WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
WitchFuneral(שולט) • 20 במרץ 2022
Menta כתב/ה: זה מכניס לתודעה הקולקטיבית את האפשרות הזו, ואני כשולטת, מקבלת הצעות כאלה ממי שחושב שזו הדרך לליבן של שולטות.
זה מנציח אי שוויון מגדרי שבו גברים אוספים נשים ולנשים אין רכב והן מצפות שיאספו אותן. טקס חיזור שמושתת על הנחה לא מודעת שהחיזור הוא חד צדדי ושהגבר צריך להוכיח דרכו שהוא מספיק מבוסס כדי לפרנס את משפחתו העתידית. אני אתן דוגמה לא קשורה להמחשה. רוב הנשים מעדיפות גברים גבוהים. אני לא. לכאורה ההעדפה הגורפת לא קשורה אליי. בפועל, היא כן, כי הרבה אנשים בטוחים שהתבלבלתי בהקלדה כשכתבתי שאני אוהבת נמוכים, או פשוט קוראים מה שכתבתי לא נכון, כמו אוטו קורקט שהמוח עושה. רצת יותר מדי במחשבות, לדעתי. אני מסכים שבפועל יש ציפייה מהגבר להיות המספק ומהאישה לקבל את השפע שלו, אבל אני לא חושב שזה המקרה. לדעתי הן סתם עצלניות שמחפשות פודל. למה הן חושבות שהם פודלים? כי הן רגילות לראות סמרטוטים ללא כבוד עצמי. אמרת בעצמך, אפילו לא ביקשת ונפלו לרגלייך כלבלבים שמחפשים לתת לך טרמפים. לא מדבר בשם כל המין הגברי, המון המון גברים אינם כאלה, אבל אחוז הגברים שיעשו הכול בשביל טיפה מין הוא לא מבוטל כלל וכלל. אני מאמין שהרבה מהם חשבו "יואו אני אקפיץ אותה ואז אולי היא תמצוץ לי"... יש בזה גם עניין ביולוגי, אך אין סיבה להתמסר לביולוגיה שלך בכל מצב, אפשר להתנגד לזה, במיוחד במיוחד כשמדובר בניצול. |
|
lffdm(מתחלף) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
lffdm(מתחלף) • 20 במרץ 2022
אם זה נעשה בהסכמה וברגש ומוסכמות, אז זה סבבה.
|
|
Dirk Diggler(אחר) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
Dirk Diggler(אחר) • 20 במרץ 2022
צריך לשנות את הסטטיסטיקה. להפסיק להיות נשלטים. להפסיק להתעניין בבחורות באופן כללי.
|
|
התחלה(אחר) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
התחלה(אחר) • 20 במרץ 2022
טוב, קצת מסובך לי כרגע אבל אנסה להיות מסודר מחשבתית וברור.
