרי הברזה אחת למקום מפגש, לא להגיע, ולא לטרוח לחשוב אם הגיע או לא.
ולגבי מפגשים:
יש רק שני סוגי אנשים: אנשים שיגיעו אליהם ואנשים שלא יגיעו אליהם ואפילו לא יודיעו..
אני אישית הייתי מעדיף לפגוש את הסוג הראשון בכל מקרה.
icon_biggrin.gif
אנפת לילה

אברא שים לב

אנחנו מדברות פה על נקמה, אנא ממך..... icon_biggrin.gif
היצור
היצור • 29 בפבר׳ 2004
ומה אם אפשרות עוד פחות סבירה ופחות רצויה,
אבל עדיין אפשרית-
שכוונותיו של אותו וירטואל אינן כל כך תמימות,
אפילו במובן הבדס"מי ?
נכון שהרעיון יכול להדליק, אותך כשפחה, אבל....
....ההבדל בין הרעיון המדליק לקשר שליטה....

הרי תמיד מדובר על להכיר את מי שאת רוצה בשליטתו,
לסמוך עליו, לדעת שהוא לא פסיכופט שיבתר את גופך ויזרוק לנהר.
(סליחה על הקיצוניות, שמעתי על המקרה בתאילנד).
וגם עבירות מוסר פחות כבדות.
אני לא חושב שאפשר לסמוך על אחד כזה שנשאר וירטואלי,
ולא נחשף, ולא נותן לך כלום חזרה מלבד לשלוח אותך
אחרי טחנות רוח. ולכי תדעי אם הוא היה שם או לא,
אם הוא המשיך אחרייך לראות לאן את הולכת ?
מה הוא עושה הם מספר הטלפון שלך ?

לדעתי- עינוי לא לגיטימי, וחסר אחריות, אם הוא בכלל אדון, האיש הזה.

היצור icon_mrgreen.gif
אנפת לילה

יצור

הפגישה בכלל לא התקיימה.
הוא סתם ייבש אותה בהמתנה חסרת תוחלת - פעמיים מיותרות.
ולה יש את הטלפון שלו בדיוק כמו שיש לה.

בעניני פסיכופטים מבתרי גופות.
תמיד רצוי שהמחשבה על הסכנות תעמוד לה שם ברורה ומהבהבת, אבל מצד שני יש סיכונים שצריך לקחת אם רוצים להכיר אנשים.
ברכיים היתה זהירה מספיק בכך שקבעה פגישה ראשונה - שכאמור לא התקיימה בבית קפה או מקום ציבורי אחר.

ובכלל לא עניין הסכנות הוא העיקרי בדיון הזה למרות שתמיד אפשר לפתוח דיון מרתק בנושא. העניין הוא שיש לא מעט פסאודומים שלכל אחד המניע שלו להעלם, להבריז או סתם להבטיח הבטחות שווא. ואני לא חושבת שצריך בכלל להסתכל על העניין בהקשר הבדסמי, אלא בהקשר של יחסי אנוש, כבוד בסיסי לזולת וכיבוד הסכמים.

וכאמור הפינצטה שלי בהיכון.
DOM Perignon​(שולט)
DOM Perignon​(שולט) • 29 בפבר׳ 2004
נורא פשוט. לא עונים יותר לאותו "אדון".
BDsM כמו שאני תופס אותו אינו כולל "עינויים" או התעללות. בהחלט כולל הענקת כאב ושליטה מנטאלית. אבל לדעתי - ואני מדגיש לדעתי - לא נכון לעשות BDsM עוד לפני שהכרתם. ולכן אני קורא את זה יותר כהתנהגות פחדנית של מי שיכול להיות שולט וירטואלי. אבל מפחד לפגוש אותך פנים אל פנים. ובכל מקרה, בעיני זה אדם שמילה שלו היא לא מילה.
לא חושב שאת רוצה אדון כזה.

DOM Perignon.