בכוח המוח(שולטת) |
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
בכוח המוח(שולטת) • 5 במרץ 2019
תלוי. כשזה מגיע עם היד שלי על הזין או הביצים שלו, והוא לא יודע אם מה שמפתל אותו זו היד או המילים. אולי פינוק זו לא המילה המדוייקת, אבל זה עונג גדול.
|
|
H rebel(נשלט) |
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
H rebel(נשלט) • 5 במרץ 2019
מונה כתב/ה: אני אוהבת מתנות שרואים שחשבו עליי ושמפנקים אותי בהקדשות של שירים, ומלא מלא נעימי בגב. מלא.
פינוק בלי קשר לשליטה כן? מונה ....אפשר גם מתנות עם קשר חלקי לשליטה |
|
בוורלי |
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
בוורלי • 5 במרץ 2019
לא כי אני לא מתחברת לשליטה (מה אני עושה באתר זה נושא אחר) .
מתנות בעיני לא קשורות לשליטה, הן קשורות למחוות לאדם אהוב. אני גם מאוד נהנית להעניק. |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
5 במרץ 2019
Sm Art{☆Sm} • 5 במרץ 2019
בידוע ,לנו שבבדסמ' ,אין שום קשר לעולם הפינוקים ,וה מושי מושי ,
אנשים הנזקקים לבדסמ' ,אם תיתן להם פינוקים ,אתה לא עונה להם על "הצרכים ",שלהם ,הצורך שלהם באקט מסוים ,מקורו ,הוא בנפש שלהם . אני ,לשם ההדגמה ,אי אפש' לפתות אותי ,בעיסוי מפנק ,וגם לא בזיון פרוע ,וגם לא במסעדת יוקרה ,וגם לא בטיסה במחלקה הראשונה ,ושהות בקורסיקה ,או בדרום צרפת , אין דבר שיכול לפתות אותי ,גם לא אם תביאו לי 100 דוגמניות ,לא תפתו אותי . תביאו לי יהודייה ,שמנמונת ,עם תחתוני סבתא ,או פנטלונס ,ובוש ,תאורה מעומעמת ,מוזיקה קלאסית , ואני עף ,אני בעננים .. תביאו לי אותה , עם הומור ,וחשיבה זהה לשלי ,שהטלפתיה בינינו ,עובדת היטב ,והיא קוראת המחשבות שלי ,ואני את שלה . ואני עף ,ואני בעננים . לגבי ,כל מה שיתרחש בינינו ,אני לא מודאג , אם היא ,יהודייה שמנמונת ,ויש לה בוש ,ויש לה פנטנולס ,אז הטלפתיה בינינו ,תעבוד . והכול יזרום ויעבור חלק בינינו ,כאילו שנינו ,זוג יונים ,שטסים במחלקה הראשונה של לופטהנזה ,מפרנקפורט ,למלון סוברטה ,בסנט מוריץ . בשלב ,בו הנחתי עליה את כף היד שלי ,השולטת הזאת היא תהיה שלי ,כול עוד שאחשוק בה . זה הפורמט לאם המדובר ,בשולטת שמנמונת ,עם בוש ,ופנטנולס ,והיא מדברת בשקט ,ורגוע ,כל מה שחבוי במוח שלה ,יפתח תוך דק' בודדות ,וכנל",מה שחבוי במוחי ,היא תקלוט ותדע . בדסמ' ,הוא מפגש תרבותי ,בין שני מוחות ענקיים ,וכאשר ,האנרגיה ביניהם מסונכרנת ,באופן רגוע . יבואו ,ההפתעות ,והפתעה תרדוף הפתעה ,ולא ישעמם להם ,לשנייה ,ואז מפגש של 10 שע',יעבור כיעף ,ביינותיהם .... זה בדסמ' ,אמתי ,ואיכותי . זה מפגש ריפוי ,בין שני נפשות . עפ' רוב ,יש ביניהם עבר מסוים ,מסבב חיים קודם , אי לכך ,המפגש ביניהם ,כולל ההתאמה המושלמת ,הוא בלתי נמנע . אתה לא צריך להגיד לה ,שאתה מעדיף אותה שמנמונת ,עם בוש ,ופנטנלונס ,זה בטבעי שלה . כי בעצם ,זו אשתך שהייתה שלך ,לפני כ 500 שנה ,כשהיית רוזן או דוכס ,בסביליה ,של אותם ימים .... והיא ,הנוכחית ,או המאהבת שלך ,או הפנטזיה שלך ,באותה עת . והנה קיבלת אותה ,לרגע קט ,בסבב חיים נוכחי ,זה . בכדי שנפשך ,ונפשה ,יחוו עדנה ,לזמן מה . אך בסבב חיים זה ,היא איננה יכולה להיות שלך ,לתמיד . ואתה לא יכול להיות שלה לתמיד . זה רק יהיה לזמן קט ,עם תחושה של ריפוי נפש ,"ונגיעות של מלאך " נכון ,שעכשיו 2019 ,אבל ,האמת שלכם ,ותחילת העלילה ,מקורה הוא ,היכן שהוא ,המון המון ,שנים אחורה . באותה תקופה ששמנמונת עם בוש ,ופנטלונס ,וביריות ,היה הסטנדרט המקובל לנשים . והבדסמ' שלנו ,הוא הבדס'מ ,דאז . והנפש שלי ,והנפש שלה ,זה מה שאנו זקוקים לו ,אי לכך ,יתר הפיתויים ,שייכים לנפשות אחרות . לא של שנינו . בסוף ,יצא לי "מושי מושי ".... באמת ,שכיוונתי לבדסמ' קשוח .... מבטיח שאשתפר ,בעתיד |
|