סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

זה בדסמ?

MagisterDolor​(שולט)
לפני 6 שנים • 25 במרץ 2018
MagisterDolor​(שולט) • 25 במרץ 2018
מה לגבי להשתין ולחרבן על אנשים?
זה בדס"מ?
לטעמי כן, אבל זה לא הבדס"מ *שלי*
Glitch
Glitch • 25 במרץ 2018
לפי הספר שלי, בדס"מ הוא (גם, לא רק) ביטוי של אלימות, פריקת עול, רגשות ואקטים חריפים שלא מתאפשר ביחסים נורמלים. באופן אידיאלי - הדבר נעשה בסביבה בטוחה ורמת הסיכון והחשיפה נתונה להחלטת המשתמשים.
אם מדובר בחבלות סודיות זה מחליק יותר טוב בגרון - ישבן מסומן זה מדליק, חמוד או הירואי. אם הסימנים מטפסים במעלה הצוואר או מבעד לשרוול ומקצינים בחומרתם - זה כבר מעלה קונוטציות של התעללות וקורבנות. אישית, אני לא רואה מה ההבדל העקרוני בין המקרים, בהינתן הסכמה, חוץ מהפילטר התרבותי שלא מדלג, כך נראה, גם על מי שבקטע.
גברים​(שולט)
גברים​(שולט) • 25 במרץ 2018
אם אני אנסה לדייק את מה שמפריע לי שם, זה לא הסימנים ולא הדם, זה פשוט הצד הפרקטי החברתי.

אי אפשר באמת לצאת מהבית בצורה כזו, בלי שיסיקו לגבייך מסקנות כאלו ואחרות, שאף אחת מהן לא נכללת תחת הקטגוריה - "איזה כיף לה" או "איך הוא קישט לה את הפנים".
lori{ע_מ}
lori{ע_מ} • 25 במרץ 2018
Green eyed girl - אכן התמונות היו פעם בבלוג שלי. במקרה הזה אנחנו לא מדברים כאן על משהו סופי כמו מוות או על משהו שלא ניתן להתחרט עליו. אני מצד אחד נמשכת לתמונות האלה כי יש המון גאוה באיך שהן מציגות את עצמן ועם הגאווה הזו שלהן אני חושבת שהרבה יכולות להזדהות.
אני מסכימה עם מה שארכאנגל כתבה בנוגע לכך שהסימנים כולה עלו קומה אבל (וזו גם התייחסות למה שגליץ' כתבה) מצד שני אנחנו לא נלך ונאכל בעבודה על ארבע עם קולר ורצועה, אם יש סימנים על הזרועות והחזה סביר להניח שנכסה אותם ולא נציג אותם לראווה, אלא אם כן אנחנו במסיבה למשל. ופנים.. חוץ מרעלה ואיפור כבד שאני בספק אם יסתיר - זה מאוד מזמין שאלות ורחמים מהסובבים ודרישה לסיפוק הסברים מול "אנשים נורמטיביים". ואין דרך להסביר חוץ מ"נתנו לי בוקס" (ורציתי את זה).
lori{ע_מ}
lori{ע_מ} • 25 במרץ 2018
גברים כתב/ה:
אם אני אנסה לדייק את מה שמפריע לי שם, זה לא הסימנים ולא הדם, זה פשוט הצד הפרקטי החברתי.

אי אפשר באמת לצאת מהבית בצורה כזו, בלי שיסיקו לגבייך מסקנות כאלו ואחרות, שאף אחת מהן לא נכללת תחת הקטגוריה - "איזה כיף לה" או "איך הוא קישט לה את הפנים".

הקדמת אותי.
Glitch
Glitch • 25 במרץ 2018
lori כתב/ה:
Green eyed girl - מצד שני אנחנו לא נלך ונאכל בעבודה על ארבע עם קולר ורצועה, אם יש סימנים על הזרועות והחזה סביר להניח שנכסה אותם ולא נציג אותם לראווה, אלא אם כן אנחנו במסיבה למשל. ופנים.. חוץ מרעלה ואיפור כבד שאני בספק אם יסתיר - זה מאוד מזמין שאלות ורחמים מהסובבים ודרישה לסיפוק הסברים מול "אנשים נורמטיביים". ואין דרך להסביר חוץ מ"נתנו לי בוקס" (ורציתי את זה).

