Yet again |
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
Yet again • 21 באוג׳ 2020
במערכת יחסים ונילית לשקר זה לא טוב, אז למה שזה יהיה שונה במערכת יחסים קינקית?
את רוצה להרשים? תהיי את וזהו. ה"עולם" הזה לא שונה מהעולם הונילי... בהצלחה עם השולט |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
Sm Art{☆Sm} • 21 באוג׳ 2020
כבר התחלת גרוע .
הרצון להרשים גבר,זה ,בדיוק ,מה שידחה אותו ,ממך . כי את ,כמו כולם. גבר.צריך.לבוא עליו ,ב" הפוך על הפוך " . תני לו ,שהוא ,יתאמץ ,להרשים את עצמו, מולך. את תבואי ,אליו ,ב"הפוך על הפוך " תבואי אליו עם חצאית פליסה ,רחבה . ועם איזה טופ, לא צמוד מידי ,ובוודאי ,ובוודאי ,לא חשוף . תחתוני סבתא ,עם 2 ,מידות גדולות, מהמידה שלך . תעשי איזה צמה בשיער . ותשתדלי,להיות ,מה שיותר ,תמימה ,נאיבית ,וקצת טיפשה ... וכאשר ,הוא מדבר ,תשתקי את הפה שלך . תני לו לדבר . וכאשר, הוא לא מדבר,גם תשתקי את הפה שלך עד שימצא נושא לדבר עליו ,שוב . את תשבי שמה ,ורק תקשיבי ,ל " אני ,ו " אני " ,שלו... זה הדרך לא רק להרשים גבר . אלא ,גם לגמור, אותו ,לצמיתות . |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
Sm Art{☆Sm} • 21 באוג׳ 2020
כל מה שהוא ישאל ,אותך .
תגידי לו מה זה , אני לא יודעת,תלמד אותי . אם הוא ישאל ,אותך ,מה את כן יודעת? תגידי ,אני לא יודעת . אני חדשה ,זה פעם ראשונה שלי . שום מידע ,מעבר לזה . אל תיתני לגבר . כדי שלא ישתמש ,בזה ,כנגדך . ככה ,מובטח לך שאף.פעם ,לא ישעמם לו בחברתך . ואם משעמם לו ,אין לו שום ,טיעונים ,כנגדך . כי בעצם ,לא אמרת כלום . אז ,אין לו כלום |
|