hrgiger |
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
hrgiger • 18 באוג׳ 2020
פאק. שיקרו לי מלא.
|
|
Agate |
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
Agate • 18 באוג׳ 2020
אין לי אגו
|
|
SWAY |
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
Re: שקרים של סאביות
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
SWAY • 18 באוג׳ 2020
CinderellaD כתב/ה: * שורות אלה נכתבו בבדיחות הדעת, ולא מומלץ לקחתן ברצינות יתר או ברצינות כלשהי בכלל, ובעיקר אין צורך להשתמש בתוכנן להתעללות בכותבת התמימה.
- יש לי סף כאב גבוה - אין לי סף כאב גבוה - שוט זנבות זה כואב - אני מזוכיסטית - אני לא מזוכיסטית - אני לא נקשרת (תרתי) - אני ממש אוהבת למצוץ זין במשך שעות/ללקק דברים מהרצפה/ לדחוף את הפרצוף שלי לתחת שלך - מעדיפה מנטאלי - מעדיפה אנאלי - מעדיפה שלא יעשו את מה שאני מעדיפה - זה בכלל לא מגעיל אותי - לא מתאהבת - לא מתחלקת - לא עושה חלונות - אני מסתפקת במה שתבחר לתת לי - אני זונה - אני לא זונה - אני לא צריכה מילת ביטחון - אין לי גבולות - יש לי גבולות - אין לי דדי אישיוז - רוצה להתנסות עם אישה - לא רוצה להתנסות עם אישה - כאן בשביל לכתוב יאללה מי עושה so low נשלטת מהכלוב https://youtu.be/qpB9ruSD2Uc |
|
Crimson |
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
Crimson • 18 באוג׳ 2020
|
|
Nighthawk(שולט) |
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
Re: שקרים של סאביות
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
Nighthawk(שולט) • 18 באוג׳ 2020
CinderellaD כתב/ה: * שורות אלה נכתבו בבדיחות הדעת, ולא מומלץ לקחתן ברצינות יתר או ברצינות כלשהי בכלל, ובעיקר אין צורך להשתמש בתוכנן להתעללות בכותבת התמימה.
- יש לי סף כאב גבוה - אין לי סף כאב גבוה - שוט זנבות זה כואב - אני מזוכיסטית - אני לא מזוכיסטית - אני לא נקשרת (תרתי) - אני ממש אוהבת למצוץ זין במשך שעות/ללקק דברים מהרצפה/ לדחוף את הפרצוף שלי לתחת שלך - מעדיפה מנטאלי - מעדיפה אנאלי - מעדיפה שלא יעשו את מה שאני מעדיפה - זה בכלל לא מגעיל אותי - לא מתאהבת - לא מתחלקת - לא עושה חלונות - אני מסתפקת במה שתבחר לתת לי - אני זונה - אני לא זונה - אני לא צריכה מילת ביטחון - אין לי גבולות - יש לי גבולות - אין לי דדי אישיוז - רוצה להתנסות עם אישה - לא רוצה להתנסות עם אישה - כאן בשביל לכתוב "כותבת תמימה" |
|
Green eyed girl(נשלטת){Sheperd} |
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
Green eyed girl(נשלטת){Sheperd} • 18 באוג׳ 2020
אני פה רק בשביל לספק את הצרכים שלך.
אני צריכה 24/7 אני לא בנויה ל24/7 אני אוהבת לבלוע זרע עוד לפני ששתיתי קפה. אני רוצה להיות רק חור. אני לא מוכנה להיות רק חור. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
התחלתי פעם לכתוב סו לואו של שולטות
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
טלי35(שולטת) • 18 באוג׳ 2020
SWAY כתב/ה: CinderellaD כתב/ה: * שורות אלה נכתבו בבדיחות הדעת, ולא מומלץ לקחתן ברצינות יתר או ברצינות כלשהי בכלל, ובעיקר אין צורך להשתמש בתוכנן להתעללות בכותבת התמימה.
- יש לי סף כאב גבוה - אין לי סף כאב גבוה - שוט זנבות זה כואב - אני מזוכיסטית - אני לא מזוכיסטית - אני לא נקשרת (תרתי) - אני ממש אוהבת למצוץ זין במשך שעות/ללקק דברים מהרצפה/ לדחוף את הפרצוף שלי לתחת שלך - מעדיפה מנטאלי - מעדיפה אנאלי - מעדיפה שלא יעשו את מה שאני מעדיפה - זה בכלל לא מגעיל אותי - לא מתאהבת - לא מתחלקת - לא עושה חלונות - אני מסתפקת במה שתבחר לתת לי - אני זונה - אני לא זונה - אני לא צריכה מילת ביטחון - אין לי גבולות - יש לי גבולות - אין לי דדי אישיוז - רוצה להתנסות עם אישה - לא רוצה להתנסות עם אישה - כאן בשביל לכתוב יאללה מי עושה so low נשלטת מהכלוב https://youtu.be/qpB9ruSD2Uc #רקאומרת |
|
Raniii(נשלטת){אש} |
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
18 באוג׳ 2020
Raniii(נשלטת){אש} • 18 באוג׳ 2020
נשמע לי כמו גרסת כלובית של סו לואו
#כל קעקוע מסמל תקופה ... עריכה-ועכשיו ראיתי שעוד חשבו כך |
|
Rogo |
לפני 4 שנים •