אני חושב שבני אדם הם מסובכים (ולעיתים קרובות מתוסבכים) ולא באמת מבינים מה הם עושים, למה הם עושים ואיך כל מעשה עלול להשפיע עליהם. כן, פעם אחת לא תשנה שום דבר. שגרה עלולה לשנות התנהגות והלך מחשבה. הדבר השני הוא שאני מאמין שבכל מערכת יחסים תמיד יש... המילה באנגלית היא reciprocity, תן וקח. אם לא מקבלים כלום בחזרה, זה לא יעבוד. אז בתור "נשלט" (סליחה, לא אוהב את ההגדרות של "נשלט" ו"שולטת", אבל אין כרגע משהו אחר בקנה). אם זה עושה לך טוב, לך על זה. תחשוב על מה אתה רוצה לקבל בחזרה על כך שאתה עושה את מה שביקשו ממך לעשות. הרי אם סתם מישהי אחרת בכל אתר אחר (נלך רגע על אתר הכרויות) היתה מבקשת ממך להיות נהג שלה לכמה שעות, בלי להבטיח דייט או משהו אחר, סביר להניח שהיית פשוט מתעלם. אז מה שונה בבקשה שמגיעה ממישהי באתר הזה? יש ציפייה למשהו שאתה כן או לא מקבל. אם אתה לא מקבל, למה אתה עושה את זה? אם אתה לא מקבל וממשיך לעשות את אותו הדבר גם עם אחרות - כנראה שצריך לבדוק מה קורה שם. בתור "שולטת" הסיפור די דומה - אם את מקבלת דברים ו/או מבקשת מאנשים שירות כזה וכזה ואת לא נותנת דבר בחזרה (גם כאן, האם היית מבקשת משהו כזה מאדם שזה עתה פגשת באתר הכרויות, כשאת אומרת לו שלא יקבל דבר, אפילו לא דייט קצר?) זה יכול לעבוד מצוין פעם אחת, גם פעמיים. כשזה מתחיל להיות הרגל - זה עלול ליצור הרגשה של "מגיע לי", ועוד מיני דברים שיכולים להצטרף לכדי הרגלים שנכנסים לחיים וגורמים לנזק לעתיד (אולי אף למערכות יחסים עתידיות). אין כאן כן או לא - פשוט כשנכנסים למשהו כזה - צריך להיות מודעים באמת למה נכנסים ואיזה השלכות עלולות להיות. אגב, אני בכוונה לא נכנס כאן להשלכות של הצד השני - מניח שאפשר לנהל כאן דיונים שלמים על אחריות של צד אחד ל - well being של הצד האחר. כרגע - שכל צד ידע להיות אחראי על עצמו. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
התחלה כתב/ה: טוב, קצת מסובך לי כרגע אבל אנסה להיות מסודר מחשבתית וברור.
אני חושב שבני אדם הם מסובכים (ולעיתים קרובות מתוסבכים) ולא באמת מבינים מה הם עושים, למה הם עושים ואיך כל מעשה עלול להשפיע עליהם. כן, פעם אחת לא תשנה שום דבר. שגרה עלולה לשנות התנהגות והלך מחשבה. הדבר השני הוא שאני מאמין שבכל מערכת יחסים תמיד יש... המילה באנגלית היא reciprocity, תן וקח. אם לא מקבלים כלום בחזרה, זה לא יעבוד. אז בתור "נשלט" (סליחה, לא אוהב את ההגדרות של "נשלט" ו"שולטת", אבל אין כרגע משהו אחר בקנה). אם זה עושה לך טוב, לך על זה. תחשוב על מה אתה רוצה לקבל בחזרה על כך שאתה עושה את מה שביקשו ממך לעשות. הרי אם סתם מישהי אחרת בכל אתר אחר (נלך רגע על אתר הכרויות) היתה מבקשת ממך להיות נהג שלה לכמה שעות, בלי להבטיח דייט או משהו אחר, סביר להניח שהיית פשוט מתעלם. אז מה שונה בבקשה שמגיעה ממישהי באתר הזה? יש ציפייה למשהו שאתה כן או לא מקבל. אם אתה לא מקבל, למה אתה עושה את זה? אם אתה לא מקבל וממשיך לעשות את אותו הדבר גם עם אחרות - כנראה שצריך לבדוק מה קורה שם. בתור "שולטת" הסיפור די דומה - אם את מקבלת דברים ו/או מבקשת מאנשים שירות כזה וכזה ואת לא נותנת דבר בחזרה (גם כאן, האם היית מבקשת משהו כזה מאדם שזה עתה פגשת באתר הכרויות, כשאת אומרת לו שלא יקבל דבר, אפילו לא דייט קצר?) זה יכול לעבוד מצוין פעם אחת, גם פעמיים. כשזה מתחיל להיות הרגל - זה עלול ליצור הרגשה של "מגיע לי", ועוד מיני דברים שיכולים להצטרף לכדי הרגלים שנכנסים לחיים וגורמים לנזק לעתיד (אולי אף למערכות יחסים עתידיות). אין כאן כן או לא - פשוט כשנכנסים למשהו כזה - צריך להיות מודעים באמת למה נכנסים ואיזה השלכות עלולות להיות. אגב, אני בכוונה לא נכנס כאן להשלכות של הצד השני - מניח שאפשר לנהל כאן דיונים שלמים על אחריות של צד אחד ל - well being של הצד האחר. כרגע - שכל צד ידע להיות אחראי על עצמו. אולי מה שהם מקבלים זה ההרגשה שהם משומשים, שהם משקיעים ומקבלים כלום בחזרה, להיות בתחתית ההיררכיה. |
|
התחלה(אחר) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
התחלה(אחר) • 20 במרץ 2022
WitchFuneral כתב/ה: התחלה כתב/ה: טוב, קצת מסובך לי כרגע אבל אנסה להיות מסודר מחשבתית וברור.
