TheStrider(סדיסט) |
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
TheStrider(סדיסט) • 3 במאי 2020
חואקין פניקס לא באמת שיחק את the joker, הוא שיחק a joker, לדמות שלא היה קשר רופף במקרה הטוב לקומיקס.
אישית אני הכי אוהב את הית׳ לדג׳ר, הוא הפך את הטירוף ליותר מציאותי, כבד ראש. |
|
porcupine |
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
porcupine • 3 במאי 2020
הוא לא היה ה-ג'וקר כי לא היה באטמן עדיין.
האובססיביות ההדדית זה חלק מרכזי בכל העניין. הנבלים בסרטים האלה הם הרבה פעמים לא ברורים לי במיוחד. למה הם מתנהגים ככה. אני מודה שהסרט "הג'וקר" היה קצת מעיק ומשעמם בעיני, אבל למען האמת הוא שכנע אותי. לדעתי הfranchise גדול יותר מרק הקומיקס, או רק הסרטים, ונראה לי שהסרט מוסיף. בפני עצמו הוא די חסר תועלת. |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
dominica(נשלטת) • 3 במאי 2020
חואקין. כי הוא סקסי למות גם בתור פסיכופט ושחקן שמתעלה על כל שאר הג׳וקרים. לדג׳ר לא רע, אבל אם הוא לא היה מת, פחות היו מאדירים אותו.
|
|
התשיעית של בטהובן |
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
התשיעית של בטהובן • 3 במאי 2020
ג'ק ניקולסון במלוא הדרו.
|
|
-X- |
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
-X- • 3 במאי 2020
הג'וקר שעליו גדלתי היה בסדרה המצויירת של באטמן ששודרה פעם בערוץ 6.
|
|
FoxyBoxy |
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
לפני 4 שנים •
3 במאי 2020
FoxyBoxy • 3 במאי 2020
הית'
לאדעת אין לי איזה נימוק עמוק חואקין היה כיפי לצפיה אבל לא הרגיש כמו הג'וקר ושינו קצת דמויות בשביל להתאים אותן לסיפור בצורה שהרגישה לא הכי אורגנית. ג'אק היה ג'וקר יחסית צעצוע, הסרטים הישנים של באטמן היו פשוט סרטי משפחה כאלה, הכל צריך להיות מוגזם ופרפורמטיבי והיו נראים יותר כמו ניסוי. ואני בחיים לא אסלח להם על האבל שעשו לביין. . הית' היה הג'וקר היחידי מבינהם שהרגיש לי סופסוף כמו המהות של הדמות, חסר סיפור רקע ברור, באמת יכל להיות כל אחד, עם תכנית לעשות את כל מה שבאטמן לא מצליח לעשות (לרושש את המאפיה, לאחד את תושבי העיר, להפוך את הארווי לגיבור העיר, לתת לבאטמן את האפשרות לצאת לפנסיה כבר חחח) מגולגל יחד עם פרפורמנס וכתיבה שכיף מאוד לצפות בה. |
|
Skull Man |
לפני 4 שנים •
5 במאי 2020
לפני 4 שנים •
5 במאי 2020
Skull Man • 5 במאי 2020
אף אחד מהם.. ג'וקר הוא לא דמות הוא ישות , פרזנטציה של טירוף , המחשה לא מוחשית.
הוא כולם ואף אחד בו זמנית. |
|