סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שולטות, למה צריך לפנות אליכן?

אנוש'קה​(אחרת)
לפני 8 שנים • 21 בנוב׳ 2016
אנוש'קה​(אחרת) • 21 בנוב׳ 2016
התשובה לרוב שאלות הלמה היא :"כי ככה בא לי"
אתה יכול לחשוב שזה טיפשי או ילדותי 
אבל זו התשובה

נשיקות 
א
Mary Jane

Re: שולטות, למה צריך לפנות אליכן?

Mary Jane • 21 בנוב׳ 2016
פתטי כתב/ה:
יש משהו שאני לא מבין. אתן נשים חזקות, מועצמות. אז למה צריך לחזר אחריכן?
למה אתן לא משחרות לטרף ומתחילות עם גברים בבוטות? מה עם עוד צעד קטן נוסף למהפכה המגדרית?
להתייחסותכן אודה.
א

אין שום קשר לחוזקה של האישה. האישה יכולה להיות חזקה או חלשה, ובשני המקרים לא לחזר אחר גברים. והיא יכולה להיות חזקה או חלשה, ועדיין לחזר נואשות ו/או נמרצות אחר גבר שמוצא חן בעיניה.
לדעתי אין כאן אמירה על נשים דווקא, כפי שעולה מדבריך, אלא בעיקר על גברים. גבר שאינו יכול או שאינו מעוניין לחזר מצטייר כגבר נרפה, עצל ונטול יכולות = לא אטרקטיבי בעיניהן של נשים, השואפות להתהדר בפרטנר. שיוסיף חן לעולמן ולא יגרע ממנו. קצת כמו היחס לשמלות ותכשיטים (;
אישה "שולטת" רואה עצמה בדר"כ כאישה, על כל המשתמע. כלומר, בעלת משיכה לגבר חזק, מוכשר ומוצלח, במטרה לרתום את האון שלו לצרכיה ולהשתמש בו (ואף לנכסו, במובן מסוים). רק לעתים רחוקות ובלית ברירה אישה "תשפיל" את עצמה אל עבר גבר שהוא פחות ממידותיה. השאיפה הנשית במוצהר או בתת ההכרה היא להשתדרג. עד לכוכבים (: זו אמת בסיסית ויסודית ביחסים בין המינים והיא חלה על רוב בנות ובני האדם, ללא קשר לנטייתם המינית או עמדתם בקשר למהפיכות חברתיות.
המהפיכה הפמיניסטית מטרתה לא להפוך נשים לגברים או לשנות גברים לנשים, אלא לאפשר הזדמנויות למי שמעוניין/ת בהן ולהסיר חסמים מפלים. הציפיה שהאישה תנהג "בבוטות", תחזר ותטרוף כאילו הייתה צייד - כלומר, הציפיה שנשים יעברו "גברור" - אינה מבטאת את הזרם המרכזי של הפמיניזם, אלא נובעת מהקצוות הראדיקליים שלו. יש הטוענים כי הגישה הראדיקלית גם היא מבקשת לכלוא את האישה ולא לשחררה, כי במקום להיות חופשיה היא נאלצת לחקות את דרכי הגבר. וזו אינה חירות של ממש לאישה.
יחסי שליטה (פמדום/מיילדום) הינם, לרוב, המשך ישיר ושיקוף של הסדר הקיים, גם אם באופן מוקצן. משכך, הם אינם מערערים בהכרח את הסדר, ולא תמיד מאתגרים אותו. היפוך תפקידים מגדרי הוא החריג, לא הכלל. לכן לטעמי אין לצפות לו כמובן מאליו, אלא לתור אחריו ואחר האישה שתהפוך אותך לנסיכה מחוזרת כמחפש מחט בערימת שחת... בדיוק כפי שיש להתייחס לנשים שנהנות לחדור לגבר באמצעות תותב דמוי איבר מין זכרי. שליטה נשית אין משמעה כי האישה קיבלה על עצמה תפקיד גברי-מחזר-חודר-רוכש תכשיטים יקרים לקשט את נערתו. לפעמים זה כך, אבל זה די נדיר עד כמעט לא קיים.
על כך מתווספים ענייני היצע וביקוש.
    התגובה האהובה בשרשור
Mary Jane
Mary Jane • 21 בנוב׳ 2016
מסמיקה בקטע נשי
(;
אחד שמבין​(נשלט)
אחד שמבין​(נשלט) • 21 בנוב׳ 2016
אספר לך שנשים כן פונות לנשלטים פה בכלוב, אתה צודק שלא לכל אחד, אבל הן בהחלט פונות למי שמצליח למשוך ענין ותשומת לב.
פניות בוטות קיבלתי בעיקר ממלכות בתשלום, עם הזמן זה הופך לסימן היכר. שולטות שאינן בתשלום פונות בד"כ בצורה נעימה ומכובדת.
הרצון שלך שאיזו שולטת תיכנס לך לפרופיל ותאנוס אותך דרכו, תשים עליך שלשלאות ותצעד איתך כבול מהמרחב הוירטואלי אל המציאות זו פנטזיה שבאמת מתאימה לגיל של מעריב לנוער.
MMVM
MMVM • 21 בנוב׳ 2016
היצע וביקוש ,
girl on mars

Re: שולטות, למה צריך לפנות אליכן?

girl on mars • 21 בנוב׳ 2016
פתטי כתב/ה:
יש משהו שאני לא מבין. אתן נשים חזקות, מועצמות. אז למה צריך לחזר אחריכן?
למה אתן לא משחרות לטרף ומתחילות עם גברים בבוטות? מה עם עוד צעד קטן נוסף למהפכה המגדרית?
להתייחסותכן אודה.
א
אני לא שולטת אבל אני לא מבינה מה הקשר בין להיות אישה "חזקה" ו"מועצמת" לבין לפנות למישהו. משערת שמי שמעוניינת - פונה.
כנראה שאין מעוניינות?
אם מישהו עניין אותי, פניתי אליו. ואני לא אישה חלשה רק כי אני נשלטת.
אנוש'קה​(אחרת)

:)

אנוש'קה​(אחרת) • 21 בנוב׳ 2016
Sונשלט כתב/ה:
היצע וביקוש ,
תודה מתומצת ומדוייק 
אהבתי