אני חושב שבני אדם הם מסובכים (ולעיתים קרובות מתוסבכים) ולא באמת מבינים מה הם עושים, למה הם עושים ואיך כל מעשה עלול להשפיע עליהם. כן, פעם אחת לא תשנה שום דבר. שגרה עלולה לשנות התנהגות והלך מחשבה. הדבר השני הוא שאני מאמין שבכל מערכת יחסים תמיד יש... המילה באנגלית היא reciprocity, תן וקח. אם לא מקבלים כלום בחזרה, זה לא יעבוד. אז בתור "נשלט" (סליחה, לא אוהב את ההגדרות של "נשלט" ו"שולטת", אבל אין כרגע משהו אחר בקנה). אם זה עושה לך טוב, לך על זה. תחשוב על מה אתה רוצה לקבל בחזרה על כך שאתה עושה את מה שביקשו ממך לעשות. הרי אם סתם מישהי אחרת בכל אתר אחר (נלך רגע על אתר הכרויות) היתה מבקשת ממך להיות נהג שלה לכמה שעות, בלי להבטיח דייט או משהו אחר, סביר להניח שהיית פשוט מתעלם. אז מה שונה בבקשה שמגיעה ממישהי באתר הזה? יש ציפייה למשהו שאתה כן או לא מקבל. אם אתה לא מקבל, למה אתה עושה את זה? אם אתה לא מקבל וממשיך לעשות את אותו הדבר גם עם אחרות - כנראה שצריך לבדוק מה קורה שם. בתור "שולטת" הסיפור די דומה - אם את מקבלת דברים ו/או מבקשת מאנשים שירות כזה וכזה ואת לא נותנת דבר בחזרה (גם כאן, האם היית מבקשת משהו כזה מאדם שזה עתה פגשת באתר הכרויות, כשאת אומרת לו שלא יקבל דבר, אפילו לא דייט קצר?) זה יכול לעבוד מצוין פעם אחת, גם פעמיים. כשזה מתחיל להיות הרגל - זה עלול ליצור הרגשה של "מגיע לי", ועוד מיני דברים שיכולים להצטרף לכדי הרגלים שנכנסים לחיים וגורמים לנזק לעתיד (אולי אף למערכות יחסים עתידיות). אין כאן כן או לא - פשוט כשנכנסים למשהו כזה - צריך להיות מודעים באמת למה נכנסים ואיזה השלכות עלולות להיות. אגב, אני בכוונה לא נכנס כאן להשלכות של הצד השני - מניח שאפשר לנהל כאן דיונים שלמים על אחריות של צד אחד ל - well being של הצד האחר. כרגע - שכל צד ידע להיות אחראי על עצמו. אולי מה שהם מקבלים זה ההרגשה שהם משומשים, שהם משקיעים ומקבלים כלום בחזרה, להיות בתחתית ההיררכיה. אז יש כאן ידיעה מוחלטת שזה מה שהם רוצים וזה מה שהם מקבלים. אצל כמה קיימת המודעות הזאת? |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
התחלה כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: התחלה כתב/ה: טוב, קצת מסובך לי כרגע אבל אנסה להיות מסודר מחשבתית וברור.
