שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לידיעת כול הנישלטים שמתלוננים על תגובות מעליבות או התעלמות

שולטת בנשלט צפוני​(שולטת)
לפני 6 שנים • 4 במרץ 2018
אתה כתבת בסיסמאות אין כללים ואין הגדרות , כל קשר הוא שונה תלוי בפרטנר , אין איזו מחברת הוראות או איזה כפתור הפעלה , הדברים פשוט מתפתחים עם כל אחד אחרת , כמובן שאם בוחרים להיות ביחד והדגש על בחירה אזי סביר להניח שיש לנו תמונות משותפים , אז תחסוך לנו את הסיסמאות , ועכשיו תוכל להתוודות ולהגיד שניסתה להרשים כמה שולטות כאן ... אותי לא שכנעת
אתה כתבת בסיסמאות אין כללים ואין הגדרות , כל קשר הוא שונה תלוי בפרטנר , אין איזו מחברת הוראות או איזה כפתור הפעלה , הדברים פשוט מתפתחים עם כל אחד אחרת , כמובן שאם בוחרים להיות ביחד והדגש על בחירה אזי סביר להניח שיש לנו רצונות משותפים , אז תחסוך לנו את הסיסמאות , ועכשיו תוכל להתוודות ולהגיד שניסית להרשים כמה שולטות כאן ... אותי לא שכנעת
קראתי הרגע את הפרופיל שלך , אתה בעצמך לא יודע מה אתה רוצה , מאוד מבולבל , היית מיישם את מחברת ההוראות שלך או רשימת המכולת שלך קודם כל על עצמך בכל אופן בהצלחה
גון קונור מקלאוד​(נשלט)

את בכוונה מתקיפה אותי אישית ?

שולטת בנשלט צפוני כתב/ה:
קראתי הרגע את הפרופיל שלך , אתה בעצמך לא יודע מה אתה רוצה , מאוד מבולבל , היית מיישם את מחברת ההוראות שלך או רשימת המכולת שלך קודם כל על עצמך בכל אופן בהצלחה

אים את נהינית
להיכנס בי
ולפרסם פעמיים ברצף את אותה התגובה

Have a nice day
איפה הבנת שאני מתקיפה ??? הערתי לך הערה הכי אמיתית אתה צריך אותה לאן שאתה בוחר , זו היתה הערה בהמשך לפוסט שלך ...
גון קונור מקלאוד​(נשלט)

או ש.

שולטת בנשלט צפוני כתב/ה:
אתה כתבת בסיסמאות אין כללים ואין הגדרות , כל קשר הוא שונה תלוי בפרטנר , אין איזו מחברת הוראות או איזה כפתור הפעלה , הדברים פשוט מתפתחים עם כל אחד אחרת , כמובן שאם בוחרים להיות ביחד והדגש על בחירה אזי סביר להניח שיש לנו תמונות משותפים , אז תחסוך לנו את הסיסמאות , ועכשיו תוכל להתוודות ולהגיד שניסתה להרשים כמה שולטות כאן ... אותי לא שכנעת

לגבר נישלט אין זכות
להביע את דעתו בנושא הזה
בפומבי

ולשתף אחרים בניסיון שלו

על סמך מה שהוא יודע

והתנסה בו
גון קונור מקלאוד​(נשלט)

...

שולטת בנשלט צפוני כתב/ה:
איפה הבנת שאני מתקיפה ??? הערתי לך הערה הכי אמיתית אתה צריך אותה לאן שאתה בוחר , זו היתה הערה בהמשך לפוסט שלך ...

ואים ניסיתי להרשים

מה רע בכך ?