הכלבונת של reina(נשלט) |
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
הכלבונת של reina(נשלט) • 26 בפבר׳ 2022
Kitty frank כתב/ה: יוו אתה כלכך נייטרלי ומאוזן בטקסט שלך, בגלגול הקודם היית מלך שוויץ או פלס?
אם בשוויץ יעברו למשטר מלוכני, מבטיח למענך שאגיש מועמדות. |
|
NormaJean |
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
NormaJean • 26 בפבר׳ 2022
ניוז פלאש: לא הכל קשור אליכם הגברים.
סורי זאת האמת. אתה יכול לבחור לראות בתשובות הלגיטימיות של הנשים הנהדרות מעליי "התקרבנות" ולקרוא לנו מתחסדות עד מחר אבל האמת היא- שלא כל בחירה שלנו מושפעת ישירות מהזין שלכם ומאיך לדעתינו הבחירה הזאת תשפיע עליו. סליחה אם אני מנפצת פה איזה אשליה. נשים מתלבשות איך שהן מתלבשות כי זאת אחת מיני אינספור דרכים יצירתיות שיש לנו לבטא את עצמנו, את האישיות שלנו ואת מצב הרוח שלנו. אם אנחנו מתלבשות סקסי במרחב ציבורי זה לא בהכרח לכבודכם. זה יכול להיות. אבל לא פעם זה פשוט לכבוד עצמנו. אגב. על מחשבות ועל מבטים מכבדים, סולידיים ושמורים לעצמך- אף אחת לא תקרא לך סוטה. יש לכם עיניים. הכל טוב. לא ציפינו שתתעוורו לכבודנו. על בהיות מוגזמות, הערות על הלבוש שלנו וכל דבר קריפי שחורג ופולש למרחב האישי שלנו בשם חוסר יכולת (ילדותי יש לציין) לשלוט בהורמונים, בהחלט תרוויח את הטייטל. |
|
dominica(נשלטת) |
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
dominica(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2022
כן, אני רוצה את המבטים
כן, אתם יכולים להסתכל וזהו. פשוט. מובן? יופי |
|
הכלבונת של reina(נשלט) |
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
NormaJean כתב/ה: ניוז פלאש: לא הכל קשור אליכם הגברים.
סורי זאת האמת. אתה יכול לבחור לראות בתשובות הלגיטימיות של הנשים הנהדרות מעליי "התקרבנות" ולקרוא לנו מתחסדות עד מחר אבל האמת היא- שלא כל בחירה שלנו מושפעת ישירות מהזין שלכם ומאיך לדעתינו הבחירה הזאת תשפיע עליו. סליחה אם אני מנפצת פה איזה אשליה. נשים מתלבשות איך שהן מתלבשות כי זאת אחת מיני אינספור דרכים יצירתיות שיש לנו לבטא את עצמנו, את האישיות שלנו ואת מצב הרוח שלנו. אם אנחנו מתלבשות סקסי במרחב ציבורי זה לא בהכרח לכבודכם. זה יכול להיות. אבל לא פעם זה פשוט לכבוד עצמנו. אגב. על מחשבות ועל מבטים מכבדים, סולידיים ושמורים לעצמך- אף אחת לא תקרא לך סוטה. יש לכם עיניים. הכל טוב. לא ציפינו שתתעוורו לכבודנו. על בהיות מוגזמות, הערות על הלבוש שלנו וכל דבר קריפי שחורג ופולש למרחב האישי שלנו בשם חוסר יכולת (ילדותי יש לציין) לשלוט בהורמונים, בהחלט תרוויח את הטייטל. לא אמרתי מילת זלזול אחת. ואני לא אגוצנטרי ולא שאר המילים "היפות" שחילקו לי בנדיבות... כוונתי היתה שיש הרבה נשים שמספיק מבט זהיר בשביל להתייחס אליך כאנס סדרתי, כשלטעמי "האישי בלבד" אישה שהולכת חשוף מאוד בקור עז, מן הסתם רוצה שיסתכלו עליה. וזה זכותה לא בקטע שלילי. די כבר לראות בכל גבר שאומר מילה כאילו הוא שוביניבט אגואיסט ושונא נשים. |
|
Menta(שולטת) |
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
Menta(שולטת) • 26 בפבר׳ 2022
מה שאתה אומר הוא בעצם שחורה לך שאתה לא משתייך לקבוצת הגברים שעבורן אתה מניח שנשים מתלבשות באופן מגרה וחשוף.
