Bagel |
לפני 7 שנים •
20 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
20 בספט׳ 2017
Bagel • 20 בספט׳ 2017
Sm Art כתב/ה: עם ישראל חי !
יהודיות יש להן נפש לגויות אין נפש. גויה זה בור של נחשים ועקרבים יהודיה זה באר מים חיים . יהודים הם חארות בדיוק כמו שאר העמים, וההוכחה נמצאת בקשקוש הגזעני שכתבת פה. רק אדם מרושע או דתי יכול לבוא ביציאות כאלו מנותקות מהמציאות ומלאות ברעל. שתהיה לך שנה טובה אבל אל תתן לשתן לעלות לך לראש כי למרות שמדובר בשתן יהודי הוא עדיין מסריח. |
|
יווני שחום |
לפני 7 שנים •
20 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
20 בספט׳ 2017
יווני שחום • 20 בספט׳ 2017
משה אמר לעם ישראל
(עם נבל ולא חכם,) ספר דברים ,פרשת האזינו. ,נבל, הינו אדם העושה פשעים אך הכל מעוגן בחוק זה שתמיד מחפש אותיות קטנות מעין עורך שמנצל את מעמדו ,אדם כזה חושב שהוא חכם אבל המשך הפסוק אומר ולא חכם ,שזה הגדרתית נכון לגיבנו יותר מכל עם וצאו וראו ממשלת ישראל בהתנהלותה הייתה מביישת אפילו ילד |
|
המלט |
לפני 7 שנים •
24 בספט׳ 2017
Re: הגרמניות סקסיות
לפני 7 שנים •
24 בספט׳ 2017
המלט • 24 בספט׳ 2017
אפסון מאותגר עקבים כתב/ה: מסקנה בלתי נמנעת לאחר ביקור בקיבוץ בצפון הארץ.
המכנסון הקצרצר וההדוק חושף זוג רגליים ארוכות וחטובות החולצה ההדוקה תחובה למכנסון, מבליטה זוג שדיים זעירים וסקסיים. יש משהו סקסי וקינקי ברגליים השעירות הבהירות שלה, זה לא פוגע במאום בנשיות שלה. המבטא הגרמני שלה מורגש היטב באנגלית המעולה שלה שמתובלת בעברית עילגת וחמודה. אני מתבונן בה וקשה לי לא להיזכר בשרשור הבילתי נגמר "נאצים זה סקסי". אני בטוח שלגרמניה החיננית הזו, שורשים נאציים שהיא בוודאי בושה בהם. אבל בלי קשר, היא סקסית. אמרו חז"ל "נוח לו לאדם שיזרוק עצמו לכיבשן האש, ואל ילבין פני חבירו ברבים". לפני מספר ימים עמדתי בזה כמו ענק, בחיים האמיתיים. כל הסאגה הזו הביאה אותי למחשבות על סבלנות, סובלנות, ראש פתוח, טייטלים, דיעות קדומות וחשבון נפש. המחשבות הללו הן פרי השנה שעברה, מה שעבר עלי בתחילת השבוע ומה שמתחולל כאן - מחול שדים וציד מכשפות [ ] - מספר ימים. תמיד אני בעד פתיחת ראש והימנעות מדיעות קדומות ובעיקר מהתמכרות לשפיטת התוכן רק ע"פ הכותרת. מכל בחינה שהיא, המסקנה בהחלט נמנעת. למשל, מהבחינה הסטטיסטית: אומדן מ 2015 קובע כי בגרמניה יש בערך 41 מיליון נשים. המידגם שלך כולל אישה אחת. קשה מאד לבסס מסקנה סטטיסטית ממידגם כה קטן. לא משנה איך אתה מגדיר ׳סקסית׳, אני משוכנע שתסכים שאנג׳לה מרקל איננה סקסית, על אף שניחנה במעלות רבות אחרות. הייתי מתקן את הניסוח ל: ״נסעתי לצפון; ראיתי גרמניה סקסית; הרגליים שלה היו חטובות - ורציתי להעביר את השפתיים שלי בחלק שבין הקרסול לברך, אפילו שהיו שם שערות (בהירות!)״ וכעת ברצינות לנושא. מה שמתחולל בשרשור האחר הינו דוגמה אופיינית ל׳אלף חכמים לא יוציאו מן הבאר אבן שטיפש אחד זרק לתוכה׳. כל ישראלי, לא משנה מאיזו עדה, אמור לדעת שנושא הנאצים והשואה הינו פצע פתוח בתולדות המדינה הצעירה שלנו, וזה לא רעיון טוב לחטט בפצעים פתוחים, במיוחד לא בפורום ציבורי, שם יש סכנת ממשית לזיהום. כל הדיונים על ׳חופש הביטוי׳, ׳אתר אלטרנטיבי׳, ׳פרטיות הבלוג׳ וכיוצא בהללו הינם בטלים, עקרים וחסרי תוחלת. אף אחד לא יצליח לשכנע אותי למשל, כמי שגדל בבית בו תוצרת גרמניה הוחרמה מטעמים מאד מאד אישיים וכאובים, להתייחס לביטויים כאלה כאל בעלי תוכן מעניין. לכל היותר אני יכול לסתום את אפי, להקיא בשקט, לעבור למדרכה השניה, תוך אימוץ המחשבה הבלתי נמנעת כי הכותבים הינם טיפשים חסרי רגישות. בוודאי שלא אתמוך בביטויים כאלה, שנתפסים בעיניי אומללים. מצד שני, אני מספיק זמן בביצה כדי להבין שכל הדיונים בעניין הם לגמרי חסרי תועלת, ורק מלבים יצרים ורגשות וכעס ולגלוג ושיטנה ושימחה לאיד - כל המרק האנושי המהביל, שאינו תמיד ערב לחיך. |
|