Nadja(שולטת) |
לפני 3 שנים •
22 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
22 בינו׳ 2021
Nadja(שולטת) • 22 בינו׳ 2021
נושא מעניין למחקר
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 3 שנים •
24 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
24 בינו׳ 2021
Sm Art{☆Sm} • 24 בינו׳ 2021
האשה הזו ,היא התפקיד שלה, להגיד דברים שאתה תדע אותם, בעתיד הקרוב או הרחוק מעל גבי מסך ,דרך התקשורת .
ועד שזה לא הגיע אליך.דרך ערוצי התקשורת מעל גבי המסך תפקידך ושל דומיך.לתפיסת עולם. יהיה לומר שהיא הזויה ,והיא על כדורים, והיא על יתר הגיגי הזילות כיד הדמיון העולה על רוחך. יש מושג שהוא נקרא ,מידע מקדים ,ספרי נביאים, קונספיל, מידע רוחני ,וייתר מידע ,תחת הגדרה זו או אחרת. המידע הזה,סיבתו שיגיע,הוא שיהיו אילו שנתנו עליו את הדעת .ויהיו אילו שיבטלו אותו ,כלא רלוונטי . בכל אופן ,גם אתה לא שיערת מעולם . שיהיה כזה דבר G 5 ויהיה כזה דבר נגיף אפידמיולוגי ,משנה סדרי עולם . ושתלך עם כיסוי על האף3 ועל הפה שלך במרחב ציבורי. ושיבטלו את מצעדי הגאווה ושיבטלו את הארוויזיון . ושיסגרו,את השמים ,ואת חדרי הכושר, ואולמי שמחות, ומלונות, ובתי כנסת ,וים ,ובריכות שחיה ,וקאנטרי קלאבים, ומקוואות, ושכל חנויות הרחוב וקניונים יהיו סגורים. כל מי שהיה מספר לך את כל זה ,לפני שנה.. היית אומר שהוא הזוי ,ועל כדורים..והנה זה בא עד אליך ,עד אל היכן שאתה נמצא . ואחרי כל.זאת . לא קיבלת המתנה ,להבין שיש אנשים שמבינים בתחזיות עתידיות ,פי אלף ממני וממך . למרות שההזוי ,והלא הגיוני מתרחש לנגד עינינו ,מרגע לרגע. ..הלכה למעשה . לא לחינם נאמר. " רשעים על פתחה של גיהנם, אינם שבים בתשובה " . הכוונה גם אם יגידו לאדם ,המשטרה בדרך אליך . הוא יגיד ,עד שלא אראה שהם ממש דפקו לי בדלת ,ושאלו לשמי,ולשם משפחתי ,לא אאמין ואתיחס לאזהרה שהגיעה מבעוד מועד . יש דבר אחד שטרם הצלחתי להבין . מדוע יש אנשים שמזלזלים ,בדיעה מהפכנית, בדיעה שאינה קונבנציונאלית? הידיעה כאשר היא מגיעה מעל גבי ערוצי החדשות ,היא לא בגדר ידיעה ,היא בגדר עדכון מצב ,עדכון מידע . זה כבר לא חכמה. עכשיו כבר כולם יודעים את מה שאתה יודע . אבל כאשר יש אנשים שאומרים לך תחזית . על מה יהיה ,למה אתה שולל, על סמך מה אתה שולל ,? הרי אותה אשה מתעסקת בכך עשרות רבות בשנים . את עיקר המידע אשר ברשותה ,היא לא יכולה לומר תוך.שעה אחת של ראיון . אם יש שאומרים החיסון מסוכן . ויש אומרים איננו מסוכן. ואומרים לך שבעתיד, יתבהר שכן יש בו סכנה. והלוואי ויטעו... אז על סמך מה אתה יכול לקבוע ,שהוא איננו מסוכן. הרי אילו שטוענים שאיננו מסוכן ,הם כולם בעלי מניע . בדיוק כפי שיש להם מניע להציג חולים שמתו, כאילו הם חלק מסטטיסקטיקה מספרית של כאילו שמתו מקורונה. העובדות בשטח מציגות ,עובדות בשטח . שכל תורת הקונספיל ,באופן הדרגתי, מתחבר לכדי עובדה ומציאות עובדתית שכן יש דברים, בגו. דיון על חייזרים ,לפני שנתיים פה ,התקבל בבוז . והנה היום ,הוא אט אט, מתקבל עם דעות.