אני חושב שבני אדם הם מסובכים (ולעיתים קרובות מתוסבכים) ולא באמת מבינים מה הם עושים, למה הם עושים ואיך כל מעשה עלול להשפיע עליהם. כן, פעם אחת לא תשנה שום דבר. שגרה עלולה לשנות התנהגות והלך מחשבה. הדבר השני הוא שאני מאמין שבכל מערכת יחסים תמיד יש... המילה באנגלית היא reciprocity, תן וקח. אם לא מקבלים כלום בחזרה, זה לא יעבוד. אז בתור "נשלט" (סליחה, לא אוהב את ההגדרות של "נשלט" ו"שולטת", אבל אין כרגע משהו אחר בקנה). אם זה עושה לך טוב, לך על זה. תחשוב על מה אתה רוצה לקבל בחזרה על כך שאתה עושה את מה שביקשו ממך לעשות. הרי אם סתם מישהי אחרת בכל אתר אחר (נלך רגע על אתר הכרויות) היתה מבקשת ממך להיות נהג שלה לכמה שעות, בלי להבטיח דייט או משהו אחר, סביר להניח שהיית פשוט מתעלם. אז מה שונה בבקשה שמגיעה ממישהי באתר הזה? יש ציפייה למשהו שאתה כן או לא מקבל. אם אתה לא מקבל, למה אתה עושה את זה? אם אתה לא מקבל וממשיך לעשות את אותו הדבר גם עם אחרות - כנראה שצריך לבדוק מה קורה שם. בתור "שולטת" הסיפור די דומה - אם את מקבלת דברים ו/או מבקשת מאנשים שירות כזה וכזה ואת לא נותנת דבר בחזרה (גם כאן, האם היית מבקשת משהו כזה מאדם שזה עתה פגשת באתר הכרויות, כשאת אומרת לו שלא יקבל דבר, אפילו לא דייט קצר?) זה יכול לעבוד מצוין פעם אחת, גם פעמיים. כשזה מתחיל להיות הרגל - זה עלול ליצור הרגשה של "מגיע לי", ועוד מיני דברים שיכולים להצטרף לכדי הרגלים שנכנסים לחיים וגורמים לנזק לעתיד (אולי אף למערכות יחסים עתידיות). אין כאן כן או לא - פשוט כשנכנסים למשהו כזה - צריך להיות מודעים באמת למה נכנסים ואיזה השלכות עלולות להיות. אגב, אני בכוונה לא נכנס כאן להשלכות של הצד השני - מניח שאפשר לנהל כאן דיונים שלמים על אחריות של צד אחד ל - well being של הצד האחר. כרגע - שכל צד ידע להיות אחראי על עצמו. אולי מה שהם מקבלים זה ההרגשה שהם משומשים, שהם משקיעים ומקבלים כלום בחזרה, להיות בתחתית ההיררכיה. אז יש כאן ידיעה מוחלטת שזה מה שהם רוצים וזה מה שהם מקבלים. אצל כמה קיימת המודעות הזאת? שאלה טובה. אבל אני חושב שזה מיותר מה שהם עושים. יש דרכים להרגיש בתחתית ההיררכיה ועדיין לקבל משהו בחזרה שהוא מספק יותר מבחינתם לדעתי. לדעתי הם מונעים מעצמם חוויה טובה יותר שהם יכלו לחוות, אבל הם מתפשרים על מה שקל להשיג - בחורה שצריכה טרמפ. כמו שאמרתי, סטטיסטיקת השולטות - נשלטים היא ארורה ביותר. אם הייתי חייב להיות רק נשלט הייתי מתחרפן כי אני סלקטיבי חברתית ברמות + מונוגמי. |
|
ScatNerd |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
ScatNerd • 20 במרץ 2022
כל מה שנותן סיפוק לשני הצדדים הוא לגיטימי לחלוטין. אין כאן שום ניצול, ניצול אמיתי הוא כשהצד המנוצל מנוצל בניגוד לרצונו (כמו שאין כזה דבר "אונס בהסכמה"). אין ניצול אמיתי, אין השפלה אמיתית.. הכל סתם משחק.
