סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

השואה שלנו והבדסמ שלנו

מפית​(אחר)
לפני 9 שנים • 8 בנוב׳ 2015

לא כל המדים הם נאציים

מפית​(אחר) • 8 בנוב׳ 2015
אני לא ממש מתחבר למדים אבל יש מדים בהרבה צבאות. לא זכור לי שהנאצים הזתובבו עם ביריות. אני נגד חילול זכרון השואה, אני גם נצר לניצולים לכן קשה לי עם אנשים שהלכו לסשנים בגרמניה, קשה לי כשהייתי בגרמניה. אם הייתה שולטת עם צלב קרס הייתי מתרחק    .... אבל לא כל מדים או חלקי מדים הם נאציים.
קנקן​(אחר)
לפני 9 שנים • 11 בנוב׳ 2015
קנקן​(אחר) • 11 בנוב׳ 2015
זה מזכיר לי דיונים על בדיחות אונס.
באופן אישי אני לא מתחבר בכלל לכל התלבושות הללו, אבל מי שכן, שיבושם לו. אני לא נעלב, גם לא בתפקידי כדור רביעי למשפחה יהודית שהספיקה לברוח בזמן מאימת הנאצים. 
בגדול עדיף שאנשים יבינו את השואה מאשר יתחברו לסימבוליזם שולי. פאשיזם זה לא בגדים חומים ומגפיים, זה משהו הרבה יותר עמוק וזה קורה ביום-יום בעולם וגם כאן במדינת ישראל ממש מתחת לאף שלנו. זה מדאיג אותי הרבה יותר מכמה תלבושות מגוחכות במשחקי-כאילו של אוסף חובבי בדסמ.
הדרך הקשה
לפני 9 שנים • 12 בנוב׳ 2015

בדס"מ לא אמורה להיות פנטזיה, פנטזיה זה משחקי תפקידים וח

הדרך הקשה • 12 בנוב׳ 2015
amirdom כתב/ה:
בדסמ היא פנטזיה די קיצונית.  

אני מניח שאם כל אחד מאיתנו יסתכל על עצמו מהצד באופן האובייקטיבי לחלוטין, הוא עשוי אפילו להזדעזע: "מה, אני אני סדיסט? אני באמת נהנה להכאיב, להשפיל, "להוריד למטה" מישהי אחרת וזה באמת גורם לי ריגוש מיני?" או "היי, אני הרי פמיניסטית מיליטנטית ידועה, איך זה שהפנטזיה שלי היא להיות "כלי" לשימושו של גבר? תוך שאני נותנת לו להשתמש בי באופן מלא, להכאיב לי, להשפיל אותי, למסור אותי לחבר שיזיין אותי". 

פעם ונילית אחת שתהתה לגבי בדסמ שאלה אותי אם הרבצתי למישהי ואני בחיוך רחב עניתי לה שבטח, הרבה וחזק ועם חגורה ומקל.  לרגע היא נראתה מזועזעת ואז שאלה אותי אם אם אי פעם הרמתי יד על גרושתי וכאן אני הייתי מזועזע ברמות, "מה, אני נראה לך אחד שמכה נשים??? בחיים לא, כלומר לא במסגרת ה... " 

הדיסוננס הזה בין הפנטזיה למציאות, לאני מאמין שלנו, נפתרת ב-אוקיי, פנטזיה פנטזיה, מציאות מציאות. כלומר, אם זו הפנטזיה המינית שלי, אני גם נהנה לממש אותה עם בת זוג שמתחברת לזה מהצד השני מה קרה? הרי גם אם היא נתונה לשליטתי ואני משתמש בה ב"דרך הקלאסית" וכמובן כאשר זה מתבצע בתנאים מבוקרים (SSC), זה לא אומר שום דבר על מי אני באמת, זה לא סותר את ההומניזם שבי. פנטזיה לחוד, מציאות לחוד.  מחוץ לפנטזיה, אין רגע אחד, אפילו לא אלפית שניה שאני באמת חושב שהיא פחות בן אדם עצמאי ממני, נחותה ממני וכיו"ב  

מאחר ומדובר על פנטזיה קיצונית ובכל זאת, בגדול אנחנו מקבלים אותה בעצמנו במשיכת כתפיים, "פנטזיה מינית, מה רע? מותר לפנטז על הכל" וכאשר אנו מממשים אותה, אנו שוב מושכים קלות בכתפיים, יאללה יאללה, הכל בהסכמה הדדית, הכל נעשה בשפיות, שום נזק לא קורה לאף אחד, הכל סבבה", הרי שאין כל סיבה שהיא לא תקבל  בראש או אפילו במציאות באיזשהו משחק תפקידים,  רקע קיצוני שכמובן לא נסכים לו במציאות יומיומית אבל נקבל אותו בהבנה כאשר הוא במסגרת הפנטזיה ואני מתכוון לרקע כמו חוות עבדים ושפחות, מכירת עבדים בשוק וכן, גם מחנות ריכוז עם סוהרות סדיסטיות בלונדיניות גבוהות ועתירות חזה... (לחובבי הז'אנר כמובן) או היכולת לבחור נשים יפות לפי טעמך כמה שרק תרצה... 

הפנטזיה ושימוש בסמלים לא פוגם לדעתי כהוא זה בזיכרון השאה, אין שום קשר!!! 