לדעתי זה כבר נימוק האם לעשות או לא לעשות. התגובה שלי התייחסה לעובדה שיש מוסר כפול לעיתים מול ביטויים שונים של בדס"מ וטולרנטיות די נמוכה לדברים יוצאי דופן. אני בטוחה שדווקא את לורי, מבינה את כוונתי.
אני לא פומבית בעצמי ולא הייתי רוצה שבעבודה שלי ידעו וירדו לי לתחתונים, בניגוד אגב לסביבת החברים הקרובה שלי, ככה שפנסים בעיניים הם לא בדיוק ספל התה שלי. עם זאת, אני לא חושבת שמדובר באקט מזעזע וחולני, יותר מדברים אחרים או פופולריים יותר לצורך הדיון, שהם בעצמם אלימים/עלולים להיות פוגעניים אפילו אם לא חושפניים.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 25 במרץ 2018
הכל זה בדסמ. כולל הטימטום.
כלומר המחיר של הבחירות ששניים בוחרים בזמן נתון.
גם אם זה לסיים במיון (בתקוה שהוא מגיע איתה לתמוך)
וגם אם זה לא הסגנון הנחשק של מי שצופה בזה.
Green eyed girl​(נשלטת){Sheperd}
lori כתב/ה:
Green eyed girl - אכן התמונות היו פעם בבלוג שלי. במקרה הזה אנחנו לא מדברים כאן על משהו סופי כמו מוות או על משהו שלא ניתן להתחרט עליו. אני מצד אחד נמשכת לתמונות האלה כי יש המון גאוה באיך שהן מציגות את עצמן ועם הגאווה הזו שלהן אני חושבת שהרבה יכולות להזדהות.
אני מסכימה עם מה שארכאנגל כתבה בנוגע לכך שהסימנים כולה עלו קומה אבל (וזו גם התייחסות למה שגליץ' כתבה) מצד שני אנחנו לא נלך ונאכל בעבודה על ארבע עם קולר ורצועה, אם יש סימנים על הזרועות והחזה סביר להניח שנכסה אותם ולא נציג אותם לראווה, אלא אם כן אנחנו במסיבה למשל. ופנים.. חוץ מרעלה ואיפור כבד שאני בספק אם יסתיר - זה מאוד מזמין שאלות ורחמים מהסובבים ודרישה לסיפוק הסברים מול "אנשים נורמטיביים". ואין דרך להסביר חוץ מ"נתנו לי בוקס" (ורציתי את זה).

אני באמת לא מבינה איך הן יוצאות מהבית במצב הזה ...
אני לא שופטת אותן בשום צורה, אני פשוט לא מבינה למה כל מקום אחר בגוף לא מספיק, גם בגלל ההשלכות של זה על החיים במציאות וגם מבחינת הסיכון.
בגלל שראיתי את התמונות שאת מדברת עליהן אני מעריכה שלהגיע לזה דורש עוצמה והתמדה ולכן הסיכון של לפגוע בעיניים, אף אוזניים די גדול.
היד
היד • 25 במרץ 2018
כולם פה מתייחסים רק לssc וזו לא הגישה היחידה שקיימת. למעשה קיימות פילוסופיות שונות שמתייחסות לבדס"מ בפעילויות קיצון שלו אבל שניתן להשתמש בהן לטעמי ביחד עם ssc. לא הכל בטוח או שפוי.
מעבר לכך, יש אנשים שזה מה שהם רוצים וזה מוסכם על המשתתפים.
התייחסו פה לפסיביות של נשים, אז יש ענף שלם בבדס"מ שנקרא "גור" ששם לנשים אין מעמד (מלבד כמה תפקידים בודדים) והן פסיביות בצורה קיצונית. וזה בא לידי ביטוי שהן עשויות להסתובב עם האדון שלהן כשהן קשורות בקולר (למרות שלא כל כך בפומבי. איזה "גוריאני" נעצר באנגליה ככה). אז מה? זה לא בדס"מ כי הן פסיביות? זה מה שהן בחרו. האם זה קיצוני? כן...אז מה?
ישנם דברים רבים שלא לטעמי אבל אני מבין שהם קיימים ומקבל אותם למרות שלא אעסוק בהם לעולם.
לגבי אכילת אדם כפטיש, אם אני זוכר נכון כל הסיפור היה מאוד גרמני כלומר היה מאורגן ומסודר, ממש הזוי כשחושבים על זה. האדם נעצר ונכלא. זו דוגמא מאוד קיצונית. אבל פעילות בדס"מ בכלל נחשבת כקיצונית בעיני רוב האוכלוסיה כי היא נתפסת כמקשה סטראוטיפית אחת. המשטרה או השלטון לא נוטה להתערב בפעילות הזו בחלק מהמדינות אלא אם כן זה מגיע למצבי קיצון כגון אכילת אדם (אני בכלל לא חושב שזה ספציפית קשור לבדס"מ כלל) גם אם ישנם חוקים שאוסרים פעילות בדס"מית.
ולשאלתך green, כן, אני חושב שזה בדס"מ כי יש בזה אלמנטים של סקס אחר/אלטרנטיבי גם אם לך (ולי) זה לא נראה שזה משהו שהיינו משלבים בבדס"מ.
פסיכו לוג​(שולט)
לפני 6 שנים • 26 במרץ 2018
פסיכו לוג​(שולט) • 26 במרץ 2018
בכנות, אין תשובה פשוטה לסוגיה אבל חייב לשתף בשני מקרים שנחשפתי אליהם לפני כמה שנים:
הכרתי סאביות שביקשו ממני להתאכזר אליהן עד כדי פציעות כמו שלורי תיארה וסירבתי. בשני המקרים היה לי ברור שיש קשר למצב הנפשי שלהן (נזהר שלא להכליל, אבל ראיתי בחיי מתאם חיובי בין מצוקה נפשית לפנטזיות קיצוניות) והעדפתי לנסות לשכנע אותן לוותר על זה. הן פנו ל"שולטים" אחרים עם קצת פחות מצפון. אחת אושפזה עם זעזוע מח, השניה עם פגיעה פנימית ועקרות. שתיהן התחרטו.
מאז אני מתקשה להאמין שכל מי "שרוצה" את זה מבינה את זה. כל הענין של בחירה חופשית היא אשליה בעייתית מאוד.