הדורבנים(נשלט) |
לפני 9 שנים •
13 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
13 ביוני 2015
הדורבנים(נשלט) • 13 ביוני 2015
מסכים עם OCEAN
שתהיה אופציה למנויי זהב לחסום לפי קטגוריה, וגם לאפשר לכאלו שנכללים בקטגוריה אבל בכל זאת רוצות לקבל מהם הודעה, לפי בחירה שלכן (למשל, אם מישהי רוצה פניות מצעירים מסוימים, אבל לא מכולם כי הרוב חופרים..). יש שתי תופעות תמוהות בהקשר זה: א. הנושא הזה והעיצות האלו עלו כבר כמה פעמים, לפחות לפני חמש שנים אני זוכר דיבור כזה. אני לא מבין למה כלובי לא פועל - יש לך פה אינטרס כלכלי מובהק! ב. מוזר שהרעיונות לתוספת האופציות והגמישות בבחירה (את מי לחסום ואת מי לא) עולות פה על ידי נשלטים עם הסתייגות מצד השולטות. כיון שההצעות לא נועדו בשבילי, זה עושה לי תחושה לא טובה. למה זה? מה, אנחנו אומרים משהו לא בסדר? זה לא נראה לכן? מה הבעיה? |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
13 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
13 ביוני 2015
פור גוד • 13 ביוני 2015
לפני כמה שבועות יצא להיות נוכח באיזה כנס ולהחליף כמה מילים עם המיליארדר ינקי מרגלית ( הבעלים של אלאדין, כן ? ), שהולך לשלוח עכשיו מכספו הפרטי חללית ישראלית לירח ( ! ) - ונראה לי שחשוב מאוד שגם כלובי יקרא את התגובה הזו, כי הוא בטח כבר שובר עכשיו את ראשו על הקטגוריות הכה-אבסטרקטיות והכה-מורכבות שהוא צריך לשבת לכתוב עכשיו לאלגוריתם על-מנת להקל במשהו את חייהן הכה-הקשים של השולטות( בחיי, נשבר הלב. שלא נדע עוד צער... ), והבחור הזה ( ינקי ) יש לו דיבור כזה :
" תראה פור גוד, פעם היינו מדברים עם מחשבים ככה, היינו אומרים להם : ' אם A אז B. ואם לא A , אז משהו אחר '( ועכשיו לימדתי אותך את כול תורת-התיכנות ). אבל היום....אהה.....היום אנחנו כבר נותנים להם לקרוא את כול המאמרים המדעיים שפורסמו ב'נייצ'ר' ב20 השנים האחרונות בנושא "התאבדויות" לדוגמא, ואז אנחנו שואלים אותם " מה דעתכם ?" "אמנם," הוא ממשיך, " אל תתעלף בינתיים. התשובות שלהם עדיין די מאכזבות.. אבל חכה, חכה. תן לזה קצת זמן..." (: |
|
טליה(שולטת) |
לפני 9 שנים •
13 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
13 ביוני 2015
טליה(שולטת) • 13 ביוני 2015
אם כלובי היה מוצא את דרך לאפיין ולסנן פניות מפגרות ומעצבנות הייתי רוכשת מנוי פלטינה בשמחה.
או לחילופין, אם היתה לי אפשרות לחלוק הערות (שאני מוסיפה לפרופילים) עם נשים אחרות. |
|
High T |
לפני 9 שנים •
14 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
14 ביוני 2015
High T • 14 ביוני 2015
טליה כתב/ה: אם כלובי היה מוצא את דרך לאפיין ולסנן פניות מפגרות ומעצבנות הייתי רוכשת מנוי פלטינה בשמחה.
או לחילופין, אם היתה לי אפשרות לחלוק הערות (שאני מוסיפה לפרופילים) עם נשים אחרות. המממ פנקס שחור ניסתר? |
|