שלגי |
לפני 8 שנים •
12 במאי 2016
לפני 8 שנים •
12 במאי 2016
שלגי • 12 במאי 2016
ואני עד עכשיו כיליתי זמני בללמוד, להתמקצע, לעבוד ולהתפרנס כשכל מה שהייתי צריכה לעשות זה לחלוב גבר מזדמן.
איף. |
|
טליה(שולטת) |
לפני 8 שנים •
13 במאי 2016
לפני 8 שנים •
13 במאי 2016
טליה(שולטת) • 13 במאי 2016
עם הזמן שמתי לב למשהו. נשלטים שמחפשים קשר זוגי ורגשי עם שולטת כמעט אף פעם לא מתלוננים על מלכות בתשלום. מי כן? נשלטים שמחפשים מפגשים מיניים, שבהם האשה מוחפצת וצריכיה לשחק את תפקיד ה"שולטת האמיתית" שהם כתבו לה. או במילים אחרות, נשלטים שמחפשים שרותי מין בחינם. לא במקרה הם חוזרים מוצאים את עצמם מול מלכות בתשלום, אבל שוד ושבר! אלו מעזות לדחוף יד אל תוך הכיס שלהם.
יצא לי לראות קצת בדס"מ בחו"ל. אני מניחה שזה לא היה מדגם מייצג, אבל לא נחשפתי לשום דבר שאפילו מזכיר את השיח האובססיבי שמתקיים כאן ביחס למלכות בתשלום. שולטות שהיד שלהן נכנסת אל תוך הכיס של הנשלט הן לא דבר זר לקהילות שבחו"ל. גם לא שולטות שמקבלות גברים בסטודיו שלהן ומבקשות על כך תשלום. האם זה מתאים לכולם? כמובן שלא. אבל יש יחס מכבד לנשים הללו וברור שהן חלק מהנוף. רק כאן נחשפתי לשיח המשמיץ והמזלזל כלפי נשים כאלו. והשיח הזה הוא חלק מהשיח הישראלי בכללותו: חוסר כבוד לאחר, והמחשבה שהאחר חייב לתת לך דין וחשבון על אורח החיים שלו. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 8 שנים •
13 במאי 2016
לפני 8 שנים •
13 במאי 2016
בלוסום(לא בעסק) • 13 במאי 2016
זה שזה קורה בחול לא אומר שום דבר על המוסריות של זה.
בבחינת אם כולם יקפצו מהגג וזה. לפעמים שולטות צריכות פשוט להפסיק להיות חמדניות ולהתחיל לפתח מערכת יחסים המבוססת על רגש. אבל אז מי ישלם את חשבונותיה?? היא תאלץ לצאת לעבוד רחמנא ליצלן!! |
|
queen 26 |
לפני 8 שנים •
13 במאי 2016
לפני 8 שנים •
13 במאי 2016
queen 26 • 13 במאי 2016
היה אבא דומיננטי בבית?
|
|