E Edward Grey(שולט) |
לפני 8 שנים •
1 בספט׳ 2016
לפני 8 שנים •
1 בספט׳ 2016
E Edward Grey(שולט) • 1 בספט׳ 2016
אני ממש לא חושב שזה שטות מכיוון שאנחנו עדיין עובדים על פי יצרים קדמוניים נרצה או לא ולא משנה כמה אתה חושב שאת/ה שכלי.
בכל הנוגע לאיבר המין אני מאמין שזה תורם לביטחון העצמי שיש לך כלי מפגר אבל להגיד שזה הדבר היחידי שחשוב לא הייתי הולך כל כך רחוק |
|
Delta wing |
לפני 8 שנים •
1 בספט׳ 2016
המשך
לפני 8 שנים •
1 בספט׳ 2016
Delta wing • 1 בספט׳ 2016
חשוב לך לא חשוב לסביבה,
ברגע שאתה נמצא בסיטואציה שאתה פוגש את העולם הזה עם זין נניח מעל 20 סנטימטר כשאתה יודע שרוב האנשים שסביבך קטנים יותר ממך, במיוחד שבעולם של הדור שלנו, נכון הכל חשוב הגוף והידיים והרגליים והפה והכל, אבל ברגע שאתה הולך ברחוב בידיעה שיש לך זין גדול יותר מלרוב האנשים שסביבך זה גורם לך ללכת באופן שונה מבחינת הבטחון העצמי, קצת כמו רכב יוקרתי במיוחד, בגלל זה עושים את הההשוואה על מכוניות,. כי זה סמל סטטוס וסוג של זין שאתה יכולה להסתובב איתו בחוץ באמצע היום, כי זה גם סוג של " תיראי איתי יהיה לך יותר בטוח" אבל בשורה התחתונה כן, בחיים יהיה לך יותר קל עם זין גדול מהממוצע מאשר עם זין קטן מהממוצע, ואילו רק בגלל. התובנה הפנימית |
|
E Edward Grey(שולט) |
לפני 8 שנים •
1 בספט׳ 2016
לפני 8 שנים •
1 בספט׳ 2016
E Edward Grey(שולט) • 1 בספט׳ 2016
יכול להיות שאתה צודק לצערי אין לי נקודת ייחוס להשוות אליה או דרך לדעת האם ההיפותזה שלך נכונה
|
|
Delta wing |
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
Delta wing • 3 בספט׳ 2016
|
|
שוטרת* |
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
שוטרת* • 3 בספט׳ 2016
להביא סרגל?
(**לא יכול להיות שאתם רציניים**) |
|
Delta wing |
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
אם לא הבנת את הכוונה שלי אז כנראה שפספסת משהו,
גודל האיבר זאת משוואה פסיכולוגית משמעותית מאוד לא סתם יש תסביך פאלי שלם סביב זה, תראי את הסרטון שצרפתי ותביני עד כמה זה עמוק, נכון אומנם זה פרק מצוייר של סאות' פארק אבל זה כ-ל כך נכון |
|
שוטרת* |
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
שוטרת* • 3 בספט׳ 2016
קודם כל..ביטחון עצמי זה סקסי. אין ויכוח. כמו גם העובדה ,שביטחון עצמי צריך להשען על נקודת חוזק מעצימה .
