חצי אדון |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
חצי אדון • 13 באפר׳ 2004
אפרוחון
ותחשוב טוב לפני שאתה מציע לה נשואין , כי היא תמיד היתה ותמיד תהיה צעד אחד לפניך או/ו רק נדמה לך שאתה ה"גבר" שם. בארצות הברית נהוג לעשות חזרה גנרלית לפני החתונה. בחזרה אחת כזאת, ערב לפני החתונה, ניגש החתן אל הכומר שעמד להשיא אותו למחרת והציע לו הצעה חריגה: "תראה, אני אתן לך 100$ אם תהיה מוכן לשנות קצת את הטקסט. אני אודה לך אם כאשר תגיע לחלק של מבטיח לאהוב אותה ולהיות נאמן לנצח וכ"ו, פשוט תדלג על זה." הכומר ההמום, ששטר ה – 100$ נדחף לידו בכוח, לא ידע מה לעשות ועזב את המקום במבוכה. למחרת, בטקס החתונה, כשהגיע זמנו של הבעל לשאת את נדריו כפי שמכתיב לו הטקסט, הסתכל הכומר ישירות לתוך עיניו של החתן והקריא מן הכתוב: "האם אתה, מיסטר סו אנד סו, מתחייב להשתטח לרגליה של אשתך, להגיש לה ארוחת בוקר במיטה כל בוקר, ונשבע כאן בפני אשתך ואלוהים שכל חייך לא תיתן עינך באף אשה אחרת כל עוד שניכם חיים? " החתן השתנק אבל כשראה את מבטי כולם נעוצים בו, אמר בקול חלוש "כן, אני נשבע", ואז רכן לעבר הכומר ובלחש אמר לו בכעס: "חשבתי שהיה לנו הסכם קטן בינינו.." הכומר שלף מכיסו את שטר 100$ והחזיר אותו לחתן. "היא הציעה לי הצעה נגדית טובה יותר.." התנצל בחיוך.. נ.ב הבחור הכי שווה כאן! ובכלל! נקודה |
|
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
חחחחחחחחחחחחח
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 13 באפר׳ 2004
בדיוק התערבתי עם בטי שהתגובה שלך כשתקרא את המשל שלי תתמקד בגיל שלי, ואחר כך תשלוף עוד איזה משל מהתחת. אתה כל כך צפוי כשאתה כועס ומריר... ועכשיו אני שולט בתגובות שלך. מעצבן, לא?
נ.ב. אתה פשוט לא יכול להתמודד עם העובדה שיש ילדונים עבדונים יהודונים בני 25 שמצליפים לך בתחת וירטואלית, נכון? ופשוט לא מסוגל להתמודד עם העובדה שיש אנשים מאושרים? לא נורא. לך לשמוע אבבא. יהיה בסדר. עוד נ.ב. אגב, נחש על מה התערבנו? נכון! 100 דולר! אגב - מה זאת האובססיה המוזרה הזאת עם הגיל שלי? אתה מרגיש שאתה מזדקן אולי? תן לי לנחש - לפני כמה ימים הסתכלת במראה וגילית שבנוסף לכל הצרות, אתה גם מקריח? |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
חצי אדון • 13 באפר׳ 2004
תענה ילד
מתי אתה מציע לבטי בום ולילדה שלה נישואין? אני מזכיר לך . אתה בן 25 והיא בת 34 עם ילדה. נ.ב הבחור הכי שווה כאן ! ובכללQ נקודה. |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
כלובי • 13 באפר׳ 2004
חצי אדון
אזהרה שניה ואחרונה תחשוב פעמיים לפני שאתה פותח כאן שרשורים חדשים, את הבלגנים שלך תנהל בתוך השרשורים שכבר פתחת / או שהשתלטת עליהם והוצאת מהקשרם. שרשורים חדשים שלך ימחקו. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
אויל משריש שכמותך
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 13 באפר׳ 2004
טוב אז אני יודעת שבעולם צר המוחין שלך נשים אמורות להיות יותר צעירות מהגבר שלהם,
בלי חשקים מיניים של " זונות " והן נמצאות פה כי הם רוצות בעל , אז יה חצי רפובליקן שכמותך אני כאן והרי החדשות : נישואים הם לא תמיד המתכון לאושר , כמו שאישתך בטח יודעת , והזוגיות שלי לא בנויה על מה יגידו אחרים בטח לא אנשים עם דעות שמרניות וסכמטיות . כן ויש לי ילדה (תודה שציינת שהיא מקסימה , על זה אני מסכימה איתך ) ואם אפרוח יציע לי נישואים , בבקשה , תחתן אותנו אתה, סמכות רוחנית אדירה שכמותך , כי נישואים כמו שלך , זה בדיוק מה שאני רוצה , אז קח את העצות המפגרות שלך ותדחוף אותם עמוק לתוך ...... האצבע שלי מסתדרת נהדר בלי טבעת ,אבל בכל פעם שאתה מסתובב בפורומים ומנסה למצוא זיון בעזרת הסיסמאות העלובות שלך, הטבעת שלך לא לוחצת קצת ? |
|
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
זה היה....
