ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
ThePassionMaster • 17 במאי 2004
המלכה לירז, את בנית סיפור שלם שלא מופיע בכתבה.
יש כאן מלא פרטים חסרים. השאלה הגדולה מכל היא - האם בני הזוג הציעו לו את ההצעה בצורה פתוחה, מבלי כל לחץ ? אפשר להאשים אותם קודם בהעסקת עובד זר לא חוקי. זה מקובל, כי החוק אוסר זאת. אפשר להאשים אותך בתיעוד מעשה אינטימי של אדם אחר שלא היה מעוניין בכך (במידה והנער אכן לא היה מודע לכך) ואפשר כמובן להאשים אותם בבעילת קטין במידה וזה מה שמופיע בחוק. אבל לא להסחף לקטע של ניצול מבלי לדעת את כל הפרטים. הנערים היום בגיל 16 חרמנים מספיק ולבטח שרובם כבר ממש לא תמימים במישור הזה. לבוא ולהתייחס לכל זה כאילו הכל ברור ומובן, לא נראה לי הגיוני. נער בן 16 ? מה עושה נער בן 16 לבד במדינה זרה ? אם הנער "המסכן" "בודד" "גלמוד" היה מגיע לארץ לבדו, בהנחה שהיה לו כסף לכרטיס טיסה לארץ, הוא לא היה עובר את רשויות ההגירה שלא היו נותנים לקטין להכנס ללא ליווי לארץ. מה שאומר שהנער לא ממש "לבדו". תחשבו על נער בן 16, מלא הורמונים, חרמן כמו רוב הנערים בגילו שבחלקם לא טעמו טעם אשה עדיין, ולפתע מציעים לו "עיסקת חבילה" גם לשכב עם אשה בוגרת וגם לקבל על זה כסף. אני מניח שרוב העובדים הזרים בארץ כולל הנערים שבהם היו מעדיפים לקבל כסף תמורת משכב עם אשה (כל עוד היא לא מפחידה) מאשר תמורת עבודת נקיון. (אל תהפכו את זה לכך שאני טוען שכולם מעדיפים לעבוד כג'יגולו - לא.) אני חוזר שוב כדי שלא יהיו אי הבנות, אם הופעלו עליו לחצים, אם ההצעה לא באה אליו בצורה פתוחה ולא מחייבת, על הזוג לתת את הדין וחשבון על כך. אבל האם באמת כך היו הדברים ? זה לא מצויין בכתבה. |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
כלובי • 17 במאי 2004
מעניין אם הייתם מעיזים להגיד משהו מכל זה אם היה מדובר בנערה
|
|
מאיה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
מאיה(נשלטת) • 17 במאי 2004
כלובי , נקודה למחשבה.
ולגבי למ הוא חזר , למה אישה מוכה תמיד חוזרת לבעלה? ולמה ילדים שהוציאו אותם מהבית בגלל אלימות בורחים ממוסדות הביתה חזרה? אף פעם אין לדעת איך בן אדם יגיב במקרה כזה או אחר. ובשביל זה , לא עושים דברים עם ילדים מתחת לגיל הבגרות. |
|
sssssss |
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
sssssss • 17 במאי 2004
האזנתי היום בצהריים לתכנית של יעל דן בגל"צ:
1. ה"ילד" כבר בן 17 וחצי. 2. כל קשר לבדסמ הזוי לחלוטין ומצוץ מהאצבע!!! מדובר בבעל שהקיק שלו (וכנראה גם של אשתו) הוא לראות ניגר בעל איבר עושה את אשתו, ועוד לתעד את זה. בינינו, תראו לי נער אחד בן 17 שהיה מתנגד לטפל באישה בוגרת, חמה ועוד בתשלום. ואם אתם שואלים למה הוא רץ לספר לכחולים? בתכנית אמרו שהוא שחקן כדורגל (עוד נאיב שחולם להיות פלה) שחשש לעתידו במידה והקלטות יתפרסמו ברבים. ועל זה נאמר: "יצא שכרו בהפסדו" |
|
ms-a(שולט) |
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
פמיניזם..?
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
ms-a(שולט) • 17 במאי 2004
ואם כבר נקודות למחשבה
שמתם לב שהאשה השתחררה בערבות והבעל הובא להארכת מעצר .. , תמוה לא..? |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
ThePassionMaster • 17 במאי 2004
כלובי כתב/ה: מעניין אם הייתם מעיזים להגיד משהו מכל זה אם היה מדובר בנערה
אני לא בא לומר חלילה שאין נערים שמותקפים מינית. יש. קיימים הבדלים בין נערה לנער. לנערה מעירים ביום יום כל מיני הערות מיניות מכל עבר. נער לא סופג את זה. נערה מרגישה עוד לפני שהיא בכלל מבינה למה, שהיא מושכת "אש" מכל מיני נערים ואפילו גברים גדולים ממנה. נער לא מושך אש של שום אשה בדרך כלל. ויש עוד כל מיני הבדלים בין נער לנערה. אבל כשזה מגיע לכפיה, כשזה מגיע בפגיעה כזו או אחרת, ההבדלים לא משנים כלום. |
|
המלכה לירז(שולטת){כ} |
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
לפני 20 שנים •
17 במאי 2004
המלכה לירז(שולטת){כ} • 17 במאי 2004
צריך להפריד בין התגובה החברתית, לבין מה שאותו נער או נערה יכולים להרגיש.
הסטיגמה החברתית אומרת שבנים לא נאנסים ולא מותקפים מינית, שהם תמיד רוצים מין, עם כל דבר שזז. זהו מיתוס, אך העובדות הן שבנים, נערים וגברים כן נאנסים, מנוצלים ומותקפים מינית, והטראומה שלהם דומה בהרבה מובנים לטראומה של נערות או נשים שעברו חוויות דומות. הדעות הקדומות והפחד מלעג, או מלהיחשב כהומו, מקשים על רבים לפתוח את הסיפור שלהם ולבקש עזרה. |
|