ואם כבר, אז  לדידי, המסעות לפולין של בני נוער, כאלו שהלו"ז נראה משהו כמו: ארוחת בוקר זריזה, בכי תמרורים באושוויץ, התכנסות, כל אחד עם עצמו להזדהות עם הקורבנות,  קניות בשוק בוורשה, תעלולי לילה במלון (ובעבר גם היה משולב בעניין "ללכת מכות עם אנטישמים גזענים בדיסקוטק") זו הפורנוגרפיה האמיתית של השואה, וכמובן, איך לא, השימוש הציני והאידיוטי של BB בפרשיית המופתי והיטלר. 
טליה​(שולטת)
לפני 9 שנים • 13 בנוב׳ 2015
טליה​(שולטת) • 13 בנוב׳ 2015
אני לא מבינה את דת השואה. כאילו הזוועה הזו היא ארוע קדוש ושאין לשאת את שם השואה לשוא. מה לעזאזל ?
חילול התורה - כן.
עבדות -כן.
השפלות והתעללויות - כן.
רק שואה לא?

אפשר להיות רגישים גם מבלי להיות קנאים. 
אפשר לפנטז על מעשי אונס והתעללות גם מבלי לפרסם את הפנטזיות הללו בפורומים של נפגעי תקיפה מינית.
אפשר לפנטז גם על השואה. למישהו נדמה שפנטזיות כאלו הן הבעת תמיכה בשואה?
אני לא מתחברת לזה במיוחד, אבל אם זה הפטיש של מישהו, אז למה שהוא לא יוכל לממש את זה? 
בלוסום​(לא בעסק)

אישית אני חושבת

בלוסום​(לא בעסק) • 13 בנוב׳ 2015
שכדאי שיהיה גבול בענין שחיטת הפרות הקדושות
לא צריך לשחוט את כל הפרות. בעיני יש דברים שהם באמת טאבו מקודש
ולא צריך לרוץ לשבור ולנפץ כל דבר 
the rain song
the rain song • 13 בנוב׳ 2015
טליה כתב/ה:
אני לא מבינה את דת השואה. כאילו הזוועה הזו היא ארוע קדוש ושאין לשאת את שם השואה לשוא. מה לעזאזל ?
חילול התורה - כן.
עבדות -כן.
השפלות והתעללויות - כן.
רק שואה לא?

אפשר להיות רגישים גם מבלי להיות קנאים. 
אפשר לפנטז על מעשי אונס והתעללות גם מבלי לפרסם את הפנטזיות הללו בפורומים של נפגעי תקיפה מינית.
אפשר לפנטז גם על השואה. למישהו נדמה שפנטזיות כאלו הן הבעת תמיכה בשואה?
אני לא מתחברת לזה במיוחד, אבל אם זה הפטיש של מישהו, אז למה שהוא לא יוכל לממש את זה? 
אני לא זוכרת שמישהו אמר שאסור לפנטז על זה או לממש את זה.

מעמד הר סיני היה לפני המון זמן. החילוניות היהודית קיימת דיי והותר שנים וכך גם חוסר אמונה באלוהים. כך שאני משערת שחילול התורה פוגע בהרבה מאוד אנשים שכן מאמינים וחיים לפי דרך התורה, רק כנראה שהם מיעוט.
גם עבדים היינו במצריים וזה היה לפני המון שנים

השואה לעומת זאת, קרובה מאוד ויש באתר הזה דיי והותר אנשים שגדלו בצילה. הנושא קרוב מאוד וחלק בלתי נפרד מחיינו. אז כן, יש יותר רגישות בנושא הזה. - מה מוזר בזה?
כפי שאנשים לא רגישים יותר מידי ב-ט' באב ומתאבלים על החורבן שהיה אז, אני משערת שעוד 2,000 שנים גם השואה לא תהיה "דת", כפי שקראת לזה. 

אני לא חושבת שמדובר בתמיכה. מדובר על רגישות.
ועדיין, מי שמפנטז ומגשים - סבבה. רק שלא יתמם למה יש מעט פרטנרים שרוצים לשתף פעולה עם זה.

את יכולה לדמיין תמונה של קצין נאצי בדף הראשי של הכלוב? 
בחורה קשורה ומוצלפת עם גאג זה סבבה, לא?
טיולים ראשונים​(שולטת){Artemis p}
אם יש אנשים שזה מה שמדליק אותם - שיבושם להם.
לא נכנסת לאף אחד לתחתונים בלי סיבה.
הם לא פוגעים בי, לא פוגעים במשפחתי ולא עושים את זה לעין מצלמות, ניצולי שואה או אף איש שאינו מעוניין להיות שם.

עכשיו עוד משהו שנראה לי שאיש לה הזכיר - 
מחנות ריכוז הם לא המצאה נאצית. 
הסמל הנאצי שאוב מההיסטוריה הנוצרית והיה בשימוש הרבה לפני שהיטלר נולד, מחנות ריכוז היו גם לפניו ויש גם היום, גם היום שורפים אנשים ושוחטים אותם על אמונה דתית.
להגיד שזה פוגע בזכרון השואה?
עוד 20-30 שנה יגידו שישראל שצמחה משואה לא עזרה לעמים אחרים שחוו שואה.
וכן שואה זה לא פרה רק של יהודים.