כלובי |
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
כלובי • 12 במרץ 2015
לפחות בעניין של הסדרתי שנחסם מכאן בכל פעם מחדש וחוזר - מה שאפשר לעשות ואולי גם מומלץ הוא לשתף את הסיפורים שלכן מבלי לציין פרטים מזהים אודותיו, שיתוף בחוויות האלה עשוי לעזור למנוע פגיעה נוספת. אפשר לכתוב כאן בשרשור או אם תעבירו לי את העדויות אוכל לפרסמן כאן באופן אנונימי.
|
|
the rain song |
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
the rain song • 12 במרץ 2015
גם במציאות היומיומית אפשר לפגוש גברים שישקרו בקשר לשם האמיתי שלהם, הגיל וגם בקשר למצב במשפחתי שלהם.
כנ"ל נשים. למסור לגבר מספר טלפון שגוי היה פעם מנהג מקובל מאוד. אולי כולם נורא צעירים כאן ולא מכירים את סצינת ההיכרויות שהיתה פעם. בפאב, בספריות וידאו, בסופר, סתם ברחוב... האם גם אז היה צורך ללכת ולהזהיר את כל נשות ישראל? לא. היינו מודים בפני עצמנו שאכלנו אותה וממשיכים הלאה ולא מתעסקים עם זה בלי סוף עם פוסטים ושרשורים. קצת יותר חשדניים, קצת יותר זהירים. גם אני בעוונותי הרבים הייתי פעם חדשה ופחדתי לנשום כשהכלוב היה פתוח במחשב. אני זוכרת שהצטרפתי לאיזו קבוצה שבין השאר החליפו רשמים על ניקים. ולא פעם ולא פעמיים היה פורץ ויכוח האם X הוא "חרא של בן אדם ותזהרו ממנו נורא" או "הוא אחלה ונורא חמוד". מהר מאוד הבנתי שכפי שלא עשיתי חקירות על אנשים במציאות, כך אין צורך לעשות חקירות על אנשים וירטואלים. כולם כאן אנשים מבוגרים בסך הכל. כשמישהו משקר בקשר למשהו שעקרוני כל מה שאפשר לעשות הוא לתת לו להסתכל לכם על התחת בזמן שאתם מתרחקים ממנו. מי שממש מטריד יכול לזכות לחסימה (כל כך קל), מי שקיבל את הטלפון שלי גם יזכה לחסימה אם יהיה צורך (גם נורא קל) וכלובי העיד לא פעם ולא פעמיים שהוא יקח לתשומת ליבו כל תלונה. (אדומה לכלובי - הכי קל בעולם) ואני חייבת לציין שהשימוש במילה "קורבן" במקרים הספציפיים הנ"ל נורא מקומם אותי. אבל ממש. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
בכוח המוח(שולטת) • 12 במרץ 2015
כלובי כתב/ה: לפחות בעניין של הסדרתי שנחסם מכאן בכל פעם מחדש וחוזר - מה שאפשר לעשות ואולי גם מומלץ הוא לשתף את הסיפורים שלכן מבלי לציין פרטים מזהים אודותיו, שיתוף בחוויות האלה עשוי לעזור למנוע פגיעה נוספת. אפשר לכתוב כאן בשרשור או אם תעבירו לי את העדויות אוכל לפרסמן כאן באופן אנונימי.
כמה שאלות: 1. איך כולן תדענה שמדובר באותו אחד? הרי יכול להווצר מצב שישייכו לאותו אחד מעשים של חצי כלוב, ו-60 אימיילים וכו 2. מה זה יעזור כשהוא יכנס בניק הבא? אני באמת לא מבינה. מה, הוא כמו רוצח סדרתי, מתנהל באופן דומה מול כולן? נשמע לי רדיפה שלא תוביל לשום דבר מועיל. |
|
כלובי |
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
כלובי • 12 במרץ 2015
אני בדרך כלל חושב כמוך בכוח המוח, אבל לפעמים הנסיבות מחייבות פתרונות יצירתיים, שגם לי לא לגמרי נוחים. וכשפתאום הסיפור הזה צץ פה בפורום חשבתי שאולי זה רעיון טוב.
תכל׳ס לי לא ידוע על הרבה כאלה שמעבר להיותם שקרנים / בוגדנים / מבריזנים יש בהם גם איזה סיכון ממשי - שמסתובבים באתר. אבל יש אחד שחוזר לכאן בכל פעם בכינוי חדש כבר שנים - כשאני מזהה אותו אני כמובן מרחיק אבל לפעמים זה לא מספיק מהר ומיד יש נפגעת חדשה. למרות שהוא חוזר ועושה את זה שוב ושוב עד כמה שידוע לי לא הוגשה נגדו תלונה במשטרה, ואלה שנפגעו ממנו לא ששות לשתף את הסיפור. דפוס הפעולה שלו די קבוע ואם נחשוף את זה קצת כאן זה עשוי לפגוע באפקטיביות שלו בפעם הבאה שינסה. הקטע שלו הוא להפגש ולצלם את המפגש ואחר כך לאיים להעלות את החומרים לרשת או לשתף בהם את בני המשפחה. איומים אלה אינם תמיד איומי סרק. אפשר אולי בקצרה להגיד מבלי להכנס לאף מקרה ספציפי שאם מישהו מרמת גן-גבעתיים רוצה לפגוש אותך ולצלם את המפגש - מומלץ לוותר. (יסלחו לי הרמת גנים החפים מפשע) |
|
hesitant(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
16 במרץ 2015
אם כך..
לפני 9 שנים •
16 במרץ 2015
hesitant(נשלטת) • 16 במרץ 2015
כלובי כתב/ה: אני בדרך כלל חושב כמוך בכוח המוח, אבל לפעמים הנסיבות מחייבות פתרונות יצירתיים, שגם לי לא לגמרי נוחים. וכשפתאום הסיפור הזה צץ פה בפורום חשבתי שאולי זה רעיון טוב.
