סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה - משחקים וירטואלים כן או לא?

Tame
לפני 20 שנים • 3 במאי 2004
Tame • 3 במאי 2004
לדעתי קשה להשוות בין סייבר סקס לבין סקס במובן הרגיל של המילה מהסיבה הפשוטה, לא מדובר באותו האקט.

סייבר סקס הוא דרך מצויינת להכיר את ה"סטיות" והפטישים של הצד השני, ההנאה המתקבלת היא מנטלית לגמרי (לדעתי אוננות גם אינה נדרשת למרות שלפעמים פורקן פשוט מתבקש) וזה גם נחמד בתור אקט יצירתי (וגם לבחון את היצירתיות של הצד השני).

בכל אופן קשה להגדיר את זה כ"סקס" כי זה בכלל לא זה, ובגלל זה לא נראה לי שזה יכול אי פעם להוות "תחליף" אלא רק תוספת או טיזר קטן ליחסים.

נ.ב
בהט זה שם ממש יפה, מנין הוא לקוח?
PuppyPlay
לפני 20 שנים • 4 במאי 2004

תלוי באיזה אינצטרומנטים משתמשים

PuppyPlay • 4 במאי 2004
ברמת העיקרון סתמיות של מקלדת ומסך לא בשבילי אך (וזהו מסגנון האך המשנה את הקערה על פיה...)באם הוירטואליות כוללת גם מוחשיות מסוימת כמו קול של השולטת (במקרה שלי)
אז העניין הופך ליותר כייפי ומרתק כאחד.על אחת כמה וכמה אם ישנה מצלמה אשר מצלמת אותי ומראה בדיוק את ביצוע הוראותיה של המלכה ע"י.
יש היגידו שזה סוג של שיחת טלפון אך למעשה כל אינטרקציה אשר שני הדמויות לא ביחד זו סוג של וירטואליות לכן העניין עומד בהגדרה.... icon_biggrin.gif
פנתי​(נשלטת)
לפני 20 שנים • 6 במאי 2004
פנתי​(נשלטת) • 6 במאי 2004
האמת היא שייתכן וזה יישמע מוזר, אבל אני לא מאמינה בתחום הזה...

כל עניין הסייבר סקס לא ממש מדבר אליי.

אני כנשלטת לא רואה את עצמי מדברת בצ'אט עם מישהו שמעולם לא פגשתי ועוד מצייתת לו.

כשאני רואה את עולם השליטה, אני רואה אותו כעולם חזק מאוד שיכול להוביל גם להתמסרות טוטאלית. האנרגיות שמשתחררות שם הם כל כך חזקות שווירטואליה כבר לא מתקרבת לעולם המציאות. ( עם כל הכבוד לווירטואליה - ויש כבוד)

אולי ייתכן מצב שיהיה לי דום שאני אהיה הכי מסורה לו בעולם, והוא יטוס לשליחות באוזבקיסטן נניח, אני לא יכולה לשלול את עניין הסייבר על הסף.

אבל כאקט של היכרות, זה נראה לי פתטי ומגוחך. לא מצליחה לראות את עצמי מבצעת מטלות מול מסך מחשב שנמצא שם מישהו שמעולם לא פגשתי.

(ותגידו מה שתגידו, תמיד בפגישות במציאות מגלים אדם אחר לגמריי מהווירטואליה, לטוב ולרע)

פנתי
Agnon​(שולט)
לפני 20 שנים • 7 במאי 2004
Agnon​(שולט) • 7 במאי 2004
ההנאה מסייבר דומה להנאה של הסריסים, ביום שמחלקים סוכריות בהרמון