שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

עקב פוסט קודם על ניצול של אחד מקולוגות קבלו-12 המלצות וטיפ

One moment​(שולטת)
לפני 8 שנים • 5 בפבר׳ 2016

לא להגזים

One moment​(שולטת) • 5 בפבר׳ 2016
אני אישית כשהייתי מחפשת לא תמיד הצגתי את עצמי בשם בשיחות צ'אט.
ועדיין זה מעצבן אותי אם שואלים אותי איך קוראים לי ובמה אני עובדת.
אבל בן אדם שאני יוצאת איתו אפילו לשתות קפה חייב להגיד לי שם אמיתי. ואני לא עונה למספרים חסויים וכו'.
פעם יצאתי עם מישהו וכשהגענו לביתו הבנתי כמה הוא שיקר לי (ראיתי חשבונות על השולחן על שם אחר לגמרי, תעודת הצטיינות על הקיר מעבודה אחרת לגמרי). ואחרי זה לא רציתי להיפגש איתו שוב.
בנות שמחפשות זוגיות אפילו בודקות תעודת זהות וזה לגמרי לגיטימי. כי יש המון מקרים של שקרים שאנו מגלות בשלב מאוחר יותר (כמו גברים נשואים שיוצאים עם רווקות).
לכן לא צריך להיות יותר מדי דיסקרטי אם לא מדובר באיזה סטוץ. חולי ראש יכולות להיות גם באתר לא בדסמי. לא ניתן לדעת עד כמה צד שני תשתמש בנתונים שלך באמת. ובאמת שלא שמעתי על בחורה שמחפשת גבר דרך מס' פלאפון או שם ודורשת מתנות ומטרידה גם במערכת מחוץ לכלוב.
זה הרבה יותר נפוץ אצל הגברים.
נתין צייתן לאלוהי
לפני 8 שנים • 6 בפבר׳ 2016
נתין צייתן לאלוהי • 6 בפבר׳ 2016
הגזמה יותר מידי... אני אגיד לך בקצרה איך באמת להימנע מנוכלות, בתור אחד שנפל בתמימות קורבן, או יותר נכון לניצול על ידי מלכה צעירה שגרה במקום של עשירים מאוד המבין יבין את הרמז. היא כל פעם מחדש משנה נייק, ואני יכול לומר לכם שהיא חתיכת נצלנית שקרנית, ורמאית! היא מציעה סשן יחד עם חברה... לצערי לא אוכל לנקוט בכינוי כי כלובי כמובן מיד מוחק אותי מהכלוב... וזה די מצער שכלובי עם כל הכבוד נותן יד לדבר הזה... אספר לכם את היספור שלי בקצרה. 

הכרתי מלכה צעירה שוב לצערי לא אוכל לנקוט בכינוי בעבר היה לה כינוי אחר אך בימים האחרונים הוא שונה. עברנו מיד לוואטצפ, ומשם דיברנו יום יומיים היא נתנה לי תחושה שהיא מחפשת משהו רציני וכו, ובאותו היום שקבענו לפגישה היא אמרה לי "תקנה לי בושם כדי להראות לי שאתה רציני ולא מחפש משהו חד פעמי" ואני כמו טיפש תמים כן מודה כי באמת הייתי נואש למשהו רציני... קניתי ... לאחר יומיים התברר שנפלתי למעשה הונאה כי אחרי הפגישה יום למחרת היא אמרה לי "תזמין לנו מלון באילת כולל טיסה בתאריך ככה וככה" ואז אמרתי לה "תקשיבי זה יותר מידי אנחנו בקושי מכירים קניתי לך בושם יקר יחסית ועכשיו גם אילת? כבד לי בואי נחכה מעט נראה שזה באמת רציני וניסע" אז כמובן שבאותו הרגע היא נעלמה... 

לאחר מכן ביררתי עם עוד נשלטים באתר והבנתי שאני לא היחיד. ...

שוב מצער אותי מאוד שאיפשר לנקוט בשם שלה כי כלובי מיד ימחק אותי מהאתר אך אני אתן רמזים.
היא גרה במקום קטן ומאוד מבוסס... והיא מציעה סשנים יחד עם חברה שלה תמורת 250 שח (התשלום הזה חדש לפחות עכשיו היא יותר אמיתית לגברי הניצול...) 

בכל אופן אם אתם באמת רוצים להימנע מניצול פשוט אל תזמינו לא ארוחות לא טוקמן, לא לקנות מתנה בפגישה הראשונה, רצוי כן בבית קפה הקפה שיהיה עלייכם זה מתוך נימוס וג'נטלמניות אך לא יותר מזה ואם על ההתחלה היא מבקשת מכם מתנות ולקנות לה ככה וככה זו נורה אדומה תברחו. 

נ.ב כלובי אני מקווה שאתה לא מחק אותי הפעם סך הכל אני מזהיר את הגולשים כאן מעבר לכך אותה "שולטת" כן בטח שולטת... עוברת על החוקים שלך אתה במפורש אמרת שאסור לפרסם סשנים בתשלום והיא עושה זאת... אמנם לא בפרופיל אך בפרטי יש לי צילומי מסך ...