שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

האנשה קוסמית

ממתקינקי
לפני 4 שנים • 23 ביולי 2020
ממתקינקי • 23 ביולי 2020
אָאוּטִינְג (באנגלית: Outing; לעיתים: אִחְצוּן) הוא מונח המתייחס ל"הוצאה מהארון", בדרך כלל חשיפת זהות מינית, זהות מגדרית או נטייה מינית של אחרים ללא הסכמתם. לעיתים נעשה שימוש במונח במשמעות רחבה יותר, כלומר חשיפה של מאפיינים אישיים אחרים, למשל נטייה פוליטית או דתית, או חשיפה של פרטים אישיים המאפשרים לזהות אדם השומר על אנונימיות. יש הרואים באאוטינג הטרדה מינית.

וואלה את צודקת. את הרבה יותר חננה ממני, השפה שלך הרבה יותר מדוייקת, והניסוחים שלך הרבה יותר מובנים משלי (לגמרי לא בציניות).

אבל אם לא רוצה לזכות כאן במדליה (אני מצטער, אזל לי) אני לא בדיוק מבין מה את רוצה.

״תלמד עיברית לפני שאתה מדבר עם אנשים.״
לא יודע, זה באמת העדפה אישית שלי. אני לא מתחבר לסגנון הפרסונלי הזה. אני מתנצל שאני מערבב העדפות אישיות שלי בדיון, אבל ראבאק, זאת מדינה חופשית.

בתוכן הטכני את צודקת, אבל משהו בנימה שלך פשוט עושה לי לא כיף. אני משוכנע שזה הדדי. ואני מציע שזה ייגמר.
ממתקינקי
לפני 4 שנים • 23 ביולי 2020
ממתקינקי • 23 ביולי 2020
אענה לעצמי בתפקיד איה לצורך הקומדיה שבעניין:
המושג ״מדינה חופשית״ לא קשור כאן. נו באמת. מדובר על ביטוי שקשור לצורת משטר ליברלית השמה דגש על חירויות פרט ואחרות. תפתח ספרים לפני שאתה כותב שטויות בפורום. אני יכולה להמליץ לך על כמה ספרים טובים, כדי שתוכל לרכוש מושגים בסיסיים ולהיות מובן בקרב החברים כאן. ואז, הם ילמדו להבין אותך וכך גם לאהוב אותך.

ותסיים מהצלחת! ילד רעב לא מתרכז בלימודים.