בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הטנגו האחרון בפריז

Prettykitty​(שולטת)
לפני 7 שנים • 11 בדצמ׳ 2016
Prettykitty​(שולטת) • 11 בדצמ׳ 2016
גועל נפש... פשוט גועל נפש. אונס אמיתי, זה שאשכרה זיינו אישה בכוח ועוד תיעדו את זה במצלמה חיזק את הפאטיש שלך?! אני פשוט בהלם מאנשים כאן, הכל טוב ויפה כל עוד יש הסכמה.. ברגע שאומרים לא אז זה *לא* 
פנטזיית אונס, שהבנאדם מודע לזה ורוצה את זה, זה אחרת לגמרי.. כאן זה פסיכי. 
גם אם נשלט שלי ואני נצלם סרטון, או תמונה מביכה שלו שיכולה להרוס לו את החיים ואפילו חס וחלילה לגרום להתאבדות, זה בחיים לא יקרה שאפרסם את זה, עדיין עם כל הסטיות שלנו יש הבדל ענקי בין בני אדם לבין חיות, בהמות. 
ולכל אלו שבטח יגידו שהפרופיל שלי מעודד ההפך, ועוד דעות כאלה בסגנון 
יש דבר כזה חרמנות, פנטזיות, צחוקים שנועדו רק לשולטת 
ויש דברים שהם פשוט לא בנורמה ולא עושים אותם מתוך לפחות טיפת כבוד לבנאדם שמולך, לא הרבה-טיפה. 
פוסי אס​(נשלט)
לפני 7 שנים • 12 בדצמ׳ 2016
פוסי אס​(נשלט) • 12 בדצמ׳ 2016
זה ממש לא מה שאמקתי או כתבתי.
אני מתנגד לכל דבר שנעשה בכפייה.
והסצנה הזאת היא לא הפטיש שלי 
Anubis
לפני 7 שנים • 13 בדצמ׳ 2016
Anubis • 13 בדצמ׳ 2016
נראה  לי כולכם מה זה נסחפים כולה סרט שצולם בשיטה "אומנותית" על מנת להוציא מהשחקנית הופעה אותנטית. לא היתה חדירה והשחקנית ידעה שתהיה סצינה של סקס אלים רק לא יודעה על החמאה ועל האינטנסיביות (גם הבמאי של מגרש השדים היה יורה באוויר באקדח בזמן צילומים כדי להוציא מהשחקנים שלו הבעות אימה אמיתיות). מפה לקחתם את זה לאונס ממשי מול המצלמה ואונס כללי.
לטוב או לרע הסצינה הזאת השפיעה על הרבה אנשים, גם לי היא זכורה כמגרה, וזה טיבה של אומנות להוציא מאנשים רגשות ותגובות לטוב ולרע.
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 13 בדצמ׳ 2016
אלוהים אדירים אנוביס. אני מקווה שכתבת את זה רק כי אתה לא מודע להידרדרות הנפשית והחיים שנהרסו לה בעקבות צילומי הסרט.
Anubis
Anubis • 13 בדצמ׳ 2016
כן וגם ללינדה בלייר ממגרש השדים נהרסו החיים (לכאורה) וגם למייקל ג'קסון...
שוב להאשים הכל על סצינה אחת שלא נערך בה בכלל אונס אמיתי זה מאד מאד פשטני. האם היו לה מחלות נפשיות ברקע? האם היא השתמשה סמים? מה היה אורך החיים שלה? 
שוטרת*
שוטרת* • 13 בדצמ׳ 2016
לא היתה חדירה.
היתה תחושת השפלה אמיתית.
היתה תגובה אמיתית.
לא מתעסקת אם זה ראוי או לא (כשאני אחשוב לבצע, אני אחשוב אם זה "ראוי" או לא), אם זה מיילדום או פמדום (למרות שאני יכולה להבין שהזדהית איתה דווקא ולכן הפנטזיה שלך ניזונה משם) - אני אשקר אם לא אגיד שהדמעות שלה והבכי הנשבר שלה לא עשו לי כלום.
פראנסס
פראנסס • 13 בדצמ׳ 2016
Anubis כתב/ה:
כן וגם ללינדה בלייר ממגרש השדים נהרסו החיים (לכאורה) וגם למייקל ג'קסון...
שוב להאשים הכל על סצינה אחת שלא נערך בה בכלל אונס אמיתי זה מאד מאד פשטני. האם היו לה מחלות נפשיות ברקע? האם היא השתמשה סמים? מה היה אורך החיים שלה? 
בבקשה, תחכים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4887656,00.html
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 13 בדצמ׳ 2016
חבר׳ה תקשיבו. שיא הקיק שלי זה סצנות אונס שמבויימות באופן משכנע.
אבל לא קיים הפסיכיאטר שידע לנבא אם סצנה בהפתעה וללא חדירה תגרום לפוסט טראומה, קל וחומר במאי!

בחייאת. ההגיון הזה נפוץ גם בעולם השליטה. אנשים בלי מושג או אכפתיות נתקלים בסאבית שמפנטזת על אונס, "מגשימים" לה את זה, ומשאירים אישה מרוסקת מאחוריהם וכבר רצים לחפש את הבאה. נו מה אני היחיד שיודע מזה? כולם כאן יודעים מזה ומכירים כמה נפגעות כאלו! זה שלא מדברים על זה בקול רם כאן לא אומר שאפשר להמשיך לעודד את ההגיון הזה. 
כן. גם הן ביקשו את זה. זו הצדקה לעולל בהן מה שרוצים ובהפתעה גם ללא חדירה ותוך התעלמות מהזעקות שלהן לחדול? מה לעזאזל!
Anubis
לפני 7 שנים • 14 בדצמ׳ 2016
Anubis • 14 בדצמ׳ 2016
לשים משקל של חיים שלמים הרוסים על סצנה אחת שלא היה בה אונס... מה אני אגיד הלוואי והחיים היו שחור לבן כמו שאנשים פה רואים את הנושא הזה.
ואם מישהי בוגרת, בריאה בנפשה מבקשת מאדם אחר שיממש לה פנטזיית אונס ואחר כך אוכלת מזה סרט זה אשמתה! כולנו אנשים בוגרים (לכאורה) ואמורים לדעת יותר טוב וכן על טעויות משלמים ויש דרכים לעבור כל טראומה הכל תלוי איך מתמודדים ומה עושים.
Walter Plinge
לפני 7 שנים • 14 בדצמ׳ 2016
Walter Plinge • 14 בדצמ׳ 2016
קצת הלכו רחוק עם הטענה שזה אונס. אם אני מבין נכון כלל לא הייתה בסצינה הזו חדירה.