סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יחסי שליטה

דרקן ראהל​(נשלט){מית}
לפני 5 שנים • 28 בפבר׳ 2019

Re: ברור ברור ארכ

dolevrakk כתב/ה:
השאלה אם הפתיחות הזאת עם העבד לא גורמת לעבד להתבלבל
למה ברגע שכבר העבד ראה וחווה הכל עם השולטת שלו,פתאום כשהשולטת תרצה משהו הפוך העבד ירגיש בנוח לחלוק עליה..
זה הורס קצת את היחסי שליטה לא?

רגשות ובדסמ זה עסק סבוך.
יש שנשבעים שברגע שמעורבים רגשות, אין יותר שליטה. או שקובעים שבדסמ עם רגשות זה רק למי שעבורו בדסמ זה תבלין, תוספת, ולא "הדבר האמיתי".
ויש שנשבעים שלא תתכן שליטה בלי רגשות, בלי מערכת יחסים עמוקה ומלאה באהבה. ומפתיע שרבים מאלה יודעים בוודאות שבדסמ בלי רגשות זה רק לסטוציונרים וכאלה שמשחקים בבדסמ, אבל זה לא "הדבר האמיתי".
אגב, יש גם רבים שמשוכנעים שנשלטים מפתחים רגשות ושולטים לא, וככה טבעי.
המסקנה שלי היא - תדע מה אתה רוצה. אם אתה, dolev, רוצה מערכת זוגית שהיא גם בדסמית או בדסמ נטו. ולך לחפש שולטת שרוצה אותו דבר. זהו. אין תשובה מעבר.

וכן, אולי יהיה בלבול כשרגשות מעורבים. הוא יכול לבוא גם מצד השולטת - קושי שלה להשפיל את אהובה, למשל. אז בסדר, יהיה בלבול. תדברו על זה, תבררו את זה, והלאה. חלק מהיחד.

כל השאלות התיאורטיות למיניהן יפתרו את עצמן ברגע שתהיה בסיטואציה. מבטיח לך. הן נראות לך מורכבות ומסובכות כי אתה מנסה לענות מראש על משהו שהוא לגמרי תלוי מצב ואנשים.
dolevrakk
dolevrakk • 28 בפבר׳ 2019
מעניין לשמוע איך כל שולטת תופסת את עולם השליטה בדרך שלה
ובעיינים שלה.

אשמח לשמוע עוד דעות של שולטות

תודה רבה לך מנטה על תגובתךicon_smile.gif
dolevrakk

Re: ברור ברור ארכ

dolevrakk • 28 בפבר׳ 2019
דרקן ראהל כתב/ה:
dolevrakk כתב/ה:
השאלה אם הפתיחות הזאת עם העבד לא גורמת לעבד להתבלבל
למה ברגע שכבר העבד ראה וחווה הכל עם השולטת שלו,פתאום כשהשולטת תרצה משהו הפוך העבד ירגיש בנוח לחלוק עליה..
זה הורס קצת את היחסי שליטה לא?

רגשות ובדסמ זה עסק סבוך.
יש שנשבעים שברגע שמעורבים רגשות, אין יותר שליטה. או שקובעים שבדסמ עם רגשות זה רק למי שעבורו בדסמ זה תבלין, תוספת, ולא "הדבר האמיתי".
ויש שנשבעים שלא תתכן שליטה בלי רגשות, בלי מערכת יחסים עמוקה ומלאה באהבה. ומפתיע שרבים מאלה יודעים בוודאות שבדסמ בלי רגשות זה רק לסטוציונרים וכאלה שמשחקים בבדסמ, אבל זה לא "הדבר האמיתי".
אגב, יש גם רבים שמשוכנעים שנשלטים מפתחים רגשות ושולטים לא, וככה טבעי.
המסקנה שלי היא - תדע מה אתה רוצה. אם אתה, dolev, רוצה מערכת זוגית שהיא גם בדסמית או בדסמ נטו. ולך לחפש שולטת שרוצה אותו דבר. זהו. אין תשובה מעבר.

וכן, אולי יהיה בלבול כשרגשות מעורבים. הוא יכול לבוא גם מצד השולטת - קושי שלה להשפיל את אהובה, למשל. אז בסדר, יהיה בלבול. תדברו על זה, תבררו את זה, והלאה. חלק מהיחד.

כל השאלות התיאורטיות למיניהן יפתרו את עצמן ברגע שתהיה בסיטואציה. מבטיח לך. הן נראות לך מורכבות ומסובכות כי אתה מנסה לענות מראש על משהו שהוא לגמרי תלוי מצב ואנשים.

נכון מאד,אני מבין מה אתה אומר.
פשוט מעניין אותי לשמוע על תפיסת עולמן של כל שולטת איך מבחינה מתנהלים הדברים.
מה מותר ולגיטימי, ומה "בל יראה " "ובל ימצא"
כל שולטת רואה אחר את הדברים

תודה על תגובתך דרקן ראהל