תכל׳ס לי לא ידוע על הרבה כאלה שמעבר להיותם שקרנים / בוגדנים / מבריזנים יש בהם גם איזה סיכון ממשי - שמסתובבים באתר. אבל יש אחד שחוזר לכאן בכל פעם בכינוי חדש כבר שנים - כשאני מזהה אותו אני כמובן מרחיק אבל לפעמים זה לא מספיק מהר ומיד יש נפגעת חדשה. למרות שהוא חוזר ועושה את זה שוב ושוב עד כמה שידוע לי לא הוגשה נגדו תלונה במשטרה, ואלה שנפגעו ממנו לא ששות לשתף את הסיפור. דפוס הפעולה שלו די קבוע ואם נחשוף את זה קצת כאן זה עשוי לפגוע באפקטיביות שלו בפעם הבאה שינסה. הקטע שלו הוא להפגש ולצלם את המפגש ואחר כך לאיים להעלות את החומרים לרשת או לשתף בהם את בני המשפחה. איומים אלה אינם תמיד איומי סרק. אפשר אולי בקצרה להגיד מבלי להכנס לאף מקרה ספציפי שאם מישהו מרמת גן-גבעתיים רוצה לפגוש אותך ולצלם את המפגש - מומלץ לוותר. (יסלחו לי הרמת גנים החפים מפשע) כלובי יקר, למה לשמור בכזו אדיקות על פרטיות של אדם שידוע שהוא מזיק אמיתי? אם אתה יודע מה המיילים, ספציפית של האדם הזה ששב, מצלם, מפיץ ופוגע, אי אפשר לפרסם אזהרה לגביו? זה עניין חוקי? |
|
'Panda'{Beauty} |
לפני 9 שנים •
16 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
16 במרץ 2015
'Panda'{Beauty} • 16 במרץ 2015
כלובי כתב/ה: אני בדרך כלל חושב כמוך בכוח המוח, אבל לפעמים הנסיבות מחייבות פתרונות יצירתיים, שגם לי לא לגמרי נוחים. וכשפתאום הסיפור הזה צץ פה בפורום חשבתי שאולי זה רעיון טוב.
תכל׳ס לי לא ידוע על הרבה כאלה שמעבר להיותם שקרנים / בוגדנים / מבריזנים יש בהם גם איזה סיכון ממשי - שמסתובבים באתר. אבל יש אחד שחוזר לכאן בכל פעם בכינוי חדש כבר שנים - כשאני מזהה אותו אני כמובן מרחיק אבל לפעמים זה לא מספיק מהר ומיד יש נפגעת חדשה. למרות שהוא חוזר ועושה את זה שוב ושוב עד כמה שידוע לי לא הוגשה נגדו תלונה במשטרה, ואלה שנפגעו ממנו לא ששות לשתף את הסיפור. דפוס הפעולה שלו די קבוע ואם נחשוף את זה קצת כאן זה עשוי לפגוע באפקטיביות שלו בפעם הבאה שינסה. הקטע שלו הוא להפגש ולצלם את המפגש ואחר כך לאיים להעלות את החומרים לרשת או לשתף בהם את בני המשפחה. איומים אלה אינם תמיד איומי סרק. אפשר אולי בקצרה להגיד מבלי להכנס לאף מקרה ספציפי שאם מישהו מרמת גן-גבעתיים רוצה לפגוש אותך ולצלם את המפגש - מומלץ לוותר. (יסלחו לי הרמת גנים החפים מפשע) מנסיוני הם תמיד בוחרים מראש בקורבנות שישתקו, כמו כל המתעללים שזוכים להגדרה האמיתית. |
|
rational mind |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
rational mind • 18 במרץ 2015
האם מדובר בצילום המפגש שהוסכם מראש? או צילום ללא ידיעה?
וגם אם כן שימוש בחומר ללא רשות אינו חוקי אני חושב. צריך רק את האחת עם האומץ לפעול כנגדו משפטית כדי לסגור את הסיפור הזה, האמת, שמעתי סיפור דומה על מפגש מהכלוב מידידה לפני כמה שנים, ובהנחה שמדובר באותו בחור, זה טירוף לחשוב שכבר שנים הוא פועל באין מפריע. אולי אפשר לארגן לו איזה "עוקץ" קטן? |
|
המאבחן |
לפני 9 שנים •
22 במרץ 2015
פוסט מיותר
לפני 9 שנים •
22 במרץ 2015
המאבחן • 22 במרץ 2015
חושבת שמישהו כאן "מתחזה"?..שגרי הודעת מלשנות לכלובי.
|
|
up u rs(אחרת) |
לפני 9 שנים •
22 במרץ 2015
ציניות שלך לא מוציאה אותך מי יודע כמה מבריק
לפני 9 שנים •
22 במרץ 2015
up u rs(אחרת) • 22 במרץ 2015
יש אנשים שמשתמשים בחסות האנונמיות על מנת לדוג את החלשים/ות ולעשות דברים שבמקומות לא בידיאסאמים לא היו עוברים בשתיקה- אבל הם בונים על הרצון החד משמעי של אנשים פה להחשף ומרשים לעצמם להתעלל ולעבור על החוק בידיעה שלא יעזו לפעול נגדם
אז אתה גיבור גדול עם תמונות פנים. וואוו. כפיים!!! המשאית עם הצלשים בדרך |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 9 שנים •
22 במרץ 2015
חוסר הרצון החד משמעי, כלומר
לפני 9 שנים •
22 במרץ 2015
up u rs(אחרת) • 22 במרץ 2015
םםםם
|
|