סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על ריצוי. ועונג.

L U C I F E R
לפני 6 שנים • 16 במאי 2018
L U C I F E R • 16 במאי 2018
אני חושב שזה מאד תלוי בסוג הקשר ועד כמה הוא בריא.
להיות נשלט לא אומר להיות אפס, תת-אדם ללא צרכים, רצונות וגבולות.
גברים​(שולט)
גברים​(שולט) • 16 במאי 2018
Ollie כתב/ה:
אוקיי, מתקנת: התכוונתי שאני כל כולי נשלטת. שאני באמת - לא כפרקטיקה מינית בלבד, שנכנסת בחזרה לקופסה כשיוצאים מהסיטואציה המינית - באמת מתחתיו. באמת שייכת לו.
(באידיאל, כן? כרגע אני רק בתחילתו של קשר חדש, ואני מדברת על מי אני, לא על מה הקשר הספציפי איתו. למרות שזו לגמרי התקווה שלי.)

ועדיין, מבחינתי זה לא יכול לעבוד אם הצרכים שלי לא מסופקים. גם אם אני באמת תחתיו, ולא יכולה לבוא בדרישות. אני עדיין בעלת צרכים, וצריכה שהם יסופקו. גם המיניים, גם הנפשיים, גם הפיזיים האחרים.

כשתהיי שם עמוק בפנים תביני שבמקום הזה הצרכים שלך משתנים וכל הצרכים שהיו לך קודם מתנקזים לצורך הנפשי הזה של פשוט - להיות שם, שלו.
הצרכים הפיזיים שלך יהיו שלו. אם הוא ירצה הוא יעניק לך אותם ואם יחליט שהוא לא רוצה, הוא לא יעניק לך אותם (והוא יכול להחליט שלא מגיע לך כי לא היית מספיק טובה והוא יכול להחליט לא להעניק לך אותם, פשוט כי ככה הוא החליט) ואת תקבלי כל החלטה שלו בכניעה וקבלה מוחלטת, גם אם היא תתסכל אותך וגם אם תחשבי שלגמרי מגיע לך ותביני שזו אחת הדרכים שלו לגרום לך להפנים לעומק כמה את, לגמרי שלו.
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 16 במאי 2018
Lol FlowerKitty.
אוף, לא הבנתי. את חושבת שהוא יסכים להסביר לי שוב?
FlowerKitty​(אחרת)
FlowerKitty​(אחרת) • 16 במאי 2018
אני תוהה אם "הצרכים הפיזיים שלך יהיו שלו" אומר שהוא ירגיש את זה כשאת תצטרכי פיפי. מאוד מבלבל.
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 16 במאי 2018
אוי, הוא יהיה כל כך מסכן. הוא כל הזמן ירגיש כמה אני צריכה שוקולד.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
FlowerKitty כתב/ה:
אני תוהה אם "הצרכים הפיזיים שלך יהיו שלו" אומר שהוא ירגיש את זה כשאת תצטרכי פיפי. מאוד מבלבל.

איזה מחשבה מוזרה. ממש... ביזארית
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 16 במאי 2018
ירצה יספק. לא יבוא לו לא יספק.
הכל סובב את רצונו
וכל קשר מה שמתאים לשניים. מוסכם ומתוקשר היטב.
בין אם זה דום מחמד או מאסטר נוקשה
ומתנקז ל "כן מאסטר, תודה "

הא וכן כולל פיפי

Blessed be
Dvaros​(שולט)
Dvaros​(שולט) • 16 במאי 2018
Ollie כתב/ה:
אוקיי, מתקנת: התכוונתי שאני כל כולי נשלטת. שאני באמת - לא כפרקטיקה מינית בלבד, שנכנסת בחזרה לקופסה כשיוצאים מהסיטואציה המינית - באמת מתחתיו. באמת שייכת לו.
(באידיאל, כן? כרגע אני רק בתחילתו של קשר חדש, ואני מדברת על מי אני, לא על מה הקשר הספציפי איתו. למרות שזו לגמרי התקווה שלי.)

ועדיין, מבחינתי זה לא יכול לעבוד אם הצרכים שלי לא מסופקים. גם אם אני באמת תחתיו, ולא יכולה לבוא בדרישות. אני עדיין בעלת צרכים, וצריכה שהם יסופקו. גם המיניים, גם הנפשיים, גם הפיזיים האחרים.

את סותרת את עצמך.
מצד אחד את נשלטת טוטלית בלי קשר למין אבל מצד שני את באה עם דרישות לשולט שלך בשביל שיספק אותך.
אני תוהה עד כמה את באמת מבינה מה זה להיות נשלטת טוטלית.
שולמית ש
לפני 6 שנים • 17 במאי 2018
שולמית ש • 17 במאי 2018
אני אישית לא מגיעה לסיפוק מיני
בסשנים.
אני מגיעה לסיפוק מהכאב שהעבד חובה. אבל הוא לא מיני אין לי צורך בזה.
ובנוסף גם העבד שלי לא מגיע לסיפוק מיני. אולי הוא רוצה. ואפילו מאד. אבל אין לו אפשרות לגמור.