יש כאן כמה הנחות בעייתיות. הראשונה היא שכל מי שמתחשבת חשוף עושה זאת על מנת למשוך תשומת לב מגברים. בעוד שבהרבה מקרים זה המצב, לעיתים הסיבה היא רצון להרגיש טוב עם עצמנו. מצער שהורגלנו לחשוב שלהיראות טוב שווה להיראות סקסית, אבל זו כבר בעייה אחרת. אז להתלבש יפה, שהרבה פעמים פירושו סקסי, יכול להיות משהו שלנו עם עצמנו. כשהייתי בת 16, לא הבנתי בכלל שהמיני הקצרצר שלי מתקשר למישהו עם סקס. ככה התלבשו נערות בגילי במילייה שלי, זו היתה האופנה, וכל מי שהיתה רזה מספיק לבשה מיני קצרצר. אם כבר, זה התקשר לי לרזון, שהיה נחשק בעיניי. לא למשיכת תשומת לב מגברים. ההנחה הבעייתית השנייה שלך היא שנשים מפרשות אחרת תשומת לב גברית מגברים חתיכים ולא חתיכים בגלל צביעות. שהציפייה שלהן לכך שהלבוש החושפני יסב תשומת לב של חתיכים בלבד היא לא הוגנת. זו הנחה בעייתית כי היא מצמידה תשומת לב ללבוש. במקום להתאמה. גם אישה שלא מתלבשת חשוף תשמח לתשומת לב רק מגברים שמושכים אותה. והיא תגיב באופן שונה לתשומת לב רצויה ולא רצויה מגברים בכל מקרה. היא לא מתלבשת חשוף עבור כל תשומת לב גברית. היא פועלת ומתלבשת כדי להשיג תשומת לב מגברים שהיא רוצה שישימו לב אליה. גם גברים יגיבו אחרת למחמאה מאישה צעירה ומושכת, כנראה יתלהבו, מאשר לאותה מחמאה בדיוק מאישה מבוגרת ולא מושכת. אז כל הקונספט שלך מעוות ושגוי. מותר להבתכל ולנסות להתחיל, אבל לא לגיטימי לכעוס על מישהי שלבושה באופן חושפני על כך שהיא מגיבה לתשומת הלב שלך בדחייה. היא רוצה תשומת לב אבל לא מכל אחד. נקודה. |
|
הכלבונת של reina(נשלט) |
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
Ivy poison כתב/ה: כן, אני רוצה את המבטים
כן, אתם יכולים להסתכל וזהו. פשוט. מובן? יופי תגובה מהממת😜 |
|
הכלבונת של reina(נשלט) |
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בפבר׳ 2022
Menta כתב/ה: מה שאתה אומר הוא בעצם שחורה לך שאתה לא משתייך לקבוצת הגברים שעבורן אתה מניח שנשים מתלבשות באופן מגרה וחשוף.
