בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם החלפת כינוי כל כמה חודשים/שבועות מעידה ו/או מצביעה על ..

Askew​(אחרת)
לפני 4 שנים • 29 במאי 2020
Askew​(אחרת) • 29 במאי 2020
Marcus Wright כתב/ה:
נכון שלא בחרנו את השם הראשוני שניתן לנו אבל יש לנו אפשרות לשנות אותו. עובדתית מעטים האנשים שעושים את זה. זה מצביע על כך שאנשים חיים בשלום עם השם שניתן להם ואף אוהבים אותו. מי שלא אוהב מחליף. אבל לא מחליפים בתדירות של אחת לחודש.
הפואנטה היא התדירות.

אין לי בעיה שעושים את זה, גם אני עשיתי את זה. השאלה היתה ממוקדת ואם לא אז אמקד אותה.
האם זה מצביע על משהו באישיות כאשר הדבר מתבצע לעיתים תכופות

אז הסכמנו על משהו אחד.

לא מחליפים שמות בתדירות בין היתר כי כאב ראש להתעסק בזה עם כל מוסד ומסגרת שהשם שלך רשום בו, כאן יש רק מקום אחד לשנות את הניק וזה לא עולה כסף או מצריך לשכנע פקידים. וזה גם הכי פשוט שיש.
חוץ מזה הדיון הוא לא על שם אלא על ניק בכלוב, זה עוד פחות משמעותי אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שלשמות שלנו יש משמעות.
זה לא מעיד על שום דבר מלבד עוד דרך שאנשים מצאו כאן לבטא את עצמם, כמו לכתוב בבלוג או בפורום.

אבל אל תיקח רק את המילה שלי מן הסתם, מסקרן לשמוע איך אנשים שמחליפים ניקים תדיר רואים את זה, מבלי להנחית עליהם הפרעות אישיותיות.
יואליטו{צעצוע שבור}
Menta כתב/ה:
בעיניי החלפה תדירה של הכינוי היא סימן אזהרה. היא יכולה להעיד על הפכפכות שתשתקף אחר כך גם בקשר. לפעמים היא מעידה על כך שהאדם שרף את עצמו אצל יותר מדי אנשים ומנסה להתנער מהקונוטציה השלילית שנוצרה לכינוי שלו עקב כך.
לפעמים זה כי האדם שכח סיסמה ונראה לו יותר פשוט לפתוח פרופיל חדש. מילא אם זה קורה פעם בכמה שנים. אבל כל חודשיים?

מסכים עם כל מילה
Pollux​(שולט)
Pollux​(שולט) • 29 במאי 2020
מצד אחד אני יכול להבין אותך, אבל השאלה היא האם אותם אנשים רואים את "הכינוי" שלהם באותו האופן כמוך, כלומר האם הפרסונה הכלובית אכן באה לידי ביטוי,
עבורי הכינוי הוא מאוד חשוב והיה כזה כמעט מההתחלה והוחלף לכמה חודשים בגלל סיפור מאוד בעייתי שהיה בעבר כולל איומים וכו'

כל פעם שהתחברתי לאתר בכינוי האחר זה גרם לי אישית ממש להרגשה נוראית, סוג של להיות משהו שאני לא.
ובסופו של דבר הוא הוחזר חזרה,
הכינוי כאמור בראות עינייך הוא חלק מהאישיות והחלפה שלו יכול להראות על חוסר אמינות ומצד שני מה אם הן לא רואת בכינוי או בפרסונה הכלובית משהו מעבר לבאמת ממשק וירטואלי?
אני נוטה לסמן רשימות ולציין לעצמי מי זה מי ומה זה מה כדי להבין בעתיד מול מי אני עומד.
למרות שרמות טרלול כמו בכלוב אני מעולם לא ראיתי, בטח ובטח בשנים האחרונות שאנשים פשוט התחרפנו.
the rain song
לפני 4 שנים • 30 במאי 2020
the rain song • 30 במאי 2020
קטונתי מלקבוע אם מדובר בהפרעה באישיות אבל זה בהחלט קצת מצטייר ככה.
ואני מדברת על תדירות גבוהה כמובן. לא פעם ב

עכשיו כשאני חושבת על זה כל מי שהכרתי וחיבבתי באתר הזה לא החליף כינוי מעולם וקשה לי לדמיין אותם עם ניק אחר. גם כשאני יודעת את השם האמיתי אני מתבלבלת לפעמים וקוראת להם בניק. גם לי עושים את זה לפעמים.
גם אני לא החלפתי אף פעם.

