loren |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
loren • 11 באפר׳ 2004
אם כל הכבוד לכן לא זוכרת שחצי נטפל אליכן. הוא ישב כאן והעליב בלי סוף.
גם אותי.......... אבל מה שהוא עשה לעוד אנשים כאן היה מאוד מכוער. ועובדה שלשרשור השני לא הגבתן. ולזה כן. זה היה ברור לי שאם יגיבו זה בדיוק כאן. צר לי שאתן כועסות, אני עוד יותר. וזכותי. בפעם הבאה שחצי יתנהג אליכן בצורה נבזית אז אל תקפיצו שרשורים כדי לא להראות כמה שהוא נחמד. תמשיכו אולי למחוא לו כף, זה הרבה יותר יעיל מאשר להקפיץ שרשורים. בפורום משתמשים במילים. לצערי מכאן אי אפשר להכניס ראסיה לחצי. אבל כל עוד הוא נטפל לחיי האישיים ולעוד חיים אישיים של אחרים, אני אקפיץ ועוד איך. לא אהבתן? לא נורא, יעבור לכן. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
חצי אדון • 11 באפר׳ 2004
לורן
את היית צריכה לקרוא אותי ולהבין שלא התכוונתי להגיב להקפצה הזו אלא במקום ובזמן הנכון. ומכיוון שהבנתי וידעתי "שיכנסו" בך כאן . שתקתי. אבל...הנה..אני... בכל מקרה, אני מתנצל אם פגעתי בך .אמרתי לך , יש לי דרכים משונות לומר לך שאני אוהב! נריסה? את כאן ? nerissa כתב/ה: מסכימה לחלוטין עם רחפנית וזרונת, לורן.
את לא צריכה "להראות לנו מי זה חצי אדון". אני חושבת שמגיע מעט קרדיט לאינטליגנציה המוגבלת של כל אחד ואחת מאיתנו שיגיע למסקנות האישיות שלו. אם בשעשוע, אם בכעס או אם בתחושות אחרות. לנצל את השרשור הזה לנקמנות אישית זה הכי נמוך שאפשר. לא רואה כלום מלבד נקמנות אישית ונסיון "לפגוע בו באותה מטבע" (ומבטיחה לך שזה לא מתקרב למה שחצי עשה..). אגב - בעצם השימוש הזה השתמשת בחרב פיפיות, לורן. nerissa הצטרף: 17 מרץ 2003 מיקום: איפה שצריך 22:38 04/04/04 חצי. אהוב שלי. אתה יודע שאני מכורה לך.. ואני חייבת לציין שכבר הרבה הרבה שנים לא זכיתי לפגוש איש המתעלס בכזו אהבה ותאווה, בכל כך הרבה להט ועוצמה עם כל תא אפור במוח. אין כמוך נריסה אני מציע לך לבדוק את מידת פיצול האישיות שלך (יש לי מתחרה???) איך יכול להיות שאת חולה עליי ובצדק! ובאותה נשימה למכור את עצמך בזול רק כדי למצוא חן בעיניי ה"קהילה"? (את השורה הבאה אשאיר ריקה מתוך כבוד רב שאני רוחש לך) הצלחתי להוציא מהם/ן את הכי רדוד והכי עלוב !!!! , כלומר , את האמת!!!! אני קורא את התגובות שלהם/ן ולא מאמין עד כמה אנשים יכולים להיות צבועים ולהגיב כאן בצורה נמוכה , לקלל ולהקרין שינאה ונקמה. אם אני לא רלוונטי - מדוע הם מגיבים נריסה ? הם מגיבים כי אני בדרכי שלי , מחבר אותם לאמת! נקודה. והאמת היא שBDSM עושים פחות או לא עושים בכלל! כשיש שם אהבה. ושם אין אהבה! נ.ב אני אוהב אותך. עדיין. |
|
loren |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
loren • 12 באפר׳ 2004
חצי.... אני חושבת שאני יודעת יופי להסתדר לבד .
על נריסה זה הדבר האחרון שאפשר להגיד- שהיא"מוכרת" את עצמה לקהילה. אני בקלות יכולה לתת לך רשימה ארוכה של כאלו שכן- אבל דווקא כאן נטפלת לאדם הלא נכון. בקיצר- חוץ מזה שבדסמ זה איכסי פיכסי ויש לך את פרדוקסים של בליצקי ויש לך את פאולו קואלו בספריה.ויש לך נטיה משונה לצטט אותם בלי שום קשר לשום דבר, ואתה נכנס לפרופילים של האנשים ומנסה לרדת לחיים שלהם. חוץ מכל זה- יש לך עוד משהו באמתחתך אדון סיזיפוס? בחיי שהתעייפתי ממך |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
חצי אדון • 12 באפר׳ 2004
איזה התעייפת לורן...
