Sm Art{☆Sm} |
לפני 4 שנים •
5 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
5 בדצמ׳ 2019
Sm Art{☆Sm} • 5 בדצמ׳ 2019
איך בדיוק אפשר להשתין כאשר זוג עניים בוהות ונעוצות לך ב "בית הסתרים ",שלך?
מעצם האנרגיה ,ונוכחות של אדם הבוחן אותך מזווית שכזו ."בית הסתרים ",שלך ,נחרד ונזעק וננעל ,כאשר פלשו אל המרחב האינטימי,הפרטי שלך . בפועל הדיאלוג הוא לא בינך ,לבין הבעיה שנוצרה . את מחוץ למעגל השיח הציבורי בנושא. הדיאלוג ,הוא בין "בית הסתרים "שלך,אל מול אותו מציצן שבוהה,ומציץ בו ,מהזווית התחתונה ,בה "הפולש",ממוקם. "בית הסתרים ",שלך ,טוען כנגדך . שיש שמה למטה זוג עניים,ועצם שאינו מזוהה. את נותנת ל "בית הסתרים ",שלך ,"הוראה ",זה בסדר מאמי תשחררי פיסען ,זה עבד שלי ,אני מכירה אותו . "בית הסתרים ",מסרב בתוקף. הוא טוען כנגדך ,זה שאת מכירה אותו . זה עניין בינך ,לבינו . אני גוף שלישי ,לא משחרר "פיסען ". להבא תתיעצי עימי בטרם את נכנסת להרפתקאות מעין אילו . או שאת תשארי במצב הזה ,שעות רבות . וההוא למטה מה אכפת לו ? מצידו שתתקעי ככה שנה . הוא שוכב בסבבה . את עומדת נבוכה ,כמו אחרונת הנשלטות ... בפועל,"בית הסתרים "שלך . מוציא שני כרטיסים צהובים . 1 -לך . ואת השני ,למציצן השרוע מתחתיו . הכרטיס האדום . זה שבית הסתרים",שלך מתכוונן לו הישר לו אל תוך העניים .ומשתין לו אל תוך העניים. כאומר לו "עוף עוף מפה,יא ,סוטה . קבל כרטיס אדום . ובשורה התחתונה . כל אילו של ביזאר. זה שולטים מלמטה שרק רוצים לראות "כוס" |
|