לכאן או לכאן . לפתע אין שלילה של 100 אחוז . לפתע יש 40 אחוזים שכן קשובים לנושא. לא לחינם, מנסים להלחם במידע העתידי, שכן הוא מידע לא קל לעיכול. אבל עדיין הוא מידע שיש לתת עליו את הדעת . https://youtu.be/sA84z5z0hQE |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 3 שנים •
24 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
24 בינו׳ 2021
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 24 בינו׳ 2021
אס אם,
אין שום דבר מפתיע ב5g. לא צריך נביא כדי לדעת מה יבוא אחרי שאני גדלתי דרך ארבעה דורות של סלולר. הנה לך נבואה - בעוד כמה שנים יהיה עוד אחד. היו מגפות וסגרים בהיסטוריה,כולל במאה העשרים. ויהיו עוד בעתיד. האסייתים עם מסכות כבר שנים. לא, לא נפלתי. עוד בתנ"ך היה מרחק חברתי ממצורעים. זאת פשוט המגפה הראשונה שמתרחשת בעידן בו כולם נוסעים לכל מקום, ויש אינטרנט. למה אני שולל תחזית? איזה תחזית? האישה חושבת שרצחו את ביידן, שזה כפיל שלו מושל כל ארה"ב. לפיה, זה מזימה של טראמפ. נו? אתה אמיתי איתי? זה לא תחזית, זה קוקו. דין על חייזרים לפני שנתיים? שוב, אתה לא יודע היסטוריה. במאה העשרים היה אינסוף חייזרים. למשל, אתה יודע כמה אנשי מאדים ביקרו בכדור הארץ וסיפרו בדיוק איך מאדים נראה? משום מה, הם הפסיקו אחרי שהצלחנו לצלם את מאדים, וראינו שאין כלום. פשוט לא באים יותר, מעניין למה. אותו הדבר חייזרים מונוס (נגה) - היו משם המון מבקרים, עד שהראו שאין עליו חיים, ואז גם הם הפסיקו. היום יש אחד ארג'ונה, שהוא שגריר רשמי של חייזרים שגם מדברים עם קיו אנון, וגנרלים אמריקאים מופיעים לו בסלון בהולוגרמה לצורך התייעצויות אסטרטגיות. העובדות מתחברות? כן. למשל, מפת קיו מחברת בין עובדות. אחת העובדות עליה זה שהיהדות היא בעצם תוצאה של דת זרתוסטרא, למרות שבת זרתוסטרא הופיעה *אחרי* היהדות, ואברהם אבינו לא בא מפרס, לפי המסורת. המפה גם מסבירה שהכוזרים התגיירו כי צאר רוסי איים עליהם, כשאנחנו יודעים ש*אם* היה גיור שלהם, זה לא שום צאר ושום נעליים. אבל, העובדות האלה מתחברות. כן. רק ששתי עובדות לא נכונות מתחברות לחרטא, יקירי. לפני שבועיים שמעתי מישהי מנבאת הפסקות חשמל באות והולכות עד סוף מרץ. נדהמתי. להגיד שבחורף הישראלי יהיו הפסקות חשמל? כמו *כל* שנה? כמו ש*כולם* יודעים? אני לא צריך לחכות לאביב, אני מקבל לגמרי את הנבואה שלה. ואני מנבא שמדי פעם גם ירד גשם, עד מרץ. לא יודע בדיוק כמה, אבל ירד. איך אני? גם נביא? אס אם, הסטנדרטים שלך נמוכים. זה הכל. אתה פשוט מקשיב להם ומכריח את העולם להתאים לקשקוש, וכשברור שלא מתאים יש הסבר - "האילומינטי גילו שעלו עליהם ושינו תוכנית" |
|