רוצה עוד אמרת ? את מוזמנת לפרטי , רק שם תתנהגי יפה... אולי תגלי עוד מ"הקצת מכל דבר" שבי ותגלי בחור צנוע שבחר להקרין את ה"שחצן" שבו רק מתוך הבנה שלפעמים זו הדרך היחידה להפיק מאנשים את המירב והמיטב - קרי - את האמת! (ראי ערך - לאיזה רמה נמוכה ירדו איתי כאן ) |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
קליבר(שולט) • 12 באפר׳ 2004
חכה , אתה עוד לא לגמרי למטה
[/color][/size] |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
חצי אדון • 12 באפר׳ 2004
קליבר ידידי
אתה לא מרגיש איזו צמרמורת מוזרה בגוף בכל פעם שאתה טועה בנסיון להעביר כאן הודעות מודגשות? רשום את ההודעה ומייד לאחר מכן סמן/צבע אותה. לחץ על גודל הגופן המתאים ב - "גודל הגופן" (לא לטעות - גודל הגופן לא נקוב במלימטירים..) ומה שהכי חשוב, לפני שאתה משחרר לאתר לחץ על "תצוגה מקדימה" !!!!! בהצלחה. |
|
loren |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
loren • 12 באפר׳ 2004
חצי אדון כתב/ה: איזה התעייפת לורן...
רוצה עוד אמרת ? את מוזמנת לפרטי , רק שם תתנהגי יפה... אולי תגלי עוד מ"הקצת מכל דבר" שבי ותגלי בחור צנוע שבחר להקרין את ה"שחצן" שבו רק מתוך הבנה שלפעמים זו הדרך היחידה להפיק מאנשים את המירב והמיטב - קרי - את האמת! (ראי ערך - לאיזה רמה נמוכה ירדו איתי כאן ) חצי- בחור צנוע.... נו שווין. תודה שאתה מזמין אותי לפרטי, אני יכולה להמשיך להתנהג יפה גם כאן אני גם לא ממש רוצה לדעת מהקצת הזה שלך או לקרוא אותך מבין השורות. האמת שאתה כל כך עולז עליה היא האמת שכל בן אדם רוצה שיתנהגו אליו בכבוד, שלא יפשפשו בחייו האישים, ושיתייחסו אל דעותיו בכבוד. מה שאתה עושה זה בדיוק לא זה- אז אנשים מתרגזים, ובצדק. ואתה אומר- אה! הרגזתי אותכם לכן הבדסמ זה שקר אחד גדול. כאילו מה?? מה הקשר בכלל? יש לך השגות לגבי הבדסמ? אתה מסוגל בכלל לנהל וויכוח עינייני בלי להכנס לחיים של האנשים האחרים כאן? אני רוצה להחזיק מיליון מאהבים, בעל אדון ועבד- מה זה קשור למהות של הבדסמ בכלל? מה אתה רוצה? להחזיר אותנו "למוטב"? למה אתה לא מוכן לשחרר את הקטע הזה אצלך שיש אנשים שאוהבים לעשות דברים אחרים בלי שזה יהרוג אותך? מה כל כך מרגיז אותך אצלנו? תראה רק כמה אתה כל כך אנטי ורע אלינו שאפילו מילה חמה ואמפתיה לא היה לך לתת לטוליפ שכתבה מה שכתבה. מה שחשוב היה כמובן הפרופיל וזה שהיא סאבית- אז מגיע לה. זה שתשב כאן ותרגיז אותנו לא יוביל לכלום. אני לא ממש מצליחה להבין מה כואב לך. זה רק ברור שעצם הקיום שלנו מכאיב לך. אז או שתקבל אותנו- או שתעזוב אותנו. אתה הרי לא מאמין שפתאום מישהו בגללך יחזור ללקק גלידת ווניל..... גם אם אתה נורא רוצה |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
קליבר(שולט) • 12 באפר׳ 2004
יפה, ירדת עוד קצת , אבל אתה עדיין לא ממש למטה , תתאמץ , אתה ממש לא משתדל ...
ואגב , שטיק דרעק(*) ..כדאי שתגיע למטה מהר.. ( *ולאלה שלא מצויים בשפה היידית , התבקשתי לתרגם : זהו פלח צואה ) |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
חצי אדון • 12 באפר׳ 2004
לורן
את מתמקדת בתוצאות . אני בסיבות . ואין שום סיבה שבעולם שתשחקי את ה"זונה" (ואת הרי לא!) כדי שאני או "הם" יחשבו שאת אישה נפלאה או /ו כדי שסוף סוף תצליחי להשתיק את הזמזום הזה במח ובנשמה (שלא תסבול לעולם מצבים ,סיטואציות והתרחשויות המתנגשים עם האינטואיציה). קליבר אתה יודע, לפעמים אני חושב לעצמי שלשלוט בך זו אחריות עצומה. אני לא מרגיש נח עם העובדה שאתה רודף אחריי , מתנשף ולא מצליח להדביק אותי. אני מתחבר לאותיות ולמילים המעטות שאתה משחרר כאן ונדהם בכל פעם מהעובדה שאתה לא מבין מה עובר עליך איתי כאן ,ומהצורך שלך להכנס למוד של הליצן או /ו האח של ועם בנות האתר... נ.ב זאת היתה התגובה האחרונה שלי בדף הזה של טוליפ. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 באפר׳ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 12 באפר׳ 2004
כל הכבוד!!!
איזה שירשור חשוב. |
|