הניק והתמונה הם אני כאן. לא שזה כזה משמעותי ובעל משקל, מי שישמע. בכל זאת, בסך הכל כרטיס בכלוב.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
הייתי מהמר שיש פה אנשים שלניק שלהם אין משמעות, כי הם לא מתייחסים לאתר כאתר קהילה. הם אולי לא יחליפו אותו, אבל רק כי לא מעניין אותם.
יש כאלה שהניק הוא הם והם הניק. כדי לא לשים שם של אף אחד, אומר רק שאני יכול לחשוב על עבד הניקיון הכי מפורסם של הכלוב. הניק שלו הוא תעודת זהות מקצועית, לא רק שם. זה בא עם מוניטין והמלצות. לדעתי, החלפת ניק עבורו תהיה כמו חברה שמחליפה שם. זה מותג.
יש מחליפים סדרתיים. חלקם צברו מוניטין וצריכים להפטר ממנו. חלקם זה מצב רוח. יכולות להיות מיליון סיבות.
תמיד אפשר לבדוק בפרופיל. יש לא מעט שהחליפו וציינו בפרופיל, או בבלוג, את הניק הישן - אין להם מה להסתיר, הם פשוט באמת רצו ניק חדש.
בפני עצמו, אלא אם יש סיבה טובה לחשוב שההחלפה היא כדי להסתיר זהות, אני לא חושב שאפשר לפרש מזה משהו, לא כי אין לזה משמעות.
פשוט כי יש מיליון דרכים לפרש, וזה כל כך מעט מידע. אז תרים גבה, קצת תשאל למה, ותנסה להבין מה קורה אצל בנאדם ספציפי.
או שתעשה מה שivy אמרה - שים לעצמך כלל אצבע שמאלה מתרחקים, וזהו. אין שאלות, רק שבטח תפספס כמה שפויים ותמימים.
Menta​(שולטת)
Menta​(שולטת) • 30 במאי 2020
כרגיל, דרקן צודק. ומיטיב להתנסח.
philosophic john​(שולט){ginny}
יש גם סיבה לגיטימית להחלפת זהות בכלוב. לא ברמת כינוי (כי אז הרי כל מי שהיה בקשר יודע במי מדובר בגלל השאריות באינבוקס וכו' ומבחינת הגנה מפני החברות הגדולות, גופי מודיעין, משטר מקומי וזר וכיו'ב אין בזה שום תועלת), אלא ברמת החלפת כל הזהות הוירטואלית מעת לעת.

יש אנשים שנמצאים באתר הזה ובמקביל עמוק בארון הבדס'מי. החלפת זהות עיתית (תוך עדכון מי שרלוונטי, כמובן) היא חלק מההגנה על הפרטיות בפני 'העולם שבחוץ'.
שלגי
שלגי • 30 במאי 2020
מנסיוני הדל,
רוב המחליפים הסדרתיים, בדגש על אלו שמסתירים את ההחלפה או מגדילים ופותחים כרטיס חדש - הם בעייתיים.

וכמובן - כמו שאמרה ריין - כולה כרטיס בכלוב
Marcus Wright​(אחר)
Marcus Wright​(אחר) • 30 במאי 2020
קראתי את כל התגובות עד כה.

חשוב לי להדגיש

אני מדבר אך ורק על מי שמחליף/ה כינוי בתדירות של כמה שבועות/חודשים.

בראיה הסובייקטיבית שלי אין סיבה ממשית לעשות זאת כל כמה שבועות/חודשים.

ולכן. יש כאן כמה תגובות/טיעונים/סיבות שאינן מוצדקות או רלוונטיות לשאלה.
Marcus Wright​(אחר)
Marcus Wright​(אחר) • 30 במאי 2020
שלגי כתב/ה:
מנסיוני הדל,
רוב המחליפים הסדרתיים, בדגש על אלו שמסתירים את ההחלפה או מגדילים ופותחים כרטיס חדש - הם בעייתיים.

וכמובן - כמו שאמרה ריין - כולה כרטיס בכלוב

אני מבין. אבל לא מדבר רק כל כרטיס בכלוב. אני מדבר על הדבר כתופעה שקוראת גם במקומות אחרים
כתבתי בפרסום הראשון:
"יש משחק שאני נוהג לשחק בפלאפון ושם זה אפילו מורגש עוד יותר"

אז אפשר לומר שאני קטנוני. זה כולה כלוב. כולה משחק.
כתופעה ... לי זה צורם. מעיד על חוסר יציבות/חוסר בטחון/רצון להתנער מהתנהגות בלתי הולמת
ושוב אני מדגיש. מדובר על מי שעושה זאת לעיתים תכופות.