ואם כבר מדברים..בדיוק היום קיבלתי הודעה ממישהי רנדומלית (שעכשיו שמתי לב שהפרופיל לא קיים יותר) שרצתה שאסיע אותה. במילים האלו: "בא לך להיות הנהג שלי היום?" (וזה רשום בכותרת של ההודעה) בלי היי ובלי שום דבר. אבל זרמתי איתה, עניתי לה ושאלתי מאיזה מאיפה לאן היא צריכה שאסיע אותה, אבל זה היה רחוק מדי בשבילי (יש לי אוטו די עגלה, לא בנוי למרחקים גדולים) אז אמרתי לה שאני מתנצל שאין לי אפשרות אבל אם היא תצטרך מתישהו אפס מנוצל באיזור שלי אני אשמח לעזור לה ולהיות נהג בלבד זה לא הקטע שלי (רק אם זה בא עם דברים הרבה יותר קיצוניים אז לא אכפת לי). נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מרץ 20, 2022 7:45 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
האנשה עצמית(אחר) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
האנשה עצמית(אחר) • 20 במרץ 2022
שאם מישהי לא יכולה להרשות לעצמה לשלם על המוניות שלה, או שהיא לא מספיק כשרונית להוציא רשיון נהיגה ולהחזיק רכב -- היא כנראה לא הטייפקאסט שלי.
ניצול מוחק כל חלקה טובה כשהוא מתקיים - לתפיסתי לפחות. אז... מי שלא מסוגלת להתנהל בעולם הזה באופן עצמאי וצריכה טובות מאנשים זרים - לא ממש יכולה להיות שולטת לתפיסתי. מהסיבה הפשוטה שיהיה קל מאוד לייצר אצלה התניות ובכך לשלוט בה... ואז מה קיבלנו פה ? יחד עם זאת -- מי שמביים לעצמו סרט בראש שבו זה אחרת ותסריט כזה גם מתאים לו -- מפרגן בכייף. שיהנו כמובן. לחילופין לתת טרמפ למישהי שאין להדרך אחרת -- זה גם בסדר. רק שלא הייתי עוטף את זה באריזת Get Nishlat כאילו שאוכלוסיית הנשלטים חייבת משהו למישהי כי החליטה שיש לה כתר על הראש... |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
האנשה עצמית כתב/ה: שאם מישהי לא יכולה להרשות לעצמה לשלם על המוניות שלה, או שהיא לא מספיק כשרונית להוציא רשיון נהיגה ולהחזיק רכב -- היא כנראה לא הטייפקאסט שלי.
ניצול מוחק כל חלקה טובה כשהוא מתקיים - לתפיסתי לפחות. אז... מי שלא מסוגלת להתנהל בעולם הזה באופן עצמאי וצריכה טובות מאנשים זרים - לא ממש יכולה להיות שולטת לתפיסתי. מהסיבה הפשוטה שיהיה קל מאוד לייצר אצלה התניות ובכך לשלוט בה... ואז מה קיבלנו פה ? יחד עם זאת -- מי שמביים לעצמו סרט בראש שבו זה אחרת ותסריט כזה גם מתאים לו -- מפרגן בכייף. שיהנו כמובן. אישה שולטת לא חייבת גם לשלוט מחוץ למיטה, אתה יודע. זה בסדר. אם היא הייתה הולכת בחוץ ומחפשת טרמפ ניחא. היא פונה בכוונה לאנשים עם חולשה שקל לנצל ולא יתייחסו לסיטואציה הזאת בצורה אובייקטיבית. זה גם גורם לנשים לחשוב שכל עוד הן נראות טוב אז הן יכולות לנצל גברים ולהשתמש בהם אך ורק לצרכים שלהן, ותכלס? זה נכון, אבל היכולת לא מעניקה לך את הזכות לעשות זאת, במיוחד אם מדובר במשהו שגורם לך לפתח תפיסות חולניות כלפי גברים. |
|