TheMentor(שולט) |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
TheMentor(שולט) • 26 בנוב׳ 2017
אני רק שאלה...
אני חובב מדע, וקראתי ושמעתי כל מיני דברים ומאמרים על פיסיקה בכלל ופיסיקת הקוונטים בפרט. אבל למען השם... איך זה קשור לכאן ? כלומר - מה? אני יכול לשים פה גם מאמר על גידול עגבניות בתנאי קור, וזה יעבור ככה חופשי? אשמח אם תסביר לי את הרציונאל. ואגב, אם הרציונאל הוא להראות כמה אתה חכם ובקיא במדע כזה או אחר, למען נשלטות או שולטות יחייכו אליך יותר בכלוב... ובכן, זו לא הדרך, לפחות לא לטעמי. |
|
TheMentor(שולט) |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
ניקה פול כתב/ה: נירלי גמרתי.
וכתבתי את הדברים שכתבתי למעלה - למרות שראיתי שגמרת מזה, ואני עדיין חושב למרות הגמירה שלך - שאין לזה מקום כאן. |
|
Bent |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
Bent • 26 בנוב׳ 2017
ניקה פול כתב/ה: נירלי גמרתי.
רק בגלל שאת לא מבינה בזה כלום. באותה המידה הוא היה יכול להקריא בצורה פונטית ובמבטא ישראלי שירת ימי הביניים בלטינית עתיקה, נשמע נהדר ומסובך, אבל... |
|
TheMentor(שולט) |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
bent_wordsmith 0 ניראה לי שהיא לא גמרה כלל וכלל, וזו היתה סתם עקיצה משובחת ומתוחכמת
שחלקינו הגברים לא זיהה שזה עקיצה כי ברירת המחדל שלנו היא לרצות שניקה פול תגמור בגלל מילים של מישהו על מכניקת הקוונטים או על כל דבר מסובך אחר. לא. היא לא גמרה בכלל, אז אתה יכול להירגע. |
|
Bent |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
Bent • 26 בנוב׳ 2017
TheMentor כתב/ה: איך זה קשור לכאן ? מנטוס יקר, זה פורום לא קשור, איש איש וטעמו. מי ולמה אתה חושב שיש לך את הזכות בכלל לשאול? למה אתה חש צורך להביע דיעה בכלל? |
|
TheMentor(שולט) |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
היי bent_wordsmith
למה אתה עצבני על הבוקר? אוקי, הכינוי הוא מנטור ולא מנטוס, ואם טעית בכוונה כדי להעליב - סחתיין, שיחקת אותה! שנית, יש לכל אחד ואחת את הזכות לשאול כל דבר, אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, אני יכול לשאול אותך את השאלה הכי אינטימית שבא לי, גם אם לדעתך אין לי זכות לשאול אותה - כמובן שלא תכבד אותי בתשובה שאינה מטר של קללות, אבל עדיין - וזה חשוב, יש לי את הזכות לשאול, גם שאלות שלא קשורות. אני חש צורך להביע דיעה ועמדה בכל דבר - מעצם היותי שולט. איני יודע מה התפקיד שלך - שולט נשלט או מתחלף - אבל כך או כך - שולט - מרגיש צורך ורצון להביע דיעה ועמדה, ככה זה היה - ככה זה יהיה. אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול - זו זכותך. שיהיה לך יום מקסים |
|
ניקה פול |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
ניקה פול • 26 בנוב׳ 2017
bent_wordsmith כתב/ה: ניקה פול כתב/ה: נירלי גמרתי.
רק בגלל שאת לא מבינה בזה כלום. באותה המידה הוא היה יכול להקריא בצורה פונטית ובמבטא ישראלי שירת ימי הביניים בלטינית עתיקה, נשמע נהדר ומסובך, אבל... אני מבינה בלגמור |
|
TheMentor(שולט) |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
ניקה פול כתב/ה: אני מבינה בלגמור.
אפשר לקבל הרצאה בנושא? כי אני לפעמים קצת מתקשה. מ ת ק ש ה. היו לי פה המון שאלות על גמירות, אבל זה יקלקל את מכניקת הקוונטים, זה יקריס לה את פונקציית הגל. זה יקריס לה את הכל. בכלל לחשוב על קבוצת פיסיקאים שלא ראו כוס כבר שנים, רואים פתאום את ניקה פול ניכנסת להם למאיץ חלקיקים, ולשמוע פתאום את כל הלבבות שלהם מאיצים מאפס למאה באלפית שניה. ואז היא מתכופפת לה עם המחשוף הנדיב שלה, ומחייכת, וכולם שם נמסים ונוזלים ומזילים ריר. ואז היא פותחת עוד כפתור ומתחילה במשפט : אני מבינה בלגמור. זוהי סדנא בנושא גמירות. אם מישהו חושב שהוא לא מעוניין בסדנא ולא מעוניין בלגמור, הוא מוזמן לצאת החוצה. מה אתם אומרים? מישהו יצא? |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
פסיכו לוג(שולט) • 26 בנוב׳ 2017
מכניקת הקוונטים כל כך ענפה ומרתקת, להציג דווקא פן פיזיקלי קטנטן ומשעמם לא עושה איתה חסד ולא משכנע עד כמה הכותב מבין מה היא. גם לי מרגיש כמו נסיון להרשים שלא עשו מאחוריו עבודה מושקעת.
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
26 בנוב׳ 2017
מיתוסית(שולטת) • 26 בנוב׳ 2017
הרגע הזה שאת נקבה בטבע ואת רואה זכרים שמתנגחים זה בזה עם הקרניים או הטלפיים שלהם, נוהמים, חושפים שיניים ומנהלים קרבות שופוני למען יראו וייראו בגלל מריבה על טריטוריה/נקבה/רכוש/אגו (הקף את התשובה הנכונה ביותר), כל אחד מהם מנסה להבליט את יתרונותיו ולדמות עצמו לזכר אלפא, בשעה שהוא מנסה להקטין את האחר לכדי ביתא, בלי בעצם לדעת שנקבות אלפא מביטות בהם בשאט נפש, ולא רק שאינן מתרשמות מהם, הן אף מצקצקות על טיפשותם הכה רבה של זכרים הכביכול שולטים, אך במקרה הטוב נשלטים על ידי הטסטוסטרון שלהם.
|
|