יש כאן כמה הנחות בעייתיות. הראשונה היא שכל מי שמתחשבת חשוף עושה זאת על מנת למשוך תשומת לב מגברים. בעוד שבהרבה מקרים זה המצב, לעיתים הסיבה היא רצון להרגיש טוב עם עצמנו. מצער שהורגלנו לחשוב שלהיראות טוב שווה להיראות סקסית, אבל זו כבר בעייה אחרת. אז להתלבש יפה, שהרבה פעמים פירושו סקסי, יכול להיות משהו שלנו עם עצמנו. כשהייתי בת 16, לא הבנתי בכלל שהמיני הקצרצר שלי מתקשר למישהו עם סקס. ככה התלבשו נערות בגילי במילייה שלי, זו היתה האופנה, וכל מי שהיתה רזה מספיק לבשה מיני קצרצר. אם כבר, זה התקשר לי לרזון, שהיה נחשק בעיניי. לא למשיכת תשומת לב מגברים. ההנחה הבעייתית השנייה שלך היא שנשים מפרשות אחרת תשומת לב גברית מגברים חתיכים ולא חתיכים בגלל צביעות. שהציפייה שלהן לכך שהלבוש החושפני יסב תשומת לב של חתיכים בלבד היא לא הוגנת. זו הנחה בעייתית כי היא מצמידה תשומת לב ללבוש. במקום להתאמה. גם אישה שלא מתלבשת חשוף תשמח לתשומת לב רק מגברים שמושכים אותה. והיא תגיב באופן שונה לתשומת לב רצויה ולא רצויה מגברים בכל מקרה. היא לא מתלבשת חשוף עבור כל תשומת לב גברית. היא פועלת ומתלבשת כדי להשיג תשומת לב מגברים שהיא רוצה שישימו לב אליה. גם גברים יגיבו אחרת למחמאה מאישה צעירה ומושכת, כנראה יתלהבו, מאשר לאותה מחמאה בדיוק מאישה מבוגרת ולא מושכת. אז כל הקונספט שלך מעוות ושגוי. מותר להבתכל ולנסות להתחיל, אבל לא לגיטימי לכעוס על מישהי שלבושה באופן חושפני על כך שהיא מגיבה לתשומת הלב שלך בדחייה. היא רוצה תשומת לב אבל לא מכל אחד. נקודה. תודה על תגובתך המפורטת, ההנחות שלך על הנחותיי אינן נכונות. לא דיברתי באופן אישי עלי ולא על אישה ספיציפית. הרי ברור לי שלא כל אישה רוצה מבטי זימה ושלא כל גבר מחפש לזמום על כל אישה. היה לי ניסיון כנה ואמיתי להיכנס לראש הנשי ולהבין... כי האמת כשאני מסתכל על נשים אני קצת מרגיש שאני מחלל את כבודן ומצד שני יש את הקול שבי שאומר שאם היא התלבשה ככה אז זה בסדר להסתכל... נראה לי קצת טעות ששאלתי.... אם יוציאו אותי להורג, אשמח שתודיעו למשפחתי שאהבתי אותם😜 |
|
Nik Q(שולטת) |
לפני שנתיים •
27 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בפבר׳ 2022
Nik Q(שולטת) • 27 בפבר׳ 2022
לא כל אישה שמתלבשת חשוף
והולכת כמעט עירומה כביום היוולדה מחפשת שיתחילו איתה , מה שכן ? זה נטו אך ורק בשביל תשומת - לב שאף אחת לא תגיד לך אחרת 🤷♀️ |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנתיים •
27 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בפבר׳ 2022
bondman(נשלט){FLR} • 27 בפבר׳ 2022
סלח לי שאני מתערב.
אני מאמין שבחורה רוצה להראות יפה ונחשקת. קודם כל כלפי עצמה. אחרי זה אל מול החברות שלה ורק בסוף בפני המין השני. זה טבעי. במקביל אף אחת אבל לא מתכוונת לשדר תטרידו אותי. זה פשוט יפה בעינהן, ובצדק. לדעתי אבל יש לך יותר פוטנציאל להבין את זה בתור נשלט. בקש מהמלכה שלך לנייש אותך ואפילו לשרמט אותך. אני נויישתי כמה פעמים בימי חיי. ברגע שאתה בעצמך מתלבש ככה, אתה מבין הכל. מרגיש. |
|
FlowerKitty(אחרת) |
לפני שנתיים •
27 בפבר׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בפבר׳ 2022
FlowerKitty(אחרת) • 27 בפבר׳ 2022
אני לעולם לא עושה שומדבר בלי להיוועץ קודם במועצת הנשים העליונה שמעבירה הוראות אחידות לכולן. וכשאני עושה, זה רק מהסיבות שהוכתבו על ידי המוח הנשי הזהה שמשותף לכולנו.
|
|