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 13 באפר׳ 2004
ערב קריר בבית משפחת בום - קטלני. בחוץ הרוחות היכו בעצים, והספקות אכלו את ליבי. גשם ירד בחוץ - וגם בפנים.
"תגיד, אפרוח" אמרה בטי " למה אתה לא עונה לחצי אדון? מתי אתה מתכוון סוף סוף לבקש את ידי? אני מחכה כבר כל כך הרבה זמן... אני מכירה אותך כבר שלושה חודשים שלמים, ומחכה לזה שלושה חודשים פחות יום." זעתי בחוסר נוחות. "נו, באמת" אמרתי בסמכותיות " נראה לך שזה משהו שאני צריך להודיע עליו באינטרנט? זה צריך לבוא ממני, כשאני ארגיש שאני בשל. תמשיכי לחכות בינתיים..." היא כרעה על ברכיה לצידי, והיישירה מבט לעיני. "זה הכל?" שאלה "אתה בטוח?" שוב זעתי, הפעם בחוסר נוחות מוגברת. לא הצלחתי להוריד את המבט מהילדה שלה, ומהספרות 34 שכתובות כל הזמן על המצח שלה, מסיבה לא ברורה. "תראי" אמרתי, הפעם פחות בסמכותיות "חשבתי הרבה על מה שהוא כתב. את יודעת, הוא אדם כל כך נבון, ומואר מבפנים, והוא הרבה יותר בוגר ממני. אולי זה לא באמת נכון לשנינו... את יודעת, את הרבה יותר גדולה ממני, ויש לך ילדה. האמת היא ששכחתי מזה לגמרי עד שהוא הזכיר לי את זה בפורום. ואני, חשבתי שאני בוגר בנפשי, אבל אם הוא כותב שאני ילד, הוא כנראה יודע על מה הוא מדבר... הוא הרי מכיר אותי מבפנים, וגם שולט בתגובות שלי...." "מה????" זעמה בטי "הולכת אותי שולל כל הימים האלה??? ניצלת את תומתי???? בכלל לא התכוונת להתחתן איתי???" היא לקחה את העניבות שלי, זרקה אותן מהחלון, והעיפה אותי מחייה. בודד וגלמוד, יצאתי אל הרחוב הקר, מהרהר לעצמי בצדקתם של חצי אדונים ובקטנותי האינטלקטואלית. באמת זה מה שקיווית להשיג????? יא דמיקולו אחד, לך תנסה את המניפולציות המפגרות שלך על מישהו בגילך.... |
|
shiri(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
shiri(לא בעסק) • 13 באפר׳ 2004
אפרוחוני, בחיי שכל השרשור הזה שווה רק בשביל התגובות שלך |
|
creamy |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
creamy • 13 באפר׳ 2004
אפרוח ובטי,
אתם נפלאים ! }}}{{{ שירי, אני איתך. |
|
loren |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
loren • 13 באפר׳ 2004
משהו לא בסדר באופן רציני ביותר אצל הגנוב הזה.
|
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
ואני בכלל חושבת
לפני 20 שנים •
13 באפר׳ 2004
זיקית • 13 באפר׳ 2004
ששווה לסבול את השטויות של החצי אדון הזה בשביל לקרוא משלים משעשעים של אפרוח.
|
|