יש כאלו שישענו על "זין גדול", שזה נחמד, רק מאוד מוגבל ושמיש רק במצבים מסויימים שרק שם באמת תוכל להרשים, וגם שם..אם הוא לא יודע מה לעשות איתו, ה'אוויר' מה'בלון' יצא דיי מהר, ואז הוא יראה סתם אדיוט שבטוח בעצמו (יש מצב שנפל אסימון ,להרבה גברים מתוסכלים עם זין גדול וביטחון עצמי שלא מבוסס על שום דבר אמיתי). אני אישית חושבת, שאין דבר סקסי יותר, מגבר חכם. לא פעם מצאתי את עצמי נמשכת פיזית לאדם, שלו לא הייתי נחשפת למוח שלו, אין מצב שהייתי מעיפה לעברו מבט (עובד גם לצד הנגדי. נעל שנראה טוב ,שהתכער פלאים בעיני לאחר שנחשפתי למיינד שלו. לזין שלו אגב, אין הרבה סיכוי להחשף מנקודה זו. עצום ככל שיהיה ) בחר את נקודת החוזקה שלך בחוכמה. את שלב הסרגלים, אתם אמורים לעבור בגיל הטיפשעשרה. לא? (; נ.ב - אין על סאות'פארק. |
|
Delta wing |
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
אף אחד לא דיבר על נקודת המבט הנשית בעניין הזה,
אף אחד לא דיבר על פונקציונליות ממשית של הזין, העניין הוא שכנראה שאף פעם לא יצא לך להיכנס למקלחות צהליות, הרבה יותר קל לגבר להיות גדול מהממוצע מאשר מתחתיו, ואין לזה שום קשר ליחס של נשים לעניין הזה, אף אחד לא דיבר על תפקוד במיטה, גבר עם זין גדול מהממוצע באופן כמעט אוטומטי יהיה בעל בטחון עצמי גבוה( מחקרים פסיכולוגיים שבוצעו) יכול להיות שכותב השאלה המקורית כן התכוון לדעתכן, אני לקחתי את זה למקום עמוק יותר פסיכולוגית גברית, יש תסביך שלם של גברים סביב הזין, וזה לא קשור באופן ישיר לאקרובטיקה שלנו במיטה, זה קשור רק לדבר אחד, איך אתה נמדד ביחס לשאר הגברים האחרים. את פשוט עדיין לא היית גבר, ולהתיימר להבין את הבעיה זה קצת כמו שגבר יתן לך הסברים על הכאבים של הלידה, זה אפשרי אבל לא באמת רלוונטי ובאמת תראי את הפרק הזה, זה פשוט כל האמת על חשיבות ועל השפעת גודל איבר המין הזכרי. |
|
שוטרת* |
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
Re: המשך
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
שוטרת* • 3 בספט׳ 2016
Pollux כתב/ה: זה גם סוג של " תיראי איתי יהיה לך יותר בטוח"
אבל בשורה התחתונה כן, בחיים יהיה לך יותר קל עם זין גדול מהממוצע מאשר עם זין קטן מהממוצע, ואילו רק בגלל. התובנה הפנימית המוטיב הזה של "איתי יהיה לך יותר בטוח" , חוזר על עצמו אצלך. ואני יכולה להבין את הכוונה. רק אומרת, שזין גדול לא ממש יתרום לביטחון שלה בך. ועוד מציעה, גם בפן האישי, לא לבסס ביטחון עצמי על נתון פיזי שכזה. זה פשוט לא מחזיק מים. |
|
Delta wing |
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
לפני 8 שנים •
3 בספט׳ 2016
שוב, זה אישיו פסיכולוגי ניאנדרטלי,
מה לעשות. זה טבוע בנו, גבר גדול יותר משמע בטחון וסיכוי גבוה יותר שיהיה לך אוכל במערה, בוודאי שיש קשר בין גודל לביטחון, למה האריה הכי חזק והכי גדול מוביל את הלהקה? כי ככה זה בטבע, החזק ובדרך הגדול שורד, ומה אם לא שרידות זה מה שבעלי חיים ובני אדם מחפשים, באמת שווה לקרוא את כל ההודעות ולא לחפש מקטעים בודדים שנראים לא רלוונטיים, חשוב לקרוא את הכל כמכלול, בגלל זה התרבות שלנו "לא" משופעת במוטיבים פאליים, בגלל שלאיבר המין הזכרי "אין שום" השפעה על ההתנהלות כי את לא חיה בחברה פטריארכלית שהיום פשוט גודל האיבר וגודל הבטחון מתבטא בגודל הארנק, נכון שזה לא כל כך נעים לומר והאקסיומה הזאת לא נכונה ב100 אחוז מהמקרים, אבל אי אפשר לבטל את ההשפעה הזאת עלינו כבני אדם, וכן רוב הסיכויים שיהיה לך יותר בטחון בחיים עם גבר עם כסף מאשר עם גבר עני. אני לא אומר שזאת באמת המקבילה הפיזית אבל אלו מוטיבים חוזרים מגיעים מאותו